HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Google GCP-SOE-B 問題集

GCP-SOE-B

試験コード:GCP-SOE-B

試験名称:Security Operations Engineer (Beta)

最近更新時間:2026-07-05

問題と解答:全87問

GCP-SOE-B 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集GCP-SOE-B 資格取得

質問 1:
You are using Google Security Operations (SecOps) to identify and report a repetitive sequence of brute force SSH login attempts on a Compute Engine image that did not result in a successful login. You need to gain visibility into this activity while minimizing impact on your ingestion quota.
Which log type should you ingest into Google SecOps?
A. Security Command Center Premium (SCCP) findings
B. Cloud IDS logs
C. VPC Flow Logs
D. Cloud Audit Logs
正解:C

質問 2:
Your company's analyst team uses a playbook to make necessary changes to external systems that are integrated with the Google Security Operations (SecOps) platform. You need to automate the task to run once every day at a specific time. You want your solution to minimize maintenance overhead. What should you do?
A. Create a Cron Scheduled Connector for this use case Configure a playbook trigger to match the cases created by the connector that runs the playbook with the relevant actions.
B. Use a VM to host a script that runs a playbook via an API call.
C. Write a custom Google SecOps SOAR job in the IDE using the code from the existing playbook actions.
D. Create a Google SecOps SOAR request and a playbook trigger to match the request from the user to start the playbook with the relevant actions.
正解:A

質問 3:
You are responsible for identifying suspicious activity and security events in your organization's environment. You discover that some detection rules are being triggered for internal IP addresses in the 192.0.2.0/8 subnet that are causing false positive alerts. You want to improve these detection rules. What should you add to the YARA-L detection rules?
A. net.ip_in_range_cidr(any Se.principal.ip, "192.0.2.0/8")
B. not net.ip_in_range_cidr(all Se.principal.ip, "192.0.2.0/8")
C. not net.ip_in_range_cidr(any Se.principal.ip, "192.0.2.0/8")
D. net.ip_in_range_cidr(all Se.principal.ip, "192.0.2.0/8")
正解:C

質問 4:
A workload is created and terminated within five minutes and later linked to cryptomining activity.
What MOST complicates the investigation?
A. Global IP addressing
B. Encryption at rest
C. Short-lived (ephemeral) resources
D. High availability architecture
正解:C

質問 5:
A phishing campaign successfully convinces users to grant OAuth permissions to a malicious third-party application. Which control failure MOST likely allowed this?
A. Missing antivirus signatures
B. Missing email sandboxing
C. Weak endpoint protection
D. Lack of monitoring and restriction on OAuth consent grants
正解:D

質問 6:
You work for an organization that operates an ecommerce platform. You have identified a remote shell on your company's web host. The existing incident response playbook is outdated and lacks specific procedures for handling this attack. You want to create a new, functional playbook that can be deployed as soon as possible by junior analysts. You plan to use available tools in Google Security Operations (SecOps) to streamline the playbook creation process. What should you do?
A. Use Gemini to generate a playbook based on a template from a standard incident response plan and implement automated scripts to filter network traffic based on known malicious IP addresses.
B. Add instruction actions to the existing incident response playbook that include updated procedures with steps that should be completed. Have a senior analyst build out the playbook to include those new procedures.
C. Use the playbook creation feature in Gemini, and enter details about the intended objectives. Add the necessary customizations for your environment, and test the generated playbook against a simulated remote shell alert.
D. Create a new custom playbook based on industry best practices, and work with an offensive security team to test the playbook against a simulated remote shell alert.
正解:C

質問 7:
You need to ingest audit logs from your organization's entire Google Cloud environment into Google Security Operations (SecOps). This process must include Cloud NAT logs for workloads within a designated folder. You need to configure this ingestion while minimizing integration complexity. You have already enabled Google Cloud data ingestion into Google SecOps. What should you do next?
A. Create a custom filter to export the folder-level Cloud NAT logs.
B. Configure an aggregated log sink at the organization level, and route the Cloud NAT logs to a Cloud Storage bucket. Configure the Cloud Storage connector for Google SecOps.
C. Create a custom filter to export the project-level Cloud NAT logs for each project in the environment folder.
D. Configure an aggregated log sink at the folder level, and route the Cloud NAT logs to Pub/Sub. Enable the Pub/Sub connector for Google SecOps.
正解:D

質問 8:
You scheduled a Google Security Operations (SecOps) report to export results to a BigQuery dataset in your Google Cloud project. The report executes successfully in Google SecOps, but no data appears in the dataset. You confirmed that the dataset exists. How should you address this export failure?
A. Grant the Google SecOps service account the roles/bigquery.dataEditor IAM role on the dataset.
B. Set a retention period for the BigQuery export.
C. Grant the Google SecOps service account the roles/iam.serviceAccountUser IAM role to itself.
D. Grant the user account that scheduled the report the roles/bigquery.dataEditor IAM role on the project.
正解:A

