HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Juniper JN0-364 問題集

JN0-364

試験コード:JN0-364

試験名称:Service Provider Routing and Switching, Specialist (JNCIS-SP)

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全180問

JN0-364 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集JN0-364 資格取得

質問 1:
You are deploying link aggregation groups. By default, what are two considerations in this scenario? (Choose two.)
A. Member links are required to be contiguous ports.
B. There should only be four member links per LAG.
C. All the ports must have the same speed.
D. Member links can reside on different members within an MC-LAG.
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Click the Exhibit button.

Which statement is correct about the configuration shown in the exhibit?
A. This policy will reject all prefixes because it does not end with a then acceptstatement.
B. This router will take prefixes learned from internal BGP and change the BGP next hop to itself before re-advertising them to EBGP peers.
C. The NEXT_HOP_SELFpolicy must also be applied to the group called CUSTOMER_Afor bidirectional communication to succeed.
D. This router will take prefixes learned from external BGP and change the BGP next hop to itself before re-advertising them to IBGP peers.
正解:D

質問 3:
Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which protocol would automatically create a full mesh of label-switched paths between MPLS-enabled routers?
A. LDP
B. BGP
C. RSVP
D. BFD
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which BGP attribute is optional, transitive, and is passed unchanged to other BGP peers if not recognized?
A. Origin
B. Community
C. MED
D. AS Path
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
What are three default BGP advertisement rules? (Choose three.)
A. IBGP peers do not advertise routes received from IBGP peers to other IBGP peers.
B. IBGP peers advertise routes received from IBGP peers to other IBGP peers
C. IBGP peers advertise routes received from EBGP peers to other IBGP peers.
D. IBGP peers do not advertise routes received from EBGP peers to other IBGP peers.
E. EBGP peers advertise routes learned from IBGP or EBGP peers to other EBGP peers.
正解:A,C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which two statements are correct about the way that BGP propagates routes by default?
(Choose two.)
A. A route learned by EBGP will be re-advertised to IBGP peers.
B. A route learned by IBGP will be re-advertised to IBGP peers.
C. A route learned by IBGP will not be re-advertised lo IBGP peers.
D. A route learned by EBGP will not be re-advertised to IBGP peers.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Referring to the exhibit, what will happen to untagged frames?

A. The untagged frames are associated with VLAN 10.
B. The untagged frames are dropped.
C. The untagged frames are load balanced between VLAN 10 and VLAN 20.
D. The untagged frames are associated with VLAN 20.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のJuniper JN0-364を利用すれば試験に合格できます

弊社のJuniper JN0-364は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はJN0-364問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

JN0-364無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のJuniper JN0-364を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のJuniper JN0-364をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたJuniper JN0-364をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のJuniper JN0-364を持っていることを保証します。

弊社は無料Juniper JN0-364サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料JN0-364サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのJN0-364問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

JN0-364試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のJN0-364問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にJN0-364の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のJN0-364問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のJuniper JN0-364を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Juniper Service Provider Routing and Switching, Specialist (JNCIS-SP) 認定 JN0-364 試験問題:

1. You are deploying an MC-LAG connection at the edge of your network to a new customer. This solution must ensure that traffic uses all available links when forwarding traffic between the two networks.
In this scenario, which two statements are correct? (Choose two.)

A) You must use active/active mode when defining the MC-LAG bundle.
B) You must use active/standby mode when defining the MC-LAG bundle.
C) Transit traffic sent between the two PE devices will use the ICL interface.
D) Transit traffic sent between the two PE devices will use the bundle's member interfaces.


2. Referring to the exhibit, which two statements are correct? (Choose two.)

A) Traffic ingressing ge0/0/0 that Is tagged with VLAN 200 will egress ge-0/0/1 with an outer VLAN tag of 200.
B) Traffic ingressing ge-0/0/0 that is tagged will VLAN 100 will be dropped.
C) Traffic ingressing ge-0/0/0 that is tagged with VLAN 101 will egress ge-0/0/1 unchanged.
D) Traffic ingressing ge-0/0/0 that is tagged with VLAN 101 will egress ge-0/01 with an outer VLAN tag of 200.


3. Referring to the exhibit, which statement is true about VRRP?

A) Both routers are in the same state because they have the same VRRP priority.
B) VRRP Is functioning normally in active/active mode.
C) VRRP communication between the two devices is not functioning correctly.
D) The routers should use different virtual IP addresses for VRRP to function correctly.


4. During OSPF neighbor establishment, which packet type is used to describe the contents of the link-state database?

A) Database Description (DBD)
B) Link-State PDU (LSP)
C) hello packet
D) Link-State Request (LSR)


5. Which IS-IS adjacency state indicates that hello packets have been exchanged but the adjacency is not yet fully established?

A) initializing
B) loading
C) two-way
D) up


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、C
質問 # 2
正解: B、C
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A

JN0-364 関連試験
JN0-362 - Service Provider Routing and Switching, Specialist (JNCIS-SP)
JN0-363 - Service Provider Routing and Switching, Specialist (JNCIS-SP)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。