HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Huawei H13-611_V4.5-ENU 問題集

H13-611_V4.5-ENU

試験コード:H13-611_V4.5-ENU

試験名称:HCIA-Storage V4.5

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全538問

H13-611_V4.5-ENU 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集H13-611_V4.5-ENU 資格取得

質問 1:
A SAN always uses the same technology to connect to the infrastructure as a NAS.
A. FALSE
B. TRUE
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
In a RAID5 composed of three disks, if 10110110 and 11010011 are written simultaneously, Two data disks with the same stripe, then 01100101 will be written to the verification disk.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B

質問 3:
In HUAWEI OceanStor, which licensed feature is best described as: periodically detects hot-spot data and promotes them from low-speed storage media to high-speed media.
A. SmartTier
B. SmartMigration
C. SmartMotion
D. SmartMove
正解:A

質問 4:
FC relies on a dedicated FC network and can easily form storage islands.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B

質問 5:
Cloud computing business models are: (multiple choices)
A. MaaS
B. SaaS
C. IaaS
D. PaaS
正解:B,C,D

質問 6:
Which of the following options is narrowly stored?
A. Disk array
B. Disk cabinet
C. Tape library
D. Disk
正解:D

質問 7:
A company that primarily has static data (like map data or JPG files) does not profit much from the HUAWEI OceanStor SmartTier functionality.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B

質問 8:
The following describes RAID 10, which are correct? (Multiple choice)
A. In RAID 10, the data is first mirrored and then striped
B. RAID 10 requires at least 4 member disks
C. In RAID 10, if two member disks in a subgroup fail, the data is read normally
D. RAID 10 is used in scenarios with high requirements for speed and fault tolerance
正解:A,B,D

質問 9:
Which of the following statements correctly describe the improvements of SAS technology compared to SCSI? Select All that Apply.
A. Full duplex transmission of data.
B. Lower cost than SCSI
C. Half duplex transmission of data
D. Higher throughput.
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のH13-611_V4.5-ENU問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHuawei H13-611_V4.5-ENUを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のHuawei H13-611_V4.5-ENUを利用すれば試験に合格できます

弊社のHuawei H13-611_V4.5-ENUは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はH13-611_V4.5-ENU問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

H13-611_V4.5-ENU無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHuawei H13-611_V4.5-ENUを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君にH13-611_V4.5-ENUの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHuawei H13-611_V4.5-ENUをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHuawei H13-611_V4.5-ENUをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHuawei H13-611_V4.5-ENUを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のH13-611_V4.5-ENU問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Huawei H13-611_V4.5-ENUサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料H13-611_V4.5-ENUサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのH13-611_V4.5-ENU問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

H13-611_V4.5-ENU試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Huawei HCIA-Storage V4.5 認定 H13-611_V4.5-ENU 試験問題:

1. A company has sufficient client server resources, but network resources are tight. Which deduplication strategy is suitable?

A) source deduplication
B) file-level deduplication
C) Deduplication on the target side
D) Byte-level deduplication


2. The following description of IOPS is wrong:

A) How many times IO can be performed per second, each IO is fixed according to the size of the written data
B) If the IO writes a large piece of continuous data every time the channel is changed infrequently, what is done every second at this time IO frequency is relatively low
C) If the head frequently changes lanes, and the data written each time is relatively large, then the IOPS should be the lowest number of this disk value
D) If the smallest data block is written each time under the condition of infrequent lane change, such as 512 bytes, then the IOPS will be the highest value


3. In which stage of the lifecycle management of information and data, does the data management operation such as copying and backup occurs?

A) Generation.
B) Transmission.
C) Maintenance.
D) Usage.


4. Synchronous replication in OceanStor V3 devices is based on the snapshot technology.

A) FALSE
B) TRUE


5. Which of the following RAID levels has the lowest hard disk space utilization?

A) RAID 0
B) RAID 3
C) RAID 1
D) RAID 5


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

H13-611_V4.5-ENU 関連試験
H13-611_V4.5 - HCIA-Storage V4.5
H13-611_V5.0 - HCIA-Storage V5.0
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。