質問 9:
Your organization has a standard set of Google Security Operations (SecOps) playbooks that are applied to alerts in different circumstances. One playbook uses an "All" trigger that should always be applied if no other more specific playbooks have triggered. You need to ensure that the more specific playbook is attached and not the generic "All" playbook when multiple triggers match.
What should you do?
A. Change the "All" trigger to be more precise so that it doesn't trigger when the other playbook is needed.
B. Create a tagging rule in the Google SecOps SOAR settings, and use a tag trigger to trigger the specific playbook.
C. In the Outcomes section of the detection rule that is firing your alert, add a specific field to search for the specific playbook to base the trigger on.
D. Set the priority of the "All" playbook to a higher value than the priority of the specific playbook to ensure the "All" trigger is evaluated after the previous priorities.
正解:D

弊社のGoogle GCP-SOE-Bを利用すれば試験に合格できます

弊社のGoogle GCP-SOE-Bは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はGCP-SOE-B問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

GCP-SOE-B無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のGoogle GCP-SOE-Bを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のGoogle GCP-SOE-Bをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたGoogle GCP-SOE-Bをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のGoogle GCP-SOE-Bを持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のGCP-SOE-B問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のGoogle GCP-SOE-Bを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君にGCP-SOE-Bの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のGCP-SOE-B問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Google GCP-SOE-Bサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料GCP-SOE-Bサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのGCP-SOE-B問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

GCP-SOE-B試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Google Security Operations Engineer (Beta) 認定 GCP-SOE-B 試験問題:

1. You are a SOC manager at an organization that recently implemented Google Security Operations (SecOps). You need to monitor your organization's data ingestion health in Google SecOps. Data is ingested with Bindplane collection agents. You want to configure the following:
- Receive a notification when data sources go silent within 15 minutes.
- Visualize ingestion throughput and parsing errors. What should you do?

A) Configure notifications in Cloud Monitoring when ingestion sources become silent in Bindplane. Monitor and visualize Google SecOps data ingestion metrics using Bindplane Observability Pipeline (OP).
B) Configure silent source notifications for Google SecOps collection agents in Cloud Monitoring. Create a Cloud Monitoring dashboard to visualize data ingestion metrics.
C) Configure silent source alerts based on rule detections for anomalous data ingestion activity in Risk Analytics. Monitor and visualize the alert metrics in the Risk Analytics dashboard.
D) Configure automated scheduled delivery of an ingestion health report in the Data Ingestion and Health dashboard. Monitor and visualize data ingestion metrics in this dashboard.


2. You need to ingest audit logs from your organization's entire Google Cloud environment into Google Security Operations (SecOps). This process must include Cloud NAT logs for workloads within a designated folder. You need to configure this ingestion while minimizing integration complexity. You have already enabled Google Cloud data ingestion into Google SecOps. What should you do next?

A) Create a custom filter to export the folder-level Cloud NAT logs.
B) Configure an aggregated log sink at the organization level, and route the Cloud NAT logs to a Cloud Storage bucket. Configure the Cloud Storage connector for Google SecOps.
C) Create a custom filter to export the project-level Cloud NAT logs for each project in the environment folder.
D) Configure an aggregated log sink at the folder level, and route the Cloud NAT logs to Pub/Sub. Enable the Pub/Sub connector for Google SecOps.


3. Your organization plans to ingest logs from an on-premises MySQL database as a new log source into its Google Security Operations (SecOps) instance. You need to create a solution that minimizes effort. What should you do?

A) Configure a third-party API feed in Google SecOps.
B) Configure and deploy a Google SecOps forwarder.
C) Configure direct ingestion from your Google Cloud organization.
D) Configure and deploy a Bindplane collection agent.


4. Your company's risk management and compliance team requires regular reporting on compliance with industry standard control frameworks for a regulated business unit that continuously adds projects. You need to create a report that includes evidence of non-compliant resources found in this environment. How should you generate this report?

A) Run queries for the required controls using the Cloud Asset Inventory data stored in BigQuery. Schedule this report to run regularly.
B) Implement the built-in posture for the compliance framework within the Security Command Center (SCC) posture.
C) Implement the control framework using Rego, and deploy this framework in Workload Manager. Schedule a regular report in Workload Manager.
D) Run an audit using the compliance framework in Audit Manager. Export the evaluation for consumption by the second-line team.


5. You are responsible for managing threat intelligence and IOC lists in your organization. You have compiled a list of IOCS from recent incidents. You want to quickly and efficiently share the IOCs with other teams for collaboration and integration into their operational processes. What should you do?

A) Add the IOCs to a collection in Google Threat Intelligence, and share the collection with the other teams.
B) Create a new threat graph in Google Threat Intelligence, and share the graph with the other teams.
C) Create a list in Google Security Operations (SecOps), and grant the required access to the other teams.
D) Export the IOCS from Google Threat Intelligence in CSV or JSON format, and email the file to the other teams.


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

GCP-SOE-B 関連試験
Generative-AI-Leader - Google Cloud Certified - Generative AI Leader Exam
Cloud-Digital-Leader-JPN - Google Cloud Digital Leader (Cloud-Digital-Leader日本語版)
Professional-Cloud-Architect-JPN - Google Certified Professional - Cloud Architect (GCP) (Professional-Cloud-Architect日本語版)
Generative-AI-Leader-JPN - Google Cloud Certified - Generative AI Leader Exam (Generative-AI-Leader日本語版)
Professional-Collaboration-Engineer-JPN - Google Cloud Certified - Professional Collaboration Engineer (Professional-Collaboration-Engineer日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。