HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

CheckPoint 156-215.82 問題集

156-215.82

試験コード:156-215.82

試験名称:Check Point Certified Security Administrator - R82

最近更新時間:2026-07-03

問題と解答:全183問

156-215.82 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集156-215.82 資格取得

質問 1:
What is the advantage of Autonomous Threat Prevention?
A. cheaper licenses than classis threat prevention
B. less resource consumption than classis Threat Prevention
C. better protection than manual threat prevention
D. Single-Click configuration
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which HTTPS Inspection setting allows bypassing connections to software update services?
A. Fail Mode
B. Certificate Blocking
C. Bypass Allow List
D. Categorization Mode
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
What is the purpose of the 'Compare Revisions' feature in SmartConsole?
A. Manage security policies
B. View and manage session changes
C. View connected administrator sessions
D. Compare selected revisions
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which Identity Awareness client is used in high-volume environments that use Microsoft Active Directory, Cisco Identity Services, NetIQ eDirectory, or Syslog?
A. Identity Agent for a User Endpoint Computer
B. Identity Agent for a Terminal Server
C. RADIUS Accounting
D. Identity Collector
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Select the correct predefined profile of the Autonomous Threat Prevention.
A. Monitor
B. Recommended
C. Optimized
D. Hardened
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Session Management Controls include:
A. Session Save
B. Session Name
C. Session Comments
D. Session Import/Export
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
How could you benefit from exporting a SmartConsole object to a CSV file?
A. To integrate object into Third Party Security Systems such as FortiManager.
B. You can use it in a script. For example, batch import to a different Quantum Security environment.
C. For saving the information as inventory information.
D. To get RADIUS Accounting information based on the utilization of those objects.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What does URL Filtering primarily focus on?
A. Encrypting web traffic
B. Controlling access to websites based on their URLs
C. Managing user credentials
D. Blocking all HTTP traffic
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

TopExamは君に156-215.82の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のCheckPoint 156-215.82を利用すれば試験に合格できます

弊社のCheckPoint 156-215.82は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は156-215.82問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

156-215.82無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCheckPoint 156-215.82を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCheckPoint 156-215.82をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCheckPoint 156-215.82をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCheckPoint 156-215.82を持っていることを保証します。

弊社は無料CheckPoint 156-215.82サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料156-215.82サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの156-215.82問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

156-215.82試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の156-215.82問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCheckPoint 156-215.82を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の156-215.82問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

CheckPoint Check Point Certified Security Administrator - R82 認定 156-215.82 試験問題:

1. When looking at the Ordered Access Control Layers in the SmartConsole they are organized sequentially.
How does the security gateway enforce the rules?

A) All ordered layers are analyzed in parallel. If there is a matched accept rule in any layer then the traffic is allowed.
B) After checking each layer the firewall engages the relevant blades and starts to evaluate again one at a time while working with the other access control blades.
C) Each layer is evaluated independently.
D) All ordered layers are analyzed in parallel. If there is a matched drop rule in any layer then the traffic is allowed.


2. Which tool is used to create and manage Security Policies?

A) SmartUpdate
B) SmartEvent
C) SmartView Monitor
D) SmartConsole


3. What is the main purpose of SecureXL?

A) Provides software-based solution for Security Gateway Performance.
B) Provides software-based solution Security Management Performance.
C) The gateway accesses the central ThreatCloud information to get the verdict of specific files prior to sending it to the intended destination.
D) This is a solution to offer SSL Offloading to minimize the performance impact of the servers located in the Web Server farm.


4. How many predefined Security Zones as a starting point are available in a newly installed Security Management Server?

A) 3
B) 4
C) 6
D) 5


5. How should you exit Expert Mode?

A) by typing the "bye" command
B) By pressing the # and CTRL Keys
C) by typing the "exit" command
D) by typing the "quit" command


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: C

156-215.82 関連試験
156-915.71 - Check Point Certified Security Expert R71 Update
156-915-71 - Check Point Certified Security Expert R71 Update
156-215.76 - Check Point Certified Security Administrator - GAiA
156-215-75 - Check Point Certified Security Administrator R75
156-215.81.20 - Check Point Certified Security Administrator R81.20
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。