HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

OMG OMG-OCRES-I200 問題集

OMG-OCRES-I200

試験コード:OMG-OCRES-I200

試験名称:OMG-Certified Real-time and Embedded Systems Specialist Intermediate Exam

最近更新時間:2025-09-26

問題と解答:全180問

OMG-OCRES-I200 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集OMG-OCRES-I200 資格取得

質問 1:
An operation declaration must contain which two of these? (Choose two.)
A. An identifier to name the operation
B. An indication of the operation's return result data type
C. An operational attribute to specify the invocation semantics
D. A raises expression
正解:A,B

質問 2:
What is the general concurrency model based on?
A. resource model
B. causality model
C. event model
D. scenario model
正解:B

質問 3:
RTCORBA::Current provides access to-------------------
A. the current CORBA Object
B. the current ORB
C. the CORBA priority of the current Thread
D. the current Thread
正解:C

質問 4:
Max_buffered_requests or max_request_buffer_size has been reached, and new requests are incoming.
What two actions occur? (Choose two.)
A. newer requests are discarded
B. exception NO_RESOURCES is raised
C. exception NO_RESOURCES is raised after a timeout
D. oldest requests are discarded
正解:A,B

質問 5:
Which two of these techniques would successfully avoid mutual exclusion deadlocks? (Choose two.)
A. Require tasks to acquire resources in order of the tasks' priorities
B. Set up a circular dependency of tasks and resources
C. Require tasks to acquire and use only one resource at a time
D. Allow a task's use of a resource to be pre-empted
正解:C,D

質問 6:
What is the schedulable resource that an action executes on?
A. Host
B. SResource
C. Scheduler
D. Scheduling job
正解:A

質問 7:
In RT CORBA, PriorityModelPolicy set to SERVER_DECLARED causes priority to be _____.
A. declared by the server and threads to run at the native priority
B. declared by the client and applied to invocations of non-RT ORBs
C. propagated from the client and thepriority_model_policy_type to be set to 40
D. propagated from the server and subject to being over-ridden
正解:D

質問 8:
What two phrases are true about the Real-time CORBA specification scope? (Choose two.)
A. includes thread pool management for both client and server side
B. includes both static and dynamic scheduling
C. includes thread pool management for server side only
D. includes static scheduling only
正解:A,B

質問 9:
Which two statements apply to interface inheritance? (Choose two.)
A. Interfaces are derived from one or more base interfaces.
B. Ambiguous references to base interface elements are tolerated.
C. Direct base interfaces can be associated with a derived interface more than once.
D. Inherited interface elements can be rescoped.
正解:A,D

弊社のOMG OMG-OCRES-I200を利用すれば試験に合格できます

弊社のOMG OMG-OCRES-I200は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はOMG-OCRES-I200問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

OMG-OCRES-I200無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOMG OMG-OCRES-I200を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料OMG OMG-OCRES-I200サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料OMG-OCRES-I200サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのOMG-OCRES-I200問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

OMG-OCRES-I200試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君にOMG-OCRES-I200の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOMG OMG-OCRES-I200をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOMG OMG-OCRES-I200をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOMG OMG-OCRES-I200を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のOMG-OCRES-I200問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOMG OMG-OCRES-I200を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のOMG-OCRES-I200問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

OMG-Certified Real-time and Embedded Systems Specialist Intermediate 認定 OMG-OCRES-I200 試験問題:

1. A processing entity that includes a group of concurrent units of execution with facets, receptacles, and
event sinks/sources is referred to as a _____.

A) QoS-aware specification function
B) Quality characterization
C) QoS constraint
D) Resource consuming component


2. In MDA practice, transformations from PIM to PSM---------------- (Choose TWO.)

A) alwaysproduce executable code
B) are always implemented in the QVT action language
C) are required for all systems
D) may be automated
E) may be hand generated


3. Real-time CORBA------------------

A) is based on POSIX Real-time extensions
B) requires a POSIX operating system
C) is compatible with POSIX Real-time extensions
D) extends POSIX Real-time extensions


4. A scheduler runs tasks to completion instead of pre-empting tasks by time slicing or according to priority.
What two actions will occur? (Choose two.)

A) Share the processor time fairly among ready tasks
B) Maximize the number of completed tasks per unit of time
C) Honor the commitment made to complete the task once it has begun executing
D) Minimize the task scheduling and context switching overheads


5. In the MDA Foundation Model, a Transformation Record-------------

A) is one entry in a Transformation Specification
B) is the aggregation of all Transformation Specification Elements
C) provides a record of the inverse mapping transformation used to recover a model
D) traces groups of input model items to the groups of model items into which they are transformed


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: D、E
質問 # 3
正解: C
質問 # 4
正解: C、D
質問 # 5
正解: D

OMG-OCRES-I200 関連試験
OMG-OCSMP-MBF200 - OMG-Certified Systems Modeling Professional - Model Builder - Fundamental
OMG-OCUP-300 - OMG-Certified UML Professional Advanced Exam
UM0-401 - Omg OCRES-Intermediate Exam
OMG-OCRES-A300 - OMG-Certified Real-time and Embedded Systems Specialist Advanced Exam
UM0-100 - Omg-Certified uml professional fundamental exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。