HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Salesforce B2B-Solution-Architect 問題集

B2B-Solution-Architect

試験コード:B2B-Solution-Architect

試験名称:Salesforce Certified B2B Solution Architect Exam

最近更新時間:2026-07-05

問題と解答:全113問

B2B-Solution-Architect 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集B2B-Solution-Architect 資格取得

質問 1:
Universal Containers (UC) is about to embark on a digital transformation initiative to make all of its back- office systems data visible to employees, customers. And partners via front-office capabilities like Salesforce.
The CIO has asked the team to identify their various systems, both back- and front-office, and correctly identify the proper use of those systems. The team plans to utilise the Systems of Engagement framework to classify their systems based on how they will be utilized within the enterprise architecture.
Salesforce is being utilued as the master for all sales data-like Opportunities, Quotes, and Cart data-and an ERP is the master for all invoice, order, and payment data.
How should the Solution Architect segment opportunities and order data in Salesforce*
A. SOR for Opportunities and SOR for Orders
B. System of record (SOP.) for Opportunities and System of Engagement for Orders
C. System of Engagement for Opportunities and SOR for Orders
D. SOR for Opportunities and System of Intelligence for Orders
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What should a Solution Architect do to ensure that all requirements for a multi-cloud implementation are captured during discovery sessions so that projectstakeholders are aligned with the project team on deliverables?
A. Define and document the user journey map with project stakeholders to capture the customer interactions at all touchpoints.
B. Define and document the business value map with project stakeholders to capture the value provided by the implementation.
C. Develop and present the business case to all project stakeholders before beginning the solution design and development phase.
D. Develop and present the project scope itemized within the requirements document to all project stakeholders before beginning the solution design and development phase.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Universal Containers (UC) wants to enhance the online purchase experience for its customers. The product and pricing information is managed in a separate ERP, while customer purchases are primarily triggered online through self-service. UC often offers promotions and discounts through various online seasonal events.
UC wants the ability to provide customized quotes based on its relationship with the customer, as well as proactively process and monitor renewal and upgrade opportunities.
A Solution Architect has identified Sales Cloud, CPQ, Billing, and B2B Commerce as part of a potential multi-cloud solution.
Based on the above considerations, which option identifies the optimal data flow for this solution?
A. Pricing and Product data should be pushed from ERP to CPQ and from there to B2B Commerce via the CPQ B2B Commerce Connector. Promotions should be managed in CPQ as CPQ is the pricing master.
Invoice and Billing should be managed in B2B Commerce and pushed to Billing.
B. Pricing and Product data should be pushed from ERP to CPQ and from there to B2B Commerce via the CPQ B2B Commerce Connector. Promotions should be handled in B2B Commerce. Invoice and Billing should be maintained in Billing and presented on B2B Commerce via a Lightning component.
C. Pricing and Product data should be pushed from ERP to B2B Commerce via the CPQ B2B Commerce Connector to CPQ. Promotions should be handled in B2B Commerce. Invoice and Billing should be maintained in Billing and surfaced on B2B Commerce via a Lightning component.
D. Pricing and Product data should be pushed from ERP to both CPQand B2B Commerce, keeping single source of truth. Promotions should be handled in B2B Commerce. Invoice and Billing should be maintained in Billing and pushed to B2B Commerce.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Universal Containers (UC) u selling containers globally via distributorsand is experiencing significant double- digit growth year-over-year. UC uses a centralized ERP system that holds the financial information of the distributors. The ERP system is siloed but offers connectivity via APIs. The account managers need to referencethe financial information stored in the ERP while approving an order of a distributor inside Salesforce. The financial information of a distributor may change ad-hoc during the day in the ERP system and account managers need the latest data in front of them.
What should a Solution Architect recommend while designing an integrated, scalable solution to meet UC's needs?
A. Use the scheduled dataloader to extract the financial information every night from the ERP and save it inside Salesforce.
B. Retrieve the financial information on-demand from the ERP via API and display the information as read-only using a lightning component.
C. Use Change Data Capture to update the changes on the financial information inside Salesforce m near- real time.
D. Schedule a MuleSoft batch job to retrieve financial information from the ERP every night and store it inside Salesforce for quick access.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Northern Trail Outfitters (WO) istransforming its service experience. NTO has created a RACI matrix to understand the key stakeholders' responsibilities for activities and decisions during a Salesforce Field Service discovery workshop.
Which three NTO stakeholders should a Solution Architect recommend be defined as Consulted during the discovery workshop?
Choose 3 answers
A. Field Service Manager
B. NTO employee representing a typical customer
C. Business Analyst
D. Field Service Agent
E. Project Manager
正解:A,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A Solution Architect has gathered requirements from discovery with Northern Trail Hot Tubs below:
* Northern Trail Hot Tubs sells through a B2B2C model with Dealers.
* Northern Trail Hot Tubs tracks Dealer Opportunities in Salesforce, but wishes to have more insight into the sales process from its Dealers.
* Dealers would like to be able to get custom Hot Tub pricing quickly from Northern Trail Hot Tubs without having to wait for configuration estimates to come back from Northern Trail Hot Tubs.
* Northern Trail Hot Tubs supports itsDealers and Customers directly, and Dealers would like better insight into support that their Customers receive.
Which capabilities should a Solution Architect suggest to provide to Northern Trail Hot Tub Dealers?
A. Experience Cloud and Revenue Cloud for Dealers to get Quotes and view Cases
B. B2B Commerce for Dealers to get pricing and Service Cloud for Cases
C. Experience Cloud and Service Cloud for Dealers to be able to request pricing through Cases and track Customer Cases
D. Experience Cloud and Sales Cloud for Dealers to be able to create Opportunities and add Opportunity Products
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Mask Makers LLC has a traditional sales channel that uses an existing CPQ implementation to process orders.
Customers frequently reorder previous purchases quickly and split the order into several deliveries for different locations. Additionally, these customers are given special pricing through Price Books m CPQ based on annual spending and other parameters. The customer currently makes their purchase by sending an email or calling their appointed sales representative, and then waits to receive a quote.
Mask Makers LLC wants to move away from this very manual and time-consuming process. The company wants to provide its customers with a personalized experience that is simplified and streamlined with existing special pricing visible and the option to self-serve- Mask Makers LLC would also like to deliver this within a short timeframe, as business must continue to grow.
Which design approach should a Solution Architect recommend to meet these requirements within the timeframe while adhering to best practices.
A. Implement B2B Commerce and build a custom integration to CPQ. Keep CPQ as the Product and Pricing master.
B. Implement B2B Commerce and use the CPQ B2B Commerce Connector to integrate to CPQ. Keep CPQ as the Product and Pricing master.
C. Implement B2B Commerce and use the CPQ B2B Commerce Connector to integrate to CPQ. Allow bidirectional updates to Products and Pricing.
D. Implement B2B Commerce and use the CPQ B2B Commerce Connector to integrate to CPQ. Set B2B Commerce as the Product and Pricing master.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A shipping and logistics company uses Sales Cloud, Service Cloud, and Marketing Cloud. It relies on Salesforce standard reports for its current KPIs. However, the company wants to see report trends and complex analytics. It also wants the reports to bevisible to salesforce users as well as non-Salesforce users.
Which recommendation should a solution Architect make to meet the company's needs?
A. CRM Analytics
B. Sales Cloud Einstein
C. Standard Dashboards
D. Reporting snapshots
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のB2B-Solution-Architect問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSalesforce B2B-Solution-Architectを利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Salesforce B2B-Solution-Architectサンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料B2B-Solution-Architectサンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのB2B-Solution-Architect問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

