HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Juniper JN0-355 問題集

JN0-355

試験コード:JN0-355

試験名称:Junos Pulse Secure Access, Specialist (JNCIS-SA)

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全115問

JN0-355 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集JN0-355 資格取得

質問 1:
How are user role-mapping rules processed by the Junos Pulse Secure Access Service gateway?
A. All rules are processed in a top-down fashion for all eligible matches. If no match is found, the user is not allowed to sign into the realm.
B. All rules are processed in a top-down fashion for the best match. If no match is found, the user is assigned to the default role.
C. All rules are processed in a top-down fashion for the best match. If no match is found, the user is not allowed to sign in to the realm.
D. All rules are processed in a top-down fashion for all eligible matches. If no match is found, the user is assigned to the default role.
正解:B

質問 2:
You must create a self-signed certificate during an initial install.
What information must you provide? (Choose two.)
A. common name
B. organization name
C. public key
D. certificate signing request
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Your customer requires some users to be mapped to a specific role. The Active Directory (AD) administrator frequently changes users from one AD group to another.
Which role mapping rule type should you use?
A. the user's group membership returned by the realm's authentication server
B. the result of a host check rule for machine certificate
C. the user's username and NetBIOS name
D. the authentication realm accessed
正解:A

質問 4:
-- Exhibit -
Root::user1(patch management)[Web Users] - Start Policy [WEBURL/REWRITING] evaluation for
resource http://www.juniper.net:80/
Root::user1(patch management)[Web Users] - Applying Policy [Initial Rewrite Policy]...
Root::user1(patch management)[Web Users] - Action [Rewrite Content (auto-detect content type)]
is returned
Root::user1(patch management)[Web Users] - Policy [Initial Rewrite Policy] applies to resource
Root::user1(patch management)[Web Users] - Passthrough proxy policies are not applicable for
http://www.juniper.net
Root::user1(patch management)[Web Users] - Start Policy [WEBURL/ACCESS] evaluation for
resource http://www.juniper.net:80/
Root::user1(patch management)[Web Users] - Applying Policy [Web]...
Root::user1(patch management)[Web Users] - Evaluating Policy Rule 1...
Root::user1(patch management)[Web Users] - Resource filter [http://www.juniper.com:80/*] does
not match
Root::user1(patch management)[Web Users] - No Policy Rule applies to resource
Root::user1(patch management)[Web Users] - Applying Policy [Initial Open Policy]...
Root::user1(patch management)[Web Users] - User roles [Web Users] do not match with
configured roles [Exclusive:Web Users]
Root::user1(patch management)[Web Users] - No Policy applies to resource
Root::user1(patch management)[Web Users] - Start Auto Allow evaluation on WEBURL for
resource http://www.juniper.net:80/
Root::user1(patch management)[Web Users] - No Auto Allow resources configured
-- Exhibit --
A user should be able to access a Web resource but instead is receiving an error that access to the site is blocked.
Referring to the exhibit, which policy must be modified to allow access to the resource?
A. initial open policy
B. selective rewrite policy
C. pass-through proxy policy
D. initial rewrite policy
正解:D

質問 5:
-- Exhibit -
live - [127.0.0.1] Root::System()[] - License Server Protocol Error: Code=(0x23) Error="No Such Client"
-- Exhibit -
Referring to the exhibit, which two statements are correct? (Choose two.)
A. The lease client ID is not yet registered to the licensing server.
B. The lease client ID is not configured on the licensing server.
C. The lease client ID does not match to the one configured on the licensing server.
D. The time difference on the lease client and licensing server is more than 3600 seconds.
正解:B,C

質問 6:
As an administrator, what would you do to synchronize the state after configuring a license server on a virtual appliance?
A. Post the leasing state from the license server to the virtual appliance.
B. Push the leasing state from the license server to the virtual appliance.
C. Pull the leasing state from the license server on the virtual appliance.
D. Copy the leasing state from the license server on the virtual appliance.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
-- Exhibit -
C:\Pasban Work\Cert Paper Exams\Juniper\JN0-355\86.bmp
-- Exhibit -
After performing the initial configuration, you browse to the Admin sign-in page for the first time and a certificate error is displayed as shown in the exhibit.
What is causing this error?
A. The device is using an SSL certificate that has expired.
B. The device certificate authority has been revoked.
C. The device is using a self-signed certificate.
D. The device certificate is using an invalid cipher.
正解:C

質問 8:
Which statement about Public Key Infrastructure (PKI) is true?
A. PKI specifies the use of a shared key.
B. PKI uses digital certificates to bind public keys to an entity.
C. PKI negotiates a secure connection between a client and a server.
D. PKI requires the use of a certificate authority and a registration authority.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
You are logged in to the Junos Pulse Secure Access Service on your laptop using the wired connection on your docking station. You undock your machine and move over to a wireless network and your session does not reconnect.
Why did this happen?
A. The roaming session was disabled.
B. The persistent session was disabled.
C. The browser request follow through was disabled.
D. The enable session extension was disabled.
正解:A

TopExamは君にJN0-355の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のJuniper JN0-355を利用すれば試験に合格できます

弊社のJuniper JN0-355は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はJN0-355問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

JN0-355無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のJuniper JN0-355を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Juniper JN0-355サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料JN0-355サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのJN0-355問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

JN0-355試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のJN0-355問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のJuniper JN0-355を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のJN0-355問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のJuniper JN0-355をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたJuniper JN0-355をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のJuniper JN0-355を持っていることを保証します。

Juniper JN0-355 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Configure the basic elements of a Junos Pulse Secure Access Service environment
トピック 2
  • Components and elements
トピック 3
  • Describe the concepts| operation and functionality of roles

参照:http://www.juniper.net/us/en/training/certification/resources/jncis-sa/

JN0-355 関連試験
JN0-130 - Juniper networks Certified internet specialist.e(jncis-e)
JN0-314 - Junos Pulse Access Control, Specialist (JNCIS-AC)
JN0-303 - Juniper networks Certified internet specialist.m(jncis-m)
JN0-730 - DX, Specialist (JNCIS-DX)
JN0-380 - Wireless LAN, Specialist (JNCIS-WLAN)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。