HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Fortinet NSE6_OTS_AR-7.6 問題集

NSE6_OTS_AR-7.6

試験コード:NSE6_OTS_AR-7.6

試験名称:Fortinet NSE 6 - OT Security 7.6 Architect

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全168問

NSE6_OTS_AR-7.6 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NSE6_OTS_AR-7.6 資格取得

質問 1:
As an OT network administrator, you are managing three FortiGate devices that each protect different levels on the Purdue model. To increase traffic visibility, you are required to implement additional security measures to detect protocols from PLCs.
Which security sensor must you implement to detect protocols on the OT network?
A. Deep packet inspection (DPI)
B. Application control (AC)
C. Intrusion prevention system (IPS)
D. Antivirus inspection
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Refer to the exhibit. From your analysis of the output, which statement about the output is true?

A. This is a sample of a PAM event type.
B. This is a sample of a FortiAnalyzer system interface event log.
C. This is a sample of FortiGate interface statistics.
D. This is a sample of an SNMP temperature control event log.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
How can you achieve remote access and internel availability in an OT network?
A. Create a back-end backup network as a redundancy measure.
B. Create more access policies to prevent unauthorized access.
C. Implement SD-WAN to manage traffic on each ISP link.
D. Add additional internal firewalls to access OT devices.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
In a wireless network integration, how does FortiNAC obtain connecting MAC address information?
A. MAC notification traps
B. RADIUS
C. Link traps
D. End station traffic monitoring
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
In your OT environment, you want to detect the devices passively. Which two methods must you implement? (Choose two.)
A. SSH
B. Vendor OUI
C. SNMP
D. Network traffic
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which deployment option allows an administrator to detect intrusions without any modifications to production traffic?
A. Virtual patching
B. Offline IPS
C. Offline IDS
D. Inline IPS and IDS
正解:C

質問 7:
Refer to the exhibit. You are creating a new operational technology (OT) rule to monitor Modbus protocol traffic on FortiSIEM.
Which action must you take to ensure that all Modbus messages on the network match the rule?

A. The condition on the SubPattern filter must use the AND logical operator.
B. In the Group By section, remove all attributes that are not configured in the Filter section.
C. Add a new condition to filter Modbus traffic based on the source TCP/UDP port.
D. In the Aggregate section, set the attribute value to equal to or greater than 0.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
An OT supervisor needs to protect their network by implementing security with an industrial signature database on the FortiGate device.
Which statement about the industrial signature database on FortiGate is true?
A. A supervisor can enable it through the FortiGate CLI.
B. By default, the industrial database is enabled.
C. A supervisor must purchase an industrial signature database and import it to the FortiGate.
D. An administrator must create their own database using custom signatures.
正解:A

質問 9:
Refer to the exhibit.

Which statement about this partial Asset Identity List page is correct? (Choose one answer)
A. A firewall policy has an Application Control security profile applied to it.
B. A firewall policy has an Antivirus security profile applied to it.
C. A firewall policy has a Virtual Patching security profile applied to it.
D. A firewall policy has an Intrusion Prevention security profile applied to it.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は無料Fortinet NSE6_OTS_AR-7.6サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NSE6_OTS_AR-7.6サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNSE6_OTS_AR-7.6問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NSE6_OTS_AR-7.6試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のFortinet NSE6_OTS_AR-7.6を利用すれば試験に合格できます

弊社のFortinet NSE6_OTS_AR-7.6は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNSE6_OTS_AR-7.6問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NSE6_OTS_AR-7.6無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のFortinet NSE6_OTS_AR-7.6を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNSE6_OTS_AR-7.6問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のFortinet NSE6_OTS_AR-7.6を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNSE6_OTS_AR-7.6問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のFortinet NSE6_OTS_AR-7.6をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたFortinet NSE6_OTS_AR-7.6をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のFortinet NSE6_OTS_AR-7.6を持っていることを保証します。

TopExamは君にNSE6_OTS_AR-7.6の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Fortinet NSE6_OTS_AR-7.6 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Network access control: Focuses on OT Ethernet fundamentals and designing secure network segmentation strategies. It also includes configuring authentication methods to control and verify access to the OT network.
トピック 2
  • Network security: Explains how to apply security inspections specifically for industrial protocols and implement virtual patching to protect vulnerable systems. It also includes configuring automation to enhance threat response and operational efficiency.
トピック 3
  • Asset management: Covers understanding OT standards and how Fortinet aligns with compliance requirements in industrial environments. It also includes using the Fortinet Security Fabric to manage assets and implementing device detection using FortiGate and FortiNAC.
トピック 4
  • Monitoring and risk assessment: Covers creating event handlers in FortiAnalyzer to monitor network activity and detect threats. It also includes performing risk assessments and analyzing security reports to support ongoing risk management.

参照:https://training.fortinet.com/local/staticpage/view.php?page=ot_security_architect_exam

NSE6_OTS_AR-7.6 関連試験
NSE6_FNC-8.5 - Fortinet NSE 6 - FortiNAC 8.5
NSE6_FNC-9.1 - Fortinet NSE 6 - FortiNAC 9.1
NSE6_FAD-6.2 - Fortinet NSE 6 - FortiADC 6.2
NSE6_FML-7.2 - Fortinet NSE 6 - FortiMail 7.2
NSE6_FSR-7.3 - Fortinet NSE 6 - FortiSOAR 7.3 Administrator
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。