HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM 000-651 問題集

000-651

試験コード:000-651

試験名称:Fundamentals of Applying Maximo Asset Management Solutions V3

最近更新時間:2026-10-29

問題と解答:全144問

000-651 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集000-651 資格取得

質問 1:
A customer is having problems where assets are coming into the storeroom after being refurbished but the maintenance department cannot see the quantity available. Which type of asset would make this possible?
A. Non-rotating asset
B. Refurbished asset
C. Rotating asset
D. Traceable asset
正解:C

質問 2:
Workflow, notifications, and escalations fit into which area of IBM's approach to asset management?
A. visibility
B. control
C. reporting
D. automation
正解:D

質問 3:
Using only the basic PM features, how many PMs are needed to schedule maintenance for 10 assets on different schedules?
A. 2
B. 10
C. 11
D. 1
正解:B

質問 4:
A customer has indicated that anybody in the company is able to complete a paper-based requisition but there are problems with these requisitions going missing from the supervisor's desk. Which function can be used in IBM Maximo Asset Management to electronically submit requisitions in a wizard-like fashion without a lot of user training?
A. Purchase Requisitions
B. Requestfor Quotations
C. Purchase Orders
D. Desktop Requisitions
正解:D

質問 5:
It is discovered that although a client has a storeroom, they do not maintain the stock levels or condition of the parts because this is done by a third party. Which type of inventory will need to be set up in IBM Maximo Asset Management?
A. Kitted stock
B. Outside stock
C. Managed stock
D. Consignment stock
正解:D

質問 6:
Which option is used to define the PM schedule in addition to elapsed time?
A. Work Schedule
B. Meter Readings
C. Route Sequence
D. Job Plan Priority
正解:B

質問 7:
What is the default reporting solution for IBM Maximo Asset Management as shipped with the product?
A. IBM Cognos Business Intelligence
B. Crystal Reporting
C. Business Intelligence Reporting Tool
D. IBM Tivoli Common Reporting
正解:C

弊社のIBM 000-651を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM 000-651は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は000-651問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

000-651無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM 000-651を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の000-651問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM 000-651を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM 000-651をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM 000-651をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM 000-651を持っていることを保証します。

TopExamは君に000-651の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の000-651問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料IBM 000-651サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料000-651サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの000-651問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

000-651試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

IBM 000-651 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: Maximo Asset Managementの基礎知識- Maximoアプリケーションのアーキテクチャ概要
- Enterprise Asset Management(EAM)の基本概念
トピック 2: 調達・契約管理- サービスおよびベンダー管理の基本概念
- 購入依頼および発注手続き
トピック 3: 業務管理- 予防保守の設定
- 作業指示書のライフサイクル
トピック 4: システムの設定と管理- 組織およびサイトの構造
- セキュリティロールと権限
トピック 5: 資産・在庫管理- 在庫および倉庫管理
- 資産のライフサイクルと追跡管理

IBM Fundamentals of Applying Maximo Asset Management Solutions V3 認定 000-651 試験問題:

問題 #1
Which two statements are true concerning the Database Configuration application? (Choose two.)

A. New objects cannot be created.
B. After creating a relationship, database configuration must be performed before that relationship can be used.
C. Database configuration changes must be applied when the change results in changes to the data structure.
D. If an object is flagged for E-audit, database configuration does not need to be performed.
E. New objects, attributes, and indexes can be created.


問題 #2
What is used to compare the estimate versus actual cost for a job?

A. GL debit accounts and GL credit accounts
B. Work plan resources and actual resources
C. Job plan resources and actual resources
D. The project cost accounting application


問題 #3
If PM5 are generating automatically and the schedule needs to be stopped for a single active PM, which step is appropriate?

A. Edit the next due date and reset the count
B. Change the status to INACTIVE
C. Set Adjust Next Date
D. Revise the PM with a blank date


問題 #4
How can changes be made to a previously approved purchase contract?

A. completethe contract
B. revise the contract
C. copythe contract
D. undo the contract


問題 #5
What are two IBM solutions for asset management in the field? (Choose two.)

A. IBM Maximo Remote
B. IBM Maximo Everywhere
C. IBM Maximo Essentials
D. IBM Maximo Mobile Suite
E. IBM Maximo Everyplace


解説:

問題 #1
正解: C、E
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: B
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: D、E

000-651 関連試験
A2010-564 - Assess: Fundamentals of Applying Tivoli Storage Management V3
A2010-650 - Fundamentals of Applying Tivoli Endpoint Manager Solutions V1
C2010-591 - Fundamentals of Applying Tivoli Service Delivery and Process Automation Solutions V3
C2010-564 - Fundamentals of Applying Tivoli Storage Solutions V3
A2010-591 - Assess: Fundamentals of Applying Tivoli Service Delivery and Process Automation Solutions V3
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。