HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CIPS L6M9 問題集

L6M9

試験コード:L6M9

試験名称:Supply Network Design

最近更新時間:2026-07-04

問題と解答:全86問

L6M9 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集L6M9 資格取得

質問 1:
Which of the following arenotcharacteristics of good information?
A. Relevant
B. Accurate
C. Interpreted
D. Analysed
E. Timely
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following can be used to pre-assess the consequences of a network member not meeting the control requirements set by the organisation?
A. Escalation strategy
B. KPIs
C. Corporate strategy
D. Operations strategy
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which area ofoperations strategyis concerned withinformation management systems, automation, and productivity?
A. Supply network design
B. Capacity
C. Development and organisational design
D. Process technology
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
XYZ Ltd is aretail organisationselling various hair care products. Themarketing teamis reviewingsales figuresfrom the past year and wants to determinewhich products should receive extra marketing.
One product haslow market sharebut exists in ahigh-growth market.
According to theBoston Consultancy Group (BCG) Matrix, which category does this product fall under?
A. Cash Cow
B. Problem Child
C. Dog
D. Star
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Andrea is the Chief Financial Officer at Big Corporation and is completing aVariance Analysis. She has reviewed the production costs of creating item B, and this month's costs show avariance to budget of £-200.
What does this mean?
A. The organisation has lost £200
B. The organisation has gained £200
C. Less money was spent than expected
D. More money was spent than expected
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Mabel, theOperations Directorat a hotel, is engaged in a debate abouttrade-offs. The CFO believes that efficiency and effectiveness cannot be achieved together. Is this correct?
A. Yes - engaging in trade-offs means that continuous improvement methodologies are no longer required
B. No - with improvements to technology and communications, there is no need for trade-offs
C. Yes - the hotel must make a trade-off between efficiency or effectiveness, it cannot have both
D. No - the concept of trade-offs means that the organisation can position itself to achieve both effectiveness and efficiency
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Maxi Ltd is a medium-sized manufacturing organisation in the automotive industry that creates engines for cars. It has traditionally worked well with its suppliers, with strong relationships and regular meetings. There are currently around 15 suppliers who provide parts to Maxi Ltd.
Due to changing customer demands, Maxi Ltd will, from next month, modify the manufacturing of some of its products. Product X is being made more environmentally friendly, with output of CO2 being reduced by 32%. The product will take longer to produce, but there will be no additional cost to customers for this.
Maxi ltd are considering outsourcing the manufacturing of Product Y as it is not a product which is routinely ordered by customers. This will allow Maxi Ltd to focus on other products which generate higher revenues for the company. The concern within the Board of Directors is that if demand increases for this product, an outsourced company may not be able to cope with higher numbers of orders.
Product Z is an extremely popular item and oftentimes Maxi Ltd does not have the capacity to fulfil all orders. Consideration has been given to increasing the size of the factory, but this has been discarded as risky as demand is not guaranteed. The product has been available on the marketplace for a short amount of time and sales are continuing to increase, but the company believes this will soon plateau. To deal with current demand, the marketing team is working on campaigns to invite customers to make orders for this product at certain times of the year when product X is not being created in the factory.
This means resources can be reallocated to the creation of product Z.
What type of supply chain does Maxi Ltd currently have?
A. Symmetric
B. Centralised
C. Bureaucratic
D. Asymmetrical
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
The Improvement Gap Analysis can be utilised to manage trade-offs in operational strategy. Which of the following is measured by the IGA? Select ALL that apply.
A. Return on investment
B. Profit margin
C. Customer return rate
D. Customer dissatisfaction levels
E. Churn rate
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

CIPS L6M9 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Understand operations strategy and its contribution to overall business success: Targeting Operations Directors, this section evaluates understanding of operations strategy's impact on organizations, including aligning with business goals, market requirements, and resource management.
トピック 2
  • Assess the strategic value of resource planning and control: This part targets Resource Planners, focusing on evaluating strategic resource planning concepts such as forecasting, scheduling, monitoring, and controlling resources effectively within the operational framework.
トピック 3
  • Understand and apply leadership skills and behaviors appropriate for strategically improving the procurement and supply chain function: This section of the exam measures the skills of Supply Chain Managers and covers understanding leadership behaviors that enhance procurement processes. It assesses how to strategically improve supply chain functions, focusing on a key skill like "Strategic Decision Making".

参照:https://www.cips.org/qualifications/professional-diploma-in-procurement-supply/supply-network-design

TopExamは君にL6M9の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のCIPS L6M9を利用すれば試験に合格できます

弊社のCIPS L6M9は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はL6M9問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

L6M9無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCIPS L6M9を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCIPS L6M9をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCIPS L6M9をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCIPS L6M9を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のL6M9問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のL6M9問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCIPS L6M9を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料CIPS L6M9サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料L6M9サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのL6M9問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

L6M9試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

L6M9 関連試験
L6M7 - Commercial Data Management
L6M1 - Strategic Ethical Leadership
L6M3 - Global Strategic Supply Chain Management
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。