HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

MuleSoft MCPA-Level-1-Maintenance 問題集

MCPA-Level-1-Maintenance

試験コード:MCPA-Level-1-Maintenance

試験名称:MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1 MAINTENANCE

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全81問

MCPA-Level-1-Maintenance 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集MCPA-Level-1-Maintenance 資格取得

質問 1:
Which of the following best fits the definition of API-led connectivity?
A. API-led connectivity is a technology which enabled us to implement Experience, Process and System layer based APIs
B. API-led connectivity is a 3-layered architecture covering Experience, Process and System layers
C. API-led connectivity is not just an architecture or technology but also a way to organize people and processes for efficient IT delivery in the organization
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
True or False. We should always make sure that the APIs being designed and developed are self-servable even if it needs more man-day effort and resources.
A. FALSE
B. TRUE
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
When using CloudHub with the Shared Load Balancer, what is managed EXCLUSIVELY by the API implementation (the Mule application) and NOT by Anypoint Platform?
A. The number of DNS entries allocated to the API implementation
B. The assignment of each HTTP request to a particular CloudHub worker
C. The SSL certificates used by the API implementation to expose HTTPS endpoints
D. The logging configuration that enables log entries to be visible in Runtime Manager
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An organization has created an API-led architecture that uses various API layers to integrate mobile clients with a backend system. The backend system consists of a number of specialized components and can be accessed via a REST API. The process and experience APIs share the same bounded-context model that is different from the backend data model. What additional canonical models, bounded-context models, or anti-corruption layers are best added to this architecture to help process data consumed from the backend system?
A. Create a canonical model that combines the backend and API-led models to simplify and unify data models, and minimize data transformations.
B. Create an anti-corruption layer for every API to perform transformation for every data model to match each other, and let data simply travel between APIs to avoid the complexity and overhead of building canonical models
C. Create a bounded-context model for the system layer to closely match the backend data model, and add an anti-corruption layer to let the different bounded contexts cooperate across the system and process layers
D. Create a bounded-context model for every layer and overlap them when the boundary contexts overlap, letting API developers know about the differences between upstream and downstream data models
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
An API implementation is updated. When must the RAML definition of the API also be updated?
A. When the API implementation changes the structure of the request or response messages
B. When the API implementation changes from interacting with a legacy backend system deployed on-premises to a modern, cloud-based (SaaS) system
C. When the API implementation is migrated from an older to a newer version of the Mule runtime
D. When the API implementation is optimized to improve its average response time
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
When could the API data model of a System API reasonably mimic the data model exposed by the corresponding backend system, with minimal improvements over the backend system's data model?
A. When the System API can be assigned to a bounded context with a corresponding data model
B. When a pragmatic approach with only limited isolation from the backend system is deemed appropriate
C. When there is an existing Enterprise Data Model widely used across the organization
D. When the corresponding backend system is expected to be replaced in the near future
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A retail company with thousands of stores has an API to receive data about purchases and insert it into a single database. Each individual store sends a batch of purchase data to the API about every 30 minutes. The API implementation uses a database bulk insert command to submit all the purchase data to a database using a custom JDBC driver provided by a data analytics solution provider. The API implementation is deployed to a single CloudHub worker. The JDBC driver processes the data into a set of several temporary disk files on the CloudHub worker, and then the data is sent to an analytics engine using a proprietary protocol. This process usually takes less than a few minutes. Sometimes a request fails. In this case, the logs show a message from the JDBC driver indicating an out-of-file-space message. When the request is resubmitted, it is successful.
What is the best way to try to resolve this throughput issue?
A. Increase the number of CloudHub workers
B. se a CloudHub autoscaling policy to add CloudHub workers
C. Increase the size of the CloudHub worker(s)
D. Use a CloudHub autoscaling policy to increase the size of the CloudHub worker
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What is true about where an API policy is defined in Anypoint Platform and how it is then applied to API instances?
A. The API policy is defined in API Manager, and then applied to ALL API instances in the specified environment
B. The API policy Is defined In API Manager for a specific API Instance, and then ONLY applied to the specific API instance
C. The API policy Is defined in API Manager and then automatically applied to ALL API instances
D. The API policy Is defined In Runtime Manager as part of the API deployment to a Mule runtime, and then ONLY applied to the specific API Instance
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Refer to the exhibit.

what is true when using customer-hosted Mule runtimes with the MuleSoft-hosted Anypoint Platform control plane (hybrid deployment)?
A. The MuleSoft-hosted Shared Load Balancer can be used to load balance API invocations to the Mule runtimes
B. Anypoint Runtime Manager initiates a network connection to a Mule runtime in order to deploy Mule applications
C. Anypoint Runtime Manager automatically ensures HA in the control plane by creating a new Mule runtime instance in case of a node failure
D. API implementations can run successfully in customer-hosted Mule runtimes, even when they are unable to communicate with the control plane
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君にMCPA-Level-1-Maintenanceの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のMCPA-Level-1-Maintenance問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceを持っていることを保証します。

弊社は無料MuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料MCPA-Level-1-Maintenanceサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのMCPA-Level-1-Maintenance問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

MCPA-Level-1-Maintenance試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のMCPA-Level-1-Maintenance問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

MuleSoft MCPA-Level-1-Maintenance 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Identify when redeployment of API implementations is necessary
  • Compare unit and integration tests and specify where MUnit is best employed
トピック 2
  • Correctly use the terms API, API implementation, API client, API consumer, and API invocation
  • Describe the fundamentals of deployments, networking, and routing on CloudHub
トピック 3
  • Governing APIs on Anypoint Platform
  • Select appropriate API policies to enforce non-functional constraints on API invocations
トピック 4
  • Define and describe the benefits of API-led connectivity and application networks
  • Explain MuleSoft’s proposal for closing the IT delivery gap
トピック 5
  • Describe the metrics collected by Anypoint Platform for API invocations
  • Specify alerts to define for key metrics of API invocations for all layers of API-led connectivity
トピック 6
  • Describe the purpose and roles of a Center for Enablement (C4E)
  • Describe the capabilities and high-level components of Anypoint Platform
トピック 7
  • Break down functional requirements into business-aligned APIs with effective granularity
  • Identify idempotent HTTP methods and HTTP-native support for optimistic concurrency
トピック 8
  • Identify KPIs to measure the success of a C4E
  • Select Anypoint Platform identity management vs client management for the correct purpose

参照:https://training.mulesoft.com/certification/architect-platform-level1-maintenance

弊社のMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceを利用すれば試験に合格できます

弊社のMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はMCPA-Level-1-Maintenance問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

MCPA-Level-1-Maintenance無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のMuleSoft MCPA-Level-1-Maintenanceを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

MCPA-Level-1-Maintenance 関連試験
MCPA-Level-1-JPN - MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1 (MCPA-Level-1日本語版)
MCPA-Level-1 - MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。