HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

UiPath UiPath-SAIv1 問題集

UiPath-SAIv1

試験コード:UiPath-SAIv1

試験名称:UiPath Certified Professional Specialized AI Professional v1.0

最近更新時間:2026-07-09

問題と解答:全213問

UiPath-SAIv1 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集UiPath-SAIv1 資格取得

質問 1:
What is the name of the web application that allows users to prepare, review, and make corrections to datasets required for Machine Learning models?
A. Document Manager.
B. Data Manager.
C. Digitization.
D. ML Extractor.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is the definition of Deep Learning?
A. A field of artificial intelligence that enables computers to gain high-level understanding from digital images or videos. If AI is the brain, then this is the eye that enables the computer to observe and understand. It works the same as the human eye.
B. The theory and development of computer systems that are able to perform tasks that normally require human intelligence and decision making.
C. A sub-field of artificial intelligence that enables systems to learn from data.
Systems learn from previous experience and information to deduce and predict future information. To do this they use algorithms that learn to perform a specific task without being explicitly programmed.
D. An area of machine learning concerned with artificial neural networks.These are a series of algorithms that aim to recognize relationships in a set of data through a process that mimics biological neural networks.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What is the purpose of the End Process in the Document Understanding Process?
A. End Process in the Document Understanding Process silently shuts down the Virtual Machine so that another robot can use it.
B. End Process is a feature in the Document Understanding Process that exports the extracted data into a readable document format.
C. The purpose of the End Process in the Document Understanding Process is to generate a summary report of the processing statistics and performance metrics.
D. End Process sets the queue transaction status as Successful in case of no exception, and as Failed in case of an exception with their corresponding Business or System Exception, and the post processing
/cleaning if required.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
For an analytics use case, what are the recommended minimum model performance requirements in UiPath Communications Mining?
A. Model Ratings of "Good" and individual performance factors rated as "Excellent".
B. Model Ratings of "Good" or better and individual performance factors rated as "Good" or better.
C. Model Ratings of "Excellent" and individual performance factors rated as "Good" or better.
D. Model Ratings of "Excellent" and individual performance factors rated as "Excellent".
正解:B

質問 5:
Why might labels have bias warnings in UiPath Communications Mining, even with 100% precision?
A. They lack training examples.
B. They were trained using the "Search" option extensively.
C. They were trained using the "Shuffle" option extensively.
D. They have low recall.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which of these statements is true about precision and recall statistics for specific labels in UiPath Communications Mining precision?
A. The label precision and recall statistics are determined by the model's coverage.
B. The label precision and recall statistics are determined by the model's rating.
C. The label precision and recall statistics are determined by the mean average precision (MAP).
D. The label precision and recall statistics are determined by the confidence threshold.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
What is one best practice when designing a UiPath Communications Mining label taxonomy?
A. Each parent label should have at least 3 children labels to ensure specificity.
B. Each label should be identifiable from the text of the individual verbatim (not thread) to which it will be applied.
C. Each label should overlap sliqhtlv with a few distinct others so we ensure 100% coveraqe.
D. Each label should include customer experience/sentiment analysis in its coverage.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What is the function of the Immediate Panel in UiPath Studio during the debugging process?
A. Modifying the values of variables and arguments at runtime during the debugging process.
B. Displaying the performance analysis of all the operations, showing the execution time of each activity.
C. Displaying the next activity to be executed and its parent containers when the project is paused in debugging.
D. Inspecting data at a certain point during debugging by evaluating variables, arguments, or statements.
正解:D

質問 9:
What is the default visibility of an ML skill?
A. An ML skill is by default private and can't be made public.
B. An ML skill is by default private and can be made public.
C. An ML skill is by default public and can be made private.
D. An ML skill is by default public and can't be made private.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のUiPath-SAIv1問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のUiPath UiPath-SAIv1を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のUiPath UiPath-SAIv1をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたUiPath UiPath-SAIv1をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のUiPath UiPath-SAIv1を持っていることを保証します。

弊社のUiPath UiPath-SAIv1を利用すれば試験に合格できます

弊社のUiPath UiPath-SAIv1は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はUiPath-SAIv1問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

UiPath-SAIv1無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のUiPath UiPath-SAIv1を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のUiPath-SAIv1問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君にUiPath-SAIv1の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料UiPath UiPath-SAIv1サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料UiPath-SAIv1サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのUiPath-SAIv1問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

UiPath-SAIv1試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

UiPath Certified Professional Specialized AI Professional v1.0 認定 UiPath-SAIv1 試験問題:

1. What additional information can be included in the exported data, apart from the extraction results?

A) The number of occurrences and the extraction confidence.
B) The position on the page.
C) The page number from which the field was extracted and the exact position on the page.
D) The extraction confidence and the digitization confidence.


2. What are the languages supported by the generic Document Understanding ML Package?

A) Languages using the Cyrillic alphabet, the Greek left-to-right alphabet, and Chinese.
B) Languages using the Latin alphabet, the Cyrillic alphabet, the Greek left-to-right alphabet. Japanese, and Chinese.
C) Languages using the Latin alphabet (like Italian, French. Portuguese. Spanish, and Romanian), and the Greek left-to-right alphabet.
D) Languages using the Greek left-to-right alphabet. Japanese, and Chinese.


3. Which of the following is a best practice when choosing a UiPath ML (Machine Learning) Extractor?

A) The popularity of the ML Extractor among other UiPath users should be the primary factor when choosing a UiPath ML Extractor.
Opt for the ML Extractor that has the highest number of downloads or positive reviews.
B) Consider the document types, language, and data quality when choosing an ML Extractor.
It is important to select one that is specifically trained or optimized for the document types being processed.
It is also important to take into account the quality and diversity of the training data used to train the ML Extractor to ensure accurate and reliable extraction results.
C) The cost of the ML Extractor should be the main consideration when choosing an ML Extractor.
Select the ML Extractor that offers the lowest price, regardless of its performance or suitability for the specific document understanding needs.
D) The size of the ML Extractor is the most important factor to consider when choosing an ML Extractor.Bigger models always perform better and provide more accurate extraction results because the development team invested time and effort into creating the algorithm, which in turn will result in better performance for the trained model.


4. What information should be filled in when adding an entity label for the OOB (Out Of the Box) labeling template?

A) Name, Shortcut, and Color.
B) Name. Data Type. Attribute name, and Color.
C) Name. Input to be labeled. Attribute name. Shortcut, and Color.
D) Name, Data Type. Attribute name. Shortcut, and Color.


5. Which role is responsible for building and uploading ML (Machine Learning) models lo Al Center?

A) Data Scientist.
B) Process Controller.
C) Administrator.
D) RPA Developer.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: A

UiPath-SAIv1 関連試験
UiPath-ABAv1 - UiPath Certified Professional Automation Business Analyst Professional v1.0
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。