HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

WGU Organizational-Behaviors-and-Leadership 問題集

Organizational-Behaviors-and-Leadership

試験コード:Organizational-Behaviors-and-Leadership

試験名称:WGU Organizational Behaviors and Leadership (IBC1)

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全80問

Organizational-Behaviors-and-Leadership 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集Organizational-Behaviors-and-Leadership 資格取得

質問 1:
What is an advantage of a strong organizational culture?
Select one.
A. Core values are weakly held and shared by few employees.
B. Employee commitments are weak.
C. The internal climate exhibits high behavioral control.
D. The culture fosters ambiguity.
正解:C

質問 2:
Which dimension of the Fiedler contingency model is associated with the degrees of influence a leader has over variables such as hiring, firing, discipline, promotions, and salary increases?
A. Leader-member exchange
B. Leader-member relations
C. Position power
D. Task structure
正解:C

質問 3:
What defines acceptable standards of behavior that are shared by group members?
Select one.
A. Group norms
B. Group roles
C. Group conformity
D. Group status
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which of the following characteristics is closely associated with informal groups but not associated with formal groups?
A. Defined by organizational structure
B. Directed towards organizational goals
C. Usually has a negative impact on the organization
D. Formed to meet social interactions' needs
正解:D

質問 5:
A company decided to change their work organization from individuals working independently to production teams. However, they decided to continue their same approach to performance evaluation and salary adjustment, which had worked well since the performance evaluation process had been improved. After a year's experience with the new team structure, it was obvious that productivity had decreased. A consultant's conclusion was that the approach to performance appraisal and assigning rewards was a cause of the teams' failure to perform.
Which approaches to performance evaluation and granting rewards would have been more effective in this situation?
Select one.
A. Group performance evaluation with group rewards
B. Group performance evaluation with individual rewards
C. Individual and group evaluation with individual and group rewards
D. Individual performance evaluation with group rewards
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What is one of the forces that plays a particularly important role in sustaining an organization's culture?
Choose 1 answer
A. Individualized interaction
B. Educational level achieved by key employees
C. Socialization process
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which option defines organizational culture?
Choose 1 answer
A. A diverse cultural subset working together to strengthen impact
B. An organizational segmentation according to cultural background
C. A human resources department program for recognizing diversity
D. A shared system of meanings that is unique to the organization
正解:D

質問 8:
Which statement is true about work teams?
Choose 1 answer
A. The members' primary focus is on improving individual effort.
B. The primary goal is to share information that is helpful to individual efforts.
C. Members of the group generate positive synergy through coordinated effort.
正解:C

TopExamは君にOrganizational-Behaviors-and-Leadershipの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料WGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料Organizational-Behaviors-and-Leadershipサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

Organizational-Behaviors-and-Leadership試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを利用すれば試験に合格できます

弊社のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はOrganizational-Behaviors-and-Leadership問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

Organizational-Behaviors-and-Leadership無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のWGU Organizational-Behaviors-and-Leadershipを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

WGU Organizational Behaviors and Leadership (IBC1) 認定 Organizational-Behaviors-and-Leadership 試験問題:

1. Employee B was upset by Employee A's behavior at the department's planning meeting.
Which factors will influence Employee B's perception in this situation?
Choose 1 answer

A) Problem, criteria, and alternatives
B) Situation, target, and perceiver
C) Stimulation, task, and skills


2. A company decided to change their work organization from individuals working independently to production teams. However, they decided to continue their same approach to performance evaluation and salary adjustment, which had worked well since the performance evaluation process had been improved. After a year's experience with the new team structure, it was obvious that productivity had decreased. A consultant's conclusion was that the approach to performance appraisal and assigning rewards was a cause of the teams' failure to perform.
Which approaches to performance evaluation and granting rewards would have been more effective in this situation?
Select one.

A) Group performance evaluation with group rewards
B) Group performance evaluation with individual rewards
C) Individual and group evaluation with individual and group rewards
D) Individual performance evaluation with group rewards


3. Employees A and B work together on the same project team. When the team faces a complex and difficult problem, the team leader usually asks Employee A to generate alternative solutions for the team to consider.
Experience has shown that Employee A actively searches for additional information and is more likely to take initiative and to feel that the team can effectively influence the outcomes of its actions. Employee B tends to do well on jobs that are well structured and routine and tends to feel that the outcomes of the team's actions are determined by luck or chance.
Which statement is correct?
Select one.

A) Employee A exhibits a determinate locus of control, and Employee B exhibits an indeterminate locus of control.
B) Employee A exhibits an external locus of control, and Employee B exhibits an internal locus of control.
C) Employee A exhibits an indeterminate locus of control, and Employee B exhibits a determinate locus of control.
D) Employee A exhibits an internal locus of control, and Employee B exhibits an external locus of control.


4. Which conflict-resolution techniques might a manager use to control the level of conflict that has become dysfunctional?
Choose 1 answer

A) Roughing and compromise
B) Authoritative command and roughing
C) Expansion of resources and confrontation
D) Superordinate goals and altering the structural variables


5. How can an organization transmit its culture to its employees?
Select one.

A) By balancing cultural backgrounds
B) By circulating stories
C) By requiring employees to memorize the mission statement
D) By studying employee complaints


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: B

Organizational-Behaviors-and-Leadership 関連試験
Cloud-Deployment-and-Operations - WGU Cloud Deployment and Operations
Information-Technology-Management - WGU Information Technology Management QGC1
Data-Management-Foundations - WGU Data Management – Foundations Exam
Web-Development-Applications - WGU Web Development Applications
Principles-of-Management - Principles of Management at Western Governors University(IAC1)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。