B2B-Solution-Architect試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSalesforce B2B-Solution-Architectをご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSalesforce B2B-Solution-Architectをお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSalesforce B2B-Solution-Architectを持っていることを保証します。

Salesforce B2B-Solution-Architect 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Design: This topic guides B2B Solution Architects in defining technical and functional solutions that adhere to Salesforce standards, ensuring alignment with business objectives. It includes recommending Salesforce or AppExchange solutions, assessing design options and risks, and facilitating stakeholder acceptance of design documents. The topic also focuses on selecting the best methods for integrating multi-cloud data.
トピック 2
  • Delivery: This topic covers planning delivery steps from understanding business requirements to final configurations and showcasing solution capabilities through demos aligned with outcomes. It ensures readiness to implement solutions effectively and communicate value to stakeholders.
トピック 3
  • Data Governance and Integration: B2B Solution Architects learn to define data flows, integration methods, and system relationships in complex multi-cloud architectures. The topic also covers strategies for data migration and synchronization while maintaining a robust governance model for customer expectations on data volume. It includes designing a sharing and visibility model that aligns with business needs and personas.
トピック 4
  • Operationalize the Solution: In this topic, B2B Solution Architects focus on enabling stakeholders to manage and optimize implemented solutions through updated documentation, training, and centers of excellence. The topic also addresses identifying opportunities for continuous improvement to maximize business benefits and adoption strategies for sustained success.
トピック 5
  • Discovery and Customer Success: This topic empowers B2B Solution Architects to document and articulate business needs, value, and vision for a B2B multi-cloud solution tailored to specific business outcomes. Additionally, it emphasizes defining a comprehensive future blueprint architecture aligned with customer landscapes to create a product roadmap. Furthermore, it outlines the incremental steps required to achieve the agreed-upon future state that drives business success.

参照:https://trailhead.salesforce.com/help?article=Salesforce-Certified-B2B-Solution-Architect-Exam-Guide

TopExamは君にB2B-Solution-Architectの問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のSalesforce B2B-Solution-Architectを利用すれば試験に合格できます

弊社のSalesforce B2B-Solution-Architectは専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はB2B-Solution-Architect問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

B2B-Solution-Architect無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSalesforce B2B-Solution-Architectを利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のB2B-Solution-Architect問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

B2B-Solution-Architect 関連試験
Arch-301 - Salesforce Certified B2B Solution Architect
Plat-Arch-205 - Salesforce Certified Platform Sharing and Visibility Architect
Analytics-Arch-201 - Salesforce Certified Tableau Architect
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。