HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP E_HANAAW_17 問題集

E_HANAAW_17

試験コード:E_HANAAW_17

試験名称:SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA 2.0

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全176問

E_HANAAW_17 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集E_HANAAW_17 資格取得

質問 1:
Which of the following is not an element of Analytical view? Please choose the correct answer.
A. Used to Joined table
B. Join fact tables
C. Currency conversion is not applicable
D. Read Data from the joined database tables
正解:C

質問 2:
You create a check variant in the Code Inspector which includes the check 'Search problematic Select * statements'. SAP HANA is used as the db In the check parameters, which value would you use for the percentage of fields that are effectively used?
Please choose the correct answer.
A. The same value as on a traditional, row-store only based database
B. A higher value than on a traditional, row-store only based database
C. A value that you calculate based on the number of tables
D. A lower value than on a traditional, row-store only based database
正解:D

質問 3:
Which system schema contains the information about Time data and Schema Mapping?
A. _SYS_BIC
B. _SYS_BI
C. _SYS_XS
D. _SYS_REPO
正解:B

質問 4:
How can you exchange SQL Monitor data between two systems?
A. Deactivate the SQL Monitor in the source system and activate the SQL Monitor in the target system.
B. Create a snapshot of the SQL Monitor data, export it to the file system, and then import it to the target system.
C. Configure a secondary database connection to the target system and query the data in the SQL Monitor.
D. Create and release a transport request containing the SQL Monitor log files.
正解:B

質問 5:
Which engine is used to execute Analytic View?
A. SQL Engine
B. OLAP Engine
C. Calc Engine
D. Join Engine
正解:B

質問 6:
What is the main purpose of Analytic Privilege?
A. Restrict row level access so that user will be able to see only certain portion of the data
B. Restrict users to access database tables
C. Restrict user to access modeling view
正解:A

質問 7:
What is the scope of the AbapCatalog.Buffering annotation in a Core Data Services (CDS) view?
A. The CDS views used in the FROM clause
B. The entire CDS view
C. The elements in the projection list of the CDS view
D. The set of key fields specified in the additional annotation AbapCatalog.buffering.numberOfKeyFie
正解:B

質問 8:
Which of the following is a limitation when you create an external view? Please choose the correct answer.
A. You can only use native SQL to consume the external view
B. You must know the underlying tables and join conditions of the SAP HANA view.
C. You must include the name of the SAP HANA view in the name of the external view.
D. You must use the ABAP Development tools (ADT) TO CREATE the external view
正解:D

弊社のSAP E_HANAAW_17を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP E_HANAAW_17は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はE_HANAAW_17問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

E_HANAAW_17無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP E_HANAAW_17を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のE_HANAAW_17問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP E_HANAAW_17を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

SAP E_HANAAW_17 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Apply ABAP Programming based on SAP HANA Artifacts
  • Implications of SAP HANA on ABAP Programming
トピック 2
  • Operate integration of SAP HANA Coding into ABAP Programs
  • SAP Development Tools for SAP NetWeaver
トピック 3
  • Integration of SAP HANA Coding into ABAP Programs
  • Identify SAP HANA Basics and Technical Concepts
トピック 4
  • Apply SAP HANA Information Models & Database Procedures
  • Guided Performance Analysis

参照:https://training.sap.com/certification/e_hanaaw_17-sap-certified-development-specialist---abap-for-sap-hana-20-g/

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のE_HANAAW_17問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP E_HANAAW_17をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP E_HANAAW_17をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP E_HANAAW_17を持っていることを保証します。

弊社は無料SAP E_HANAAW_17サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料E_HANAAW_17サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのE_HANAAW_17問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

E_HANAAW_17試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にE_HANAAW_17の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

E_HANAAW_17 関連試験
E-HANAAW151 - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA (Edition 2015)
E-HANAAW-14 - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA 2.0
E-HANAAW151-JP - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA (Edition 2015) (E-HANAAW151日本語版)
E_HANAAW151-JP - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA (Edition 2015) (E_HANAAW151日本語版)
E-HANAAW-16 - SAP Certified Development Specialist - ABAP for SAP HANA 2.0
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。