質問 1:What does the Settings section of a WFP role configure?
Please choose the correct answer
A. Displays the number of users assigned to the role
B. Restricts access to measures from the measures contents menu and all tools on site
C. Defines the tools and level of access available to the user
D. Defines the WFP Start Page
正解:D
質問 2:What customer role is the primary resource for understanding the business rules and data structures of an organization?
A. Project manager
B. Executive sponsor
C. IT resource
D. Functional Specialist
正解:B
質問 3:Which of the following are needed to complete the FTP configuration for the Report Distributor? There are 3 correct answers to this question.
A. File Format
B. FTP Protocol
C. Delivery hours
D. IP Address
E. Username & Password
正解:B,D,E
質問 4:Which information is included in a discrepancy report?
There are 3 correct answers to this question.
A. Comments as to why an employee is in one count but NOT the other
B. The number of employees a customer expects but SAP SuccessFactors does NOT
C. A list of employee names that SAP SuccessFactors and the customer both expect
D. The number of employees SAP SuccessFactors expects but the customer does NOT
E. The total number of employees for an organization
正解:A,B,D
質問 5:What does the inverted triangle symbol next to the measure name in the Metrics Pack document, and the Specification document indicate?
A. Drill to Detail is enabled
B. Restricted Input
C. Regional terminology/variation can be applied
D. Standard measure used for benchmarking
正解:B
質問 6:A customer is concerned about maintaining custom reports if an employee who created the reports leaves the team. What options are available to the customer to manage and update reports created by a departing employee?
Please choose the correct answer.
A. Change ownership of the reports in Report Designer to another employee
B. Assign another employee to the Report Designer Admin permission
C. Share the reports with another employee in Report Designer
D. Move the reports to another employee's folder in Report Designer
正解:A
質問 7:SAP SuccessFactors HCM Suite/SAP SuccessFactors Workforce Analytics (WFA) integration has NOT been enabled. Your customer has requested an administrator account that can configure permissions for their test users in the WFA site. What permission does the administrator account need?
Please choose the correct answer.
A. Manage Workforce Analytics
B. Edit User Roles
C. Manage Role-Based Permission Access
D. HANAOLAP Admin
正解:B
質問 8:What document do the customer, functional consultant, and technical consultant use to communicate and provide examples of data problems that are found during user acceptance?
Please choose the correct answer.
A. Data Specification
B. Discrepancy Report
C. Beta Site Issues Log
D. Data Questionnaire
正解:B
質問 9:What time dimension is NOT available in SAP SuccessFactors Workforce Analytics to analyze data?
Please choose the correct answer.
A. Monthly
B. Bi-weekly
C. Yearly
D. Quarterly
正解:B
SAP C_THR89_2505 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Workforce Analytics Implementation Methodology: This section measures the abilities of a Workforce Analytics Implementation Consultant and covers methodologies, steps, and best practices for deploying workforce analytics solutions in an organization.
|
トピック 2 | - Workforce Analytics Reporting: This domain is aimed at a Reporting Specialist and focuses on generating, customizing, and distributing workforce analytics reports, ensuring stakeholders receive accurate workforce insights.
|
トピック 3 | - Administering Workforce Analytics: This section of the exam measures the skills of a Workforce Analytics Administrator and covers essential tasks involved in managing and maintaining workforce analytics systems, including system administration and user access management.
|
参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-successfactors-workforce-analytics-and-planning-functional-consultant
TopExamは君にC_THR89_2505の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のC_THR89_2505問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社のSAP C_THR89_2505を利用すれば試験に合格できます
弊社のSAP C_THR89_2505は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はC_THR89_2505問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP C_THR89_2505を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社のC_THR89_2505問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP C_THR89_2505を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のSAP C_THR89_2505をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP C_THR89_2505をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP C_THR89_2505を持っていることを保証します。
弊社は無料SAP C_THR89_2505サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料C_THR89_2505サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのC_THR89_2505問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
C_THR89_2505試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。