HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Fortinet NSE7_OTS-7.2 問題集

NSE7_OTS-7.2

試験コード:NSE7_OTS-7.2

試験名称:Fortinet NSE 7 - OT Security 7.2

最近更新時間:2026-07-30

問題と解答:全90問

NSE7_OTS-7.2 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集NSE7_OTS-7.2 資格取得

質問 1:
Refer to the exhibit. Based on the topology designed by the OT architect, which two statements about implementing OT security are true? (Choose two.)

A. IT and OT networks are separated by segmentation.
B. Micro-segmentation can be achieved only by replacing FortiGate-3 and FortiGate-4 with a pair of FortiSwitch devices.
C. FortiGate-3 and FortiGate-4 devices must be in a transparent mode.
D. Firewall policies should be configured on FortiGate-3 and FortiGate-4 with industrial protocol sensors.
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which type of attack posed by skilled and malicious users of security level 4 (SL 4) of IEC 62443 is designed to defend against intentional attacks?
A. Users with low access to resources
B. Users with access to moderate resources
C. Users with substantial resources
D. Users with unintentional operator error
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
An administrator needs to group FortiGate wireless interfaces in NAT mode with multiple physical interfaces. What interface type must the administrator select to group multiple FortiGate interfaces with the wireless interface?
A. Software switch interface
B. Redundant interface
C. VLAN interface
D. Aggregate interface
正解:A

質問 4:
How can you achieve remote access and internel availability in an OT network?
A. Create a back-end backup network as a redundancy measure.
B. Create more access policies to prevent unauthorized access.
C. Implement SD-WAN to manage traffic on each ISP link.
D. Add additional internal firewalls to access OT devices.
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
As an OT network administrator, you are managing three FortiGate devices that each protect different levels on the Purdue model. To increase traffic visibility, you are required to implement additional security measures to detect protocols from PLCs.
Which security sensor must you implement to detect protocols on the OT network?
A. Deep packet inspection (DPI)
B. Application control (AC)
C. Intrusion prevention system (IPS)
D. Antivirus inspection
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which two statements are true when you deploy FortiGate as an offline IDS? (Choose two.)
A. FortiGate acts as network sensor.
B. Network attacks can be detected and blocked.
C. FortiGate receives traffic from configured port mirroring.
D. Network traffic goes through FortiGate.
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Refer to the exhibit. You are navigating through FortiSIEM in an OT network. How do you view information presented in the exhibit and what does the FortiGate device security status tell you?

A. In the PCI logging dashboard and there are one or more high-severity security incidents for the FortiGate device.
B. In the business service dashboard and there are one or more high-severity security incidents for the FortiGate device.
C. In the widget dashboard and there are one or more high-severity incidents for the FortiGate device.
D. In the summary dashboard and there are one or more high-severity security incidents for the FortiGate device.
正解:D

質問 8:
Refer to the exhibit. You are assigned to implement a remote authentication server in the OT network. Which part of the hierarchy should the authentication server be part of?

A. Edge
B. Access
C. Cloud
D. Core
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のFortinet NSE7_OTS-7.2を利用すれば試験に合格できます

弊社のFortinet NSE7_OTS-7.2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はNSE7_OTS-7.2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

NSE7_OTS-7.2無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のFortinet NSE7_OTS-7.2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のFortinet NSE7_OTS-7.2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたFortinet NSE7_OTS-7.2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のFortinet NSE7_OTS-7.2を持っていることを保証します。

弊社は無料Fortinet NSE7_OTS-7.2サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料NSE7_OTS-7.2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのNSE7_OTS-7.2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

NSE7_OTS-7.2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にNSE7_OTS-7.2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のNSE7_OTS-7.2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のFortinet NSE7_OTS-7.2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Fortinet NSE7_OTS-7.2 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Asset management: Sub-topics of this topic are related to explaining OT fundamentals, explaining the OT architecture with Fortinet products, configuration of the security fabric for OT network, implementation of device detection, and finally categorizing different devices for the management of OT asset.
トピック 2
  • OT network protection: The topic discusses how to implement IPS to secure OT networks and Application control in OT networks. Configuration of OT firewall and identification of industrial protocols are also discussed in this topic.
トピック 3
  • Monitoring and risk assessment: It covers sub-topics of risk assessment, security automation, reports generation, and implementation of logging and monitoring with FortiAnalyzer and FortiSIEM.
トピック 4
  • Network access control: It explains Industrial Ethernet protocols and Industrial Ethernet networks. The topic also describes OT Availability as well as configuring internal segmentation. Lastly, it delves into application of authentication to control access to devices.

参照:https://nseti-pdfs.s3.us-west-2.amazonaws.com/desc/OT_Security_7.2_Exam_Description.pdf

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のNSE7_OTS-7.2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

NSE7_OTS-7.2 関連試験
NSE7_ATP-2.5-JPN - Fortinet NSE 7 - Advanced Threat Protection 2.5 (NSE7_ATP-2.5日本語版)
NSE7_EFW-7.0-JPN - Fortinet NSE 7 - Enterprise Firewall 7.0 (NSE7_EFW-7.0日本語版)
NSE7_ADA-6.3 - Fortinet NSE 7 - Advanced Analytics 6.3
NSE7_EFW-6.4-JPN - Fortinet NSE 7 - Enterprise Firewall 6.4 (NSE7_EFW-6.4日本語版)
NSE7_SAC-6.2-JPN - Fortinet NSE 7 - Secure Access 6.2 (NSE7_SAC-6.2日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。