HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

IBM 000-270 問題集

000-270

試験コード:000-270

試験名称:IBM Business Process Manager Advanced V7.5, Integration Development

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全56問

000-270 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集000-270 資格取得

質問 1:
An integration developer has configured a BPEL business process for a customer, as shown below:

What should the integrationdeveloper consider when implementing this flow?
A. If Snippet1 is invoked in an instance of the process, that instance will not receive messages sent to the Service2 interface.
B. An Otherwise element must be added to the Choice activity.
C. A Timeout element must be added to the ReceiveChoice activity.
D. It is possible for Snippet1 and Snippet2 to run concurrently in the same instance of the process.
正解:A

質問 2:
An integration developer implemented the module shown in Exhibit 1. The integration
developer needs to test the components and has configured the test client with thetest configuration shown in Exhibit 2. Exhibit 1:

Exhibit 2:

Which statement describes the test configuration shown in Exhibit 2? The configuration is set up to test:
A. HelloWorldProcess using Test Component
B. HelloWorldTask and HelloWorldImport using Test Component in Isolation
C. HelloWorldTask and HelloWorldImport using Test Component
D. HelloWorldProcess using TestComponent in Isolation
正解:D

質問 3:
Which of the following is a characteristic of stand-alone human tasks? Stand-alone human tasks can:
A. be administration tasks.
B. define authorization rights on specific business process activities.
C. be implemented directly in a business process.
D. implement a human interaction as a Service Component Architecture (SCA) component.
正解:D

質問 4:
An integration developer opens a process application in the IBM IntegrationDesigner (IID) workspace. It contains the business process definition (BPD) CheckCandidateData and there is no integration service or toolkit dependency associated with this process application. Which artifacts related to the process application will theintegration developer see in advanced mode when the process application is imported in the IID workspace?
A. The CheckCandidateData BPD under Integration Logic, automatically generated interfaces under Interfaces, and a business object under Data.
B. The CheckCandidateData process under Processes, automaticallygenerated interfaces under Interfaces, and a business object under Data.
C. The CheckCandidateData process under Processes and a business object under Data.
D. The CheckCandidateData BPD under Processes, automatically generated interfaces under Interfaces, a business object under Data, and an unimplemented integration service under Advanced Integration Services.
正解:B

質問 5:
Anintegration developer has been asked to review an implementation of the JavaComponentImpl class. The class implements the AnInterface interface, as shown in the exhibits.


Which concern should the integration developer state in the review?
A. Line 25 of JavaComponentImpl.java should be: storedA.createDataObject("field1", "http://AModule", input1);
B. Static references to a business object can result in concurrent access of it.
C. A line should be inserted between lines 24 and 25 of JavaComponentImpl.java containing: storedA.unset("field1");
D. Java components that operate on business objects must implement Java interfaces.
正解:B

質問 6:
An integration developer needs to implement a solution for a company, which has three different services based onthe JMS protocol. The requirement is to have a single entry point exposed as a JMS binding for all the services. Common processing will be performed on all requests entering this single entry point. Then, the request will be routed to the appropriate service endpoint. The endpoint determination should be done at runtime using external registry lookup so that in the future, the company can associate new services without redeploying the solution. Which implementation pattern should the integration developer choose to meet the requirement?
A. A business state machine using different operations, such as different events.
B. A BPEL process with several Receive activities.
C. A mediation flow created from a Dynamic Service Gateway.
D. A mediation flow with an interface that has an operation for each service.
正解:C

弊社のIBM 000-270を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM 000-270は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は000-270問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

000-270無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM 000-270を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の000-270問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM 000-270を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM 000-270をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM 000-270をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM 000-270を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の000-270問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に000-270の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料IBM 000-270サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料000-270サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの000-270問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

000-270試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

IBM Business Process Manager Advanced V7.5, Integration Development 認定 000-270 試験問題:

1. An integration developer is debugging a BPEL process and has added several breakpoints. See the following exhibit:

The integration developer has resumed the component thread execution after the breakpoint on the Invoke1 activity. Where will the debugger pause the thread? The debugger pauses the thread:

A) before HumanTask1.
B) before the start of Snippet1.
C) in Snippet1.
D) with HumanTask1, ready to be claimed.


2. An integration developer needs to design a Web Services Description Language (WSDL) interface containing an operation that has an input of type Client. Anexisting WSDL file containing the Client data type has been imported into a library using IBM Integration Designer (IID). The Client type cannot be used in the interface editor, although it is in the project data folder and shown by the Business Object Editor. Which option states why the integration developer sees this behavior?

A) The Client data type was included in the WSDL file as an inline schema and was not extracted when imported.
B) The Client data type is in a different namespace than the new interface.
C) The XML schema for the Client data type is not available.
D) The WSDL file must be in a separate project library and referenced by the library project.


3. An integration developer needs to ensure that instances of a BPEL process are only started by administrative users. What does the integration developer needto do to meet this requirement? Use an:

A) inline invocation task in each initiating receive operation and assign the Potential Starters role to those users.
B) administration task in the BPEL process and assign the Administrators role to those users.
C) inline invocation task in each initiating receive operation and assign the Potential Owners role to those users.
D) administration task in the BPEL process and assign the Potential Starters role to those users.


4. A business analyst developed a process application in IBM Process Designer that needs to be integrated with an external system using an Advanced Integration Service (AIS). An integration developer used IBM Integration Designer to create anintegration solution using SCA components. What task does the integration developer need to perform so that the AIS is available for use in IBM Process Designer?

A) Associate the web service export and library with the process application, mirror the module library, make operations visible to Process Designer on the SCA export, and publish changes to the Process Center repository.
B) Associate the SCA module and library with the process application, mirror the modulelibrary, make operations visible to Process Designer on the SCA export, and publish changes to the Process Center repository.
C) Deploy the SCA module to the Process Center repository. It will be available for reuse.
D) Share the implementation details of the SCA application with the business analyst so that the SCA application can be rebuilt by the analyst in IBM Process Designer.


5. A client requires that a new BPEL process return a fault message to the requester in case
the process does not complete correctly. The integration developer has added a fault handler to the process to catch all exceptions. How should the integration developer return the fault message?

A) Use a reply activity using a business fault defined in the interface.
B) Use a rethrow activity in the fault handler on the process scope using a fault defined in the interface.
C) Use a throw activity of a business fault.
D) Use a reply activity using a standard fault.


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

000-270 関連試験
A2180-270 - Assessment: IBM Business Process Manager Advanced V7.5, Integration Development
C9550-270 - IBM Business Process Manager Advanced V7.5, Integration Development
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。