HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Hitachi HAT-680 問題集

HAT-680

試験コード:HAT-680

試験名称:HITACHI DATA SYSTEMS QUALIFIED PROFESSIONAL - STORAGE ADMINISTRATION

最近更新時間:2025-09-24

問題と解答:全101問

HAT-680 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集HAT-680 資格取得

質問 1:
A manufacturing company wants to centrally manage all their multi-pathing software using Hitachi Global Link Manager (HGLM). Which two types of multi-pathing software are supported? (Choose two.)
A. HDLM
B. SDD
C. PowerPath
D. HP-UX Multipathing
正解:A,D

質問 2:
A customer has identified a performance bottleneck with Online Transaction Processing (OLTP) production host LUNs. The performance improvement plan includes a change to the Hitachi Dynamic Link Manager load balancing algorithm which is currently set to Round Robin. Which setting should the customer use?
A. Least block
B. Least I/O
C. Extended Least block
D. Extended Round Robin
正解:B

質問 3:
A storage administrator is planning to issue multiple Hitachi Device Manager CLI commands to the same storage system. What is the name of the file which can be used to prevent repetitive typing of CLI command parameters?
A. DeviceManagerCLI.properties
B. HiCommandCLI.parameter
C. DeviceManager.properties
D. HiCommandCLI.properties
正解:D

質問 4:
You want to configure hosts connected to a VSP using the Host Scan feature of Hitachi Device Manager. Which action must be performed?
A. Ensure all hosts are related to the same host group.
B. Set the host WWN for LUN security.
C. Set the storage WWN for LUN security.
D. Ensure all hosts are related to a host group.
正解:D

質問 5:
The manager of a large distributed SAN wants to share the workload of daily administrative tasks between different storage administrators. Which two elements in Hitachi Device Manager can be used to define the view of the storage components? (Choose two.)
A. access control lists
B. host group
C. resource group
D. user permissions
正解:C,D

質問 6:
A storage administrator has been asked to use Hitachi Device Manager (HDvM) to provide information about storage utilization by hosts for an urgent meeting. When the report is created, several hosts have no utilization data associated with them. What is the reason for the missing data?
A. The hosts have not been refreshed.
B. The storage system polling is not synchronized with the report creation.
C. The storage system has not been refreshed.
D. The hosts do not have the HDvM agent installed.
正解:D

質問 7:
In which Hitachi Device Manager screen is the Allocate Like Volumes feature available?
A. Dynamic Provisioning
B. Allocate Storage
C. Allocate Volumes to Multiple Hosts
D. Hosts
正解:D

質問 8:
Which two operations would you perform on a VSP using the Element Manager feature of Hitachi Device Manager? (Choose two.)
A. Generate storage utilization reports for groups of storage systems.
B. Create a system disk.
C. View the configuration of a storage system.
D. Update a storage system microcode.
正解:B,C

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のHAT-680問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のHitachi HAT-680を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Hitachi HAT-680サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料HAT-680サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのHAT-680問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

HAT-680試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のHitachi HAT-680をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたHitachi HAT-680をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のHitachi HAT-680を持っていることを保証します。

TopExamは君にHAT-680の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のHitachi HAT-680を利用すれば試験に合格できます

弊社のHitachi HAT-680は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はHAT-680問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

HAT-680無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のHitachi HAT-680を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のHAT-680問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Hitachi HITACHI DATA SYSTEMS QUALIFIED PROFESSIONAL - STORAGE ADMINISTRATION 認定 HAT-680 試験問題:

1. When configuring external storage on a VSP storage system, what happens when the Inflow Control option is set to Enable?

A) Writes will be rejected when the cache usage is above threshold 2.
B) Writes will be accepted when the external volume cannot be accessed.
C) Writes will be rejected when the cache usage is above threshold 1.
D) Writes will be rejected when the external volume cannot be accessed.


2. You have reported a Hitachi Device Manager problem to the HDS Global Support center and you are asked to provide troubleshooting data. Which Web site would allow you to upload the data?

A) http://www.hds.com
B) https://support.hds.com
C) https://customerservice.hds.com
D) https://tuf.hds.com


3. When enabled, what does the path health checking feature of Hitachi Dynamic Link Manager (HDLM) do?

A) It enables the last I/O recovery routine to execute upon path failure.
B) It logs path status information and generate path health reports.
C) It causes HDLM to rotate I/Os across all healthy paths.
D) It causes HDLM to automatically check the path status at regular intervals.


4. A customer is planning to purchase Hitachi modular systems to be virtualized behind their VSPs in an environment with Linux, Windows and VMWare servers. Which two benefits will the Hitachi Command Suite offer to this customer? (Choose two.)

A) a unified management framework across all Hitachi storage platforms
B) a specific set of management programs for each Hitachi storage system type
C) management of file, block and content data under a common set of tools
D) interoperability software modules converting unstructured data to structured data


5. From a recently installed host, you want to use the Hitachi Device Manager (HDvM) CLI to manage and configure Host Group security. What must be done before you can use HDvM CLI commands?

A) Set the LUN security option to "enable" in the CLI properties file of your client computer.
B) Configure the CLI software on your client computer in "management mode".
C) Set the LUN security option to "enable" during the creation of the host storage domain.
D) Download and install the CLI software from the HDvM server using the Web Client.


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: A、C
質問 # 5
正解: D

HAT-680 関連試験
HH0-330 - HDS Storage Manager-Business Continuity Enterprise
HH0-300 - HITACHI DATA SYSTEMS CERTIFIED EXPERT -REPLICATION SOLUTIONS ARCHITECT
HH0-200 - Certified modular integration specialist exam
HH0-350 - HITACHI DATA SYSTEMS CERTIFIED SPECIALIST -NAS ARCHITECT
HAT-420 - Hitachi Data Systems Certified Professional - Modular storage installation
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。