HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce Identity-and-Access-Management-Designer 問題集

試験コード:Identity-and-Access-Management-Designer

試験名称:Salesforce Certified Identity and Access Management Designer

最近更新時間:2025-09-25

問題と解答:全245問

Identity-and-Access-Management-Designer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Identity-and-Access-Management-Designer 資格取得

質問 1:
IT security at Unversal Containers (UC) us concerned about recent phishing scams targeting its users and wants to add additional layers of login protection. What should an Architect recommend to address the issue?
A. Increase Password complexity requirements in Salesforce.
B. Lock sessions to the IP address from which they originated.
C. Implement Single Sign-on using a corporate Identity store.
D. Use the Salesforce Authenticator mobile app with two-step verification
正解:D

質問 2:
Which two security risks can be mitigated by enabling Two-Factor Authentication (2FA) in Salesforce? Choose 2 answers
A. Users leaving laptops unattended and not logging out of Salesforce.
B. Users choosing passwords that are the same as their Facebook password.
C. Users creating simple-to-guess password reset questions.
D. Users accessing Salesforce from a public Wi-Fi access point.
正解:B,D

質問 3:
Universal containers (UC) wants users to authenticate into their salesforce org using credentials stored in a custom identity store. UC does not want to purchase or use a third-party Identity provider. Additionally, UC is extremely wary of social media and does not consider it to be trust worthy. Which two options should an architect recommend to UC? Choose 2 answers
A. Build a custom web page that uses the identity store and calls frontdoor.jsp
B. Implement the Openid protocol and configure an Authentication provider
C. Build a custom Web service that is supported by Delegated Authentication.
D. Use a professional social media such as LinkedIn as an Authentication provider
正解:B,C

質問 4:
Universal containers(UC) has implemented SAML-BASED single Sign-on for their salesforce application and is planning to provide access to salesforce on mobile devices using the salesforce1 mobile app. UC wants to ensure that single Sign-on is used for accessing the salesforce1 mobile app. Which two recommendations should the architect make? Choose 2 answers
A. Configure the embedded Web browser to use my domain URL.
B. Configure the salesforce1 app to use the my domain URL
C. Use the existing SAML SSO flow along with Web server flow
D. Use the existing SAML SSO flow along with user agent flow.
正解:B,D

質問 5:
Universal Containers (UC) is using a custom application that will act as the Identity Provider and will generate SAML assertions used to log in to Salesforce. UC is considering including custom parameters in the SAML assertion. These attributes contain sensitive data and are needed to authenticate the users. The assertions are submitted to salesforce via a browser form post. The majority of the users will only be able to access Salesforce via UC's corporate network, but a subset of admins and executives would be allowed access from outside the corporate network on their mobile devices. Which two methods should an Architect consider to ensure that the sensitive data cannot be tampered with, nor accessible to anyone while in transit?
A. Use the Identity provider's certificate to digitally Sign and the Identity provider's certificate to encrypt the payload.
B. Use Salesforce's Certificate to digitally sign the SAML Assertion and a Mobile Device Management client on the users' mobile devices.
C. Use a custom login flow to retrieve sensitive data using an Apex callout without including the attributes in the assertion.
D. Use the Identity Provider's certificate to digitally sign and Salesforce's Certificate to encrypt the payload.
正解:A,D

質問 6:
Universal Containers (UC) has an existing Salesforce org configured for SP-Initiated SAML SSO with their Idp. A second Salesforce org is being introduced into the environment and the IT team would like to ensure they can use the same Idp for new org. What action should the IT team take while implementing the second org?
A. Use the Salesforce Username as the SAML Identity Type.
B. Use the same request bindings as the first org.
C. Use a different Entity ID than the first org.
D. Use the same SAML Identity location as the first org.
正解:C

質問 7:
In an SP-Initiated SAML SSO setup where the user tries to access a resource on the Service Provider, What HTTP param should be used when submitting a SAML Request to the Idp to ensure the user is returned to the intended resourse after authentication?
A. RelayState
B. DisplayState
C. RedirectURL
D. StartURL
正解:A

質問 8:
The security team at Universal containers(UC) has identified exporting reports as a high-risk action and would like to require users to be logged into salesforce with their active directory (AD) credentials when doing so. For all other uses of Salesforce, Users should be allowed to use AD credentials or salesforce credentials. What solution should be recommended to prevent exporting reports except when logged in using AD credentials while maintaining the ability to view reports when logged in with salesforce credentials?
A. Use SAML Federated Authentication and block access to reports when accesses through a standard assurance session.
B. Use SAML Federated Authentication and Custom SAML jit provisioning to dynamically add or remove a permission set that grants the Export Reports permission.
C. Use SAML Federated Authentication with a login flow to dynamically add or remove a permission set that grants the export reports permission.
D. Use SAML Federated Authentication, treat SAML sessions as high assurance, and raise the session level required for exporting reports.
正解:A

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のIdentity-and-Access-Management-Designer問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerを持っていることを保証します。

TopExamは君にIdentity-and-Access-Management-Designerの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Salesforce Identity-and-Access-Management-Designerサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Identity-and-Access-Management-Designerサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのIdentity-and-Access-Management-Designer問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Identity-and-Access-Management-Designer試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のIdentity-and-Access-Management-Designer問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Salesforce Identity-and-Access-Management-Designer 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe the Components of an Identity Management Solution Where Salesforce is Accepting Identity from a Third Party
トピック 2
  • Given a Scenario, Recommend the Most Appropriate Salesforce License Type(s) to Support the Identity Requirements
トピック 3
  • Describe the Risks to Enterprise Security that Federated Single Sign-on Solutions Aim to Address
トピック 4
  • Describe the role(s) Identity Connect Plays in an Identity Management Solution.
トピック 5
  • Describe the Various Implementation Concepts of OAuth
  • Given a Scenario, Recommend the Salesforce Technologies That Should be Used to Provide Identity to the Third-Party System
トピック 6
  • Accepting Third-Party Identity in Salesforce
  • Describe the Risks of Implementing Delegated Authentication, Components of a Delegated Authentication Solution
トピック 7
  • Access Management Best Practices
  • Describe the Risks that Two-Factor Authentication Mechanisms Aim to Mitigate

参照:https://trailhead.salesforce.com/help?article=Salesforce-Certified-Identity-and-Access-Management-Designer-Exam-Guide

弊社のSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerを利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はIdentity-and-Access-Management-Designer問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Identity-and-Access-Management-Designer無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce Identity-and-Access-Management-Designerを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

Identity-and-Access-Management-Designer 関連試験
Identity-and-Access-Management-Designer-JPN - Salesforce Certified Identity and Access Management Designer (Identity-and-Access-Management-Designer日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。