HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

SAP P_S4FIN_2021 問題集

P_S4FIN_2021

試験コード:P_S4FIN_2021

試験名称:Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts

最近更新時間:2025-10-06

問題と解答:全82問

P_S4FIN_2021 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集P_S4FIN_2021 資格取得

質問 1:
You want to sell products from stock. What do you need to maintain before you can analyze the cost of goods sold (COGS) subdivided by cost components in account-based CO-PA? Note: There are 2 correct answers to this question
A. A settlement profile to control the settlement of cost portions
B. A cost splitting profile in general ledger accounting
C. A collection of primary cost elements to receive the cost portions
D. An extension ledger with type "Line items with technical numbers"
正解:B,C

質問 2:
Your customer has an SAP ERP system with classic G/L accounting and wants to convert directly to SAP S/4HANA as soon as possible during the current fiscal year via standard conversion. Which limitations apply in SAP S/4HANA? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. You must continue to use Special Purpose Ledger for preparation for consolidation.
B. You must define valuation areas for foreign currency valuation.
C. You cannot configure and activate document splitting during conversion.
D. You must configure profit center and segment accounting.
E. You must use the accounts approach to parallel valuation.
正解:A,C,D

質問 3:
What restrictions apply when a new currency is introduced for productive company codes and ledgers? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. New currency fields are NOT updated for existing data.
B. Archived data CANNOT be enriched with the new currency.
C. Reconciliation for entities in asset accounting is NOT included.
D. Calculated values are NOT added to the ACDOCA.
正解:B,C

質問 4:
In what system is it required to perform all system conversion steps to identify and solve conversion errors?
A. Production
B. Sandbox
C. Quality Assurance
D. Development
正解:C

質問 5:
At which level is the migration run for finance data performed?
A. Operating concern
B. Client
C. Company code
D. Controlling area
正解:B

質問 6:
Which values are stored in the universal journal (ACDOCA)?Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Transfer prices
B. Elimination of intercompany postings
C. Actual costing results
D. Parallel currencies
正解:A,D

質問 7:
In the standard delivery system, what isthe maximum number of components you can use for the primary cost component split of activities and the cost component split of cost of goods sold?
A. 40
B. 160
C. 120
D. 100
正解:C

質問 8:
What is posted at the same time to both account-based and costing-based profitability analysis? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Standard cost of goods sold
B. Incoming sales orders
C. Actual revenue
D. CO-PA valuated insurance costs
正解:B,C

TopExamは君にP_S4FIN_2021の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

SAP P_S4FIN_2021 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • System Preparation and Configuration for Conversion of Financials in SAP S
  • 4HANA: In this exam section, topics covered include how to Run pre-conversion tests, ensure customer-vendor integration, and customize FI (including asset accounting) and CO for conversion.
トピック 2
  • Architecture Overview of Financials in SAP S
  • 4HANA: This section of the exam covers how to describe the technical components and architecture of financials in SAP S
  • 4HANA, the Universal Journal Architecture, and analyze the Universal Journal Entry; outline the Simple Finance Solution.
トピック 3
  • Asset Accounting Configuration in SAP S
  • 4HANA: This exam section covers how to highlight the features of new Asset Accounting, compare the types of Asset Accounting (new, classic), configure new Asset Accounting, explain the new Asset Accounting posting logic, and perform day to day activities in new Asset Accounting and period end closing in new Asset Accounting.
トピック 4
  • Conversion and Post-conversion Activities for Financials in SAP S
  • 4HANA: In this exam section, the topics covered are how to prepare views and master data for conversion and the conversion of transactions, the conversion of balances, and the post-conversion activities.
トピック 5
  • Basics of SAP HANA, SAP S
  • 4HANA, and SAP Fiori: In this section of the exam, explain the SAP HANA Architecture, the SAP S
  • 4HANA solution and deployment, and SAP Fiori and the SAP UI strategy.

参照:https://training.sap.com/certification/p_s4fin_2021-sap-certified-application-professional---financials-in-sap-s4hana-for-sap-erp-finance-experts-sap-s4hana-2021-g/

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のP_S4FIN_2021問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSAP P_S4FIN_2021を利用すれば試験に合格できます

弊社のSAP P_S4FIN_2021は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はP_S4FIN_2021問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

P_S4FIN_2021無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSAP P_S4FIN_2021を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料SAP P_S4FIN_2021サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料P_S4FIN_2021サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのP_S4FIN_2021問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

P_S4FIN_2021試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSAP P_S4FIN_2021をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSAP P_S4FIN_2021をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSAP P_S4FIN_2021を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のP_S4FIN_2021問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSAP P_S4FIN_2021を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

P_S4FIN_2021 関連試験
P-S4FIN-1610 - SAP Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA 1610 for SAP ERP Finance Experts
P-S4FIN-2021-Deutsch - Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts (P_S4FIN_2021 Deutsch Version)
P-S4FIN-2021 - Certified Application Professional - Financials in SAP S/4HANA for SAP ERP Finance Experts
P_HCMWPM_65 - SAP Certified Application Professional - HCM Workforce Process Management with SAP ERP 6.0 EHP5
P_SRM_71 - SAP Certified Application Professional - Supplier Relationship Mgt. with SAP SRM7.0 EHP 1
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。