HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce ED-Con-101 問題集

ED-Con-101

試験コード:ED-Con-101

試験名称:Salesforce Certified Education Cloud Consultant

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全221問

ED-Con-101 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集ED-Con-101 資格取得

質問 1:
The Advancement office wants to replace its legacy system with Salesforce and has hired a consultant to help build a CRM strategy.
Which recommendation should the consultant make to meet this requirement?
A. Start solution design during a discovery session.
B. Prioritize the organization's initiatives.
C. Implement Nonprofit Success Pack (NPSP).
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An Admissions office is interested in Admissions Connect to process student applications.
Which consideration should the consultant advise?
A. Admissions Connect requires a third-party app.
B. Experience Cloud is required.
C. Application form requires OmniStudio.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A college has a standard Salesforce environment and wants to use Student Success Hub for its undergraduate advising.
What is required to use Student Success Hub?
A. Pathways
B. Customer Community license
C. Field Service
D. Education Data Architecture
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A university dean wants to refer students for summer engineering internships and requests a list of people who earned high final scores in the Intro to Civil Engineering class.
Which objects should the consultant include in the report?
A. Course Connections with Academic Program
B. Program Enrollment with Contact
C. Education History with Account
D. Term Grades with Contact
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A customer wants to learn more about Salesforce.org solutions built by the community.
What are two resources a consultant can recommend?
Choose 2 answers.
A. Product Documentation: Get Started with Open Source Commons
B. Power of Us Hub Group: Open Source Commons & Community Sprints
C. Product Documentation: Is a Pro Bono Project the Right Fit
D. Power of Us Hub Group: CumulusCI (CCI)
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The IT administrator at a university would like to understand the Table-Driven Trigger Management (TDTM) framework in the Education Data Architecture (EDA).
What is a benefit the consultant should discuss with the client?
A. TDTM prevents custom triggers.
B. TDTM mitigates data skew.
C. TDTM controls the order in which operations execute.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A university is implementing a student community and rolling it out to 20,000 students. The IT manager is concerned about the large increase in users accessing the system at any one time.
Which step should the consultant recommend?
A. Develop a Performance Testing Strategy.
B. Use a third-party testing automation tool.
C. Log a case with Salesforce Support to increase limits.
正解:A

質問 8:
University Investment Services (UIS) is an internal department that manages the university endowment through financial investments. It operates independently of the university and only works with investment companies and financial institutions. UIS is interested in a CRM that will track investment companies, its company Contacts. Leads, Opportunities, and Activities.
Which solution should the consultant recommend?
A. Financial Services Cloud
B. Sales Cloud
C. Education Data Architecture
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のED-Con-101問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce ED-Con-101を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のSalesforce ED-Con-101を利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce ED-Con-101は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はED-Con-101問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

ED-Con-101無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce ED-Con-101を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Salesforce ED-Con-101サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料ED-Con-101サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのED-Con-101問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

ED-Con-101試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce ED-Con-101をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce ED-Con-101をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce ED-Con-101を持っていることを保証します。

TopExamは君にED-Con-101の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のED-Con-101問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Salesforce Certified Education Cloud Consultant 認定 ED-Con-101 試験問題:

1. A university using the Education Data Architecture (EDA) finds that some addresses in the system have minor data entry errors that need to be corrected. The university wants to ensure that the system to existing rather than creating new address records.
What should the do to meet this?

A) Check the Do Not Update before saving the
B) Check the Disable Error Handling setting in EDA System Settings.
C) Disable Multi-Addresses in EDA Account and Contact Settings.
D) Enable the EDA Setting for Simple Address Change Treated as Update.


2. A university has hired a consultant to advise on its technology and data strategy.
Which tool should the consultant leverage?

A) Insights Platform Data Integrity
B) Data Maturity Model
C) Program Management Module


3. Recruiters want to visualize the number of prospective students at various stages in the recruitment process.
Which report chart should the consultant implement?

A) Education History dashboard
B) Program Enrollment dashboard
C) Opportunity Funnel report
D) Application Tabular report


4. A business school will implement Salesforce for its MBA recruitment and admissions.
Which role should participate in the Salesforce Center of Excellence?

A) Salesforce system admin
B) President of the university
C) University technology vice president


5. The IT administrator at a university would like to understand the Table-Driven Trigger Management (TDTM) framework in the Education Data Architecture (EDA).
What is a benefit the consultant should discuss with the client?

A) TDTM prevents custom triggers.
B) TDTM mitigates data skew.
C) TDTM controls the order in which operations execute.


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

ED-Con-101 関連試験
MCE-Con-201 - Salesforce Certified Marketing Cloud Engagement Consultant
Slack-Con-201 - Salesforce Certified Slack Consultant
Service-Con-201 - Salesforce Certified Service Cloud Consultant
OmniStudio-Consultant - Salesforce Certified OmniStudio Consultant
Tableau-CRM-Einstein-Discovery-Consultant - Salesforce Tableau CRM Einstein Discovery Consultant
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。