HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Citrix 1Y0-204 問題集

1Y0-204
1Y0-204日本語版
「クリックして表示

試験コード:1Y0-204

試験名称:Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Administration

最近更新時間:2026-08-06

問題と解答:全243問

1Y0-204 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Y0-204 資格取得

質問 1:
When the Local Host Cache (LHC) is enabled, during a Site database outage _____________ will reference _____________ to broker new sessions. (Choose the correct option to complete the sentence.)
A. all Delivery Controllers; their local XML file
B. the principal Delivery Controller, its local XML file
C. the principal Delivery Controller, its local database
D. all Delivery Controllers; their local database
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which two options would provide an end-to-end encryption of data, while allowing the Citrix ADC to optimize the responses? (Choose two.)
A. SSL protocol for the virtual server
B. HTTP protocol for the services
C. SSL Bridge protocol for the services
D. SSL protocol for the services
E. SSL Bridge protocol for the virtual server
F. HTTP protocol for the virtual server
正解:A,B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Scenario: A Citrix Administrator needs to migrate a Citrix Provisioning environment into Citrix Cloud. Management prefers that new virtual machines are created instead of using the existing Device Collection.
Which step does the administrator need to complete in order to migrate the Citrix Provisioning environment to Citrix Cloud?
A. Deploy Citrix Cloud Remote SDK on the Citrix Provisioning servers.
B. Update the Citrix Provisioning servers to the latest version.
C. Run the Streamed VM Setup Wizard on the Citrix Provisioning servers.
D. Install Citrix Cloud Connectors on the Citrix Provisioning servers.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A Citrix Administrator has created a new Delivery Controller and needs to join it to an existing Site to increase site redundancy. Which SQL permissions will the administrator need?
A. securityadmin and dbm_monitor
B. dbcreator and db_accessadmin
C. db_owner and db_datawriter
D. securityadmin and db_owner
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
How can a Citrix Administrator guarantee the availability of resource locations in a Citrix Cloud deployment?
A. Deploy at least two Cloud Connectors for each resource location.
B. Convert one Cloud Connector to a template and deploy it when another Cloud Connector goes down.
C. Deploy at least two Cloud Connectors for each resource location and load-balance them using Citrix ADC.
D. Deploy one Cloud Connector in each resource location.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
What two options are limitations of a typical Global Server Load Balancing (GSLB) setup?
(Choose two.)
A. Any given GSLB Vserver can load-balance only one FQDN.
B. An administrator CANNOT define a backup for a backup Vserver in an active standby GSLB setup for a given GSLB domain
C. Apply spillover policies on a subset of GSLB services and the user CANNOT have a backup for a subset of GSLB services.
D. Restrict the selection of a GSLB service from a subset of GSLB services bound to a GSLB virtual server for the given domain.
正解:C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A customer is using Citrix Virtual Apps and Desktops 2402 LTSR. What will happen when a client-side printer is added or removed while a Citrix HDX session is active?
A. Users will need to manually update their printer list in the session
B. The system dynamically adjusts in-session auto-created printers to reflect the changes in client- side printers
C. The session remains unaffected by changes to client-side printers
D. The system will not adjust in-session auto-created printers based on client-side printer changes
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Scenario: To accommodate new standards on profile maintenance, a Citrix Administrator must limit the number of users managed by the Citrix Profile Management setup. Only GPOs are being used to maintain the Citrix Profile Management setup; no .INI file is in use.
The administrator decides to implement the following Citrix Profile Management policy configurations:
Product Marketing Team (added to the enabled Processed Group policy)
Human Resources Team (NOT added to any policy)
IT Team (added to the enabled Excluded Group policy)
Professional Sales Team (added to the enabled Excluded Group policy)
What are the two results of this configuration? (Choose two.)
A. All teams, except Product Marketing, will be processed by Profile Management.
B. The Human Resources Team will NOT be processed by Profile Management.
C. The Human Resources Team will be processed by Profile Management at all times.
D. The Professional Sales Team will NOT be processed by Profile Management.
E. The IT Team will be processed by Profile Management at all times.
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のCitrix 1Y0-204を利用すれば試験に合格できます

弊社のCitrix 1Y0-204は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Y0-204問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Y0-204無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のCitrix 1Y0-204を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君に1Y0-204の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のCitrix 1Y0-204をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたCitrix 1Y0-204をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のCitrix 1Y0-204を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Y0-204問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Citrix 1Y0-204 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Determine Which Application Specific Properties To Use In Delivery Groups Based On A Scenario
トピック 2
  • Identify The Layers In The Layered Architecture Approach To Virtual Apps And Desktops
  • Configure Citrix Profile Management
トピック 3
  • Determine How To Optimize Server OS Published Applications For A Given Environment
トピック 4
  • Deploy Machines Using Machine Creation Services
  • Configure Citrix Licensing For A Given Environment
トピック 5
  • Install And Configure The Delivery Controller
  • Identify Appropriate Printer Drivers Based On A Scenario
トピック 6
  • Implement Workspace Experience User Authentication Based On A Scenario
  • Appropriate Hosting Platform Based On Requirements
トピック 7
  • Determine How To Use Citrix ADM To Optimize Monitoring Through Citrix Director
  • Monitor Within A Site To Find The Root Cause Of A Common Issue
トピック 8
  • Determine How To Analyze Published Apps In A Given Environment
  • Identify The Printing Requirements For A Given Environment
トピック 9
  • Configure The Resource Location For A Given Environment
  • Delegate Permissions To Other Administrators
トピック 10
  • How To Deploy Workspace Apps In A Given Environment
  • Present Applications To Users Based On A Scenario
トピック 11
  • Determine How To Configure Alerts And Notifications Based On A Scenario
  • Appropriate Printer Mapping For A Given Environment
トピック 12
  • Determine The Behavior Of Different Types Of Machines Provisioned Using Machine Creation Services
トピック 13
  • Determine How To Monitor User Sessions Based On Given Requirements
  • Configure Citrix Policies Based On A Scenario

参照:https://training.citrix.com/learning/exam?id=2007

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Y0-204問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のCitrix 1Y0-204を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社は無料Citrix 1Y0-204サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Y0-204サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Y0-204問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Y0-204試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

1Y0-204 関連試験
1Y0-205 - Citrix Virtual Apps and Desktops Administration
1Y0-204J - Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Administration (1Y0-204日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。