HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-1048-21 問題集

1Z0-1048-21

試験コード:1Z0-1048-21

試験名称:Oracle Time and Labor Cloud 2021 Implementation Essentials

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全85問

1Z0-1048-21 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-1048-21 資格取得

質問 1:
A company using T&L for payrollnot projects has multiple locations close together and workers can work in more than one location each day. They need to identify on their time card which location they worked in for each part of the day.
How should you implement this to minimize the sizeof the time card and ensure accuracy?
A. Use the Entry Level details capability to create a layout with Location as a daily detail.
B. Add a Location field to the time card matrix and allow the users to enter each location as a new line.
C. Use a multi attribute time card field to combine the location information with the time type information so the user can select the correct combination.
D. Use Daily Details to record the location. Multiple locations on the same day would be entered as multiple daily details.
正解:C

質問 2:
You need a Time EntryRule to run only when one or more of a certain group of Time Attribute values have been entered in the time card.
How should you achieve this?
A. Define a Time Category that will evaluate to True when the condition for executing the rule has been met anduse this in the Time Entry Rule formula to define when the rule will run.
B. Define an HCM Group that contains the required time attribute values and use this in the Time Entry Rule set to define when the rule will run.
C. Define a Time Category thatwill evaluate to True when the condition for executing the rule has been met and use this in the Time Entry Rule set to define when the rule will run.
D. Define an HCM Group that contains the required time attribute values and use this in the Time Entry Rule formula to define when the rule will run.
E. Define a Time Category that will evaluate to True when the condition for executing the rule has been met and use this in the Time Entry Rule Template to define when the rule will run.
正解:B

質問 3:
You areupdating your team schedule in order to publish it. However, you notice that the first day of the week is Monday when it should be Sunday. What is the reason for this?
A. The first day of the week is set as Monday in the repeating period.
B. The first day of the week is set as Monday in your scheduler profile.
C. The first day of week is set as Monday in both places: the repeating period and yourscheduler profile.
D. The first day of the week is defaulted to Monday in the Planned and Published Schedules.
正解:B

質問 4:
Managers need to highlight the overtime periods while reviewing their time cards. How should you configure this?
A. No configuration needed
B. Select the Enable option to highlight overtime periods in the time entry layout.
C. You use personalization to enable the option.
D. Select the Enable option tohighlight overtime periods in the time review layout.
正解:D

質問 5:
Which three tasks can a Time and Labor Manager perform from the planned schedule?
A. Schedule shifts.
B. Monitor absences.
C. Monitor work coverage.
D. Enter time for workers.
E. Balance workloads.
正解:A,C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
How should you remove email notifications from the Time card Workflow if it has been set up for auto approvals?
A. This is not possible.
B. Go into BPM, remove each individual from the approval email notification list.
C. Go into BPM, edit the TimecardApproval task and the TimecardApprovalFYI task, and remove the notification sent to Assignee when task is completed and/or in Error.
D. Go into BPM, and select the "no email notifications" check box on the TimecardApproval task.
正解:D

質問 7:
You are managing your team schedule andyou cannot see one of your worker's schedule. This worker has a work schedule typed as duration. What is causing this?
A. The worker's work schedule is assigned to hisprimary assignment.
B. Shift limits have not been set for the shifts that composed the worker's work schedule.
C. Duration work schedules are not supported in the Planned and Published Schedules.
D. Shift short name has not been set for the shifts that composed the worker's work schedule.
正解:A

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-1048-21をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-1048-21をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-1048-21を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-1048-21問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-1048-21を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のOracle 1Z0-1048-21を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-1048-21は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-1048-21問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-1048-21無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-1048-21を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-1048-21問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に1Z0-1048-21の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は無料Oracle 1Z0-1048-21サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-1048-21サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-1048-21問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-1048-21試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Oracle Time and Labor Cloud 2021 Implementation Essentials 認定 1Z0-1048-21 試験問題:

1. What is the correct sequence of steps that you should perform to set multiple time attributes for different user groups?

A) Configure the time attributes > Define the multiple-attribute time card filed > Assignto the time entry profile.
B) Configure the time attributes the rule to the TER Rule Set and then to the worker via the appropriate pro
> Define a custom value set > Define the single-attribute time card field > Assignto a layout set > Assign to the time entry profile.
C) Configure the time attributes > Define the single-attribute time card field > Assign to the time entry profile.
D) Configure the time attributes > Define the multiple-attribute time card filed > Assign to a layout set > Assign to the time entry profile.


2. You have created an HCM Group: "All-NY" where you have added seven members in the Include or Exclude Members section. You have also defined the criteria as: (Person Type = "Employee" Or Person Type =
"Ex-Employee") and Hourly Paid or Salaried = "Salaried". Next you refresh the HCM Group membership on
10th Apr, 2017.
Whichoption shows smallest number of workers that this group: "All-NY" is certain to return?

A) all the present and past employees of the organization
B) 9 members
C) it cannot be determined
D) 7 members


3. Your customer wants to use badge readers as a time collection device. You have added your device supplier to the lookup as BADGE_READERS_INC.
While adding the supplier device events to the lookup, which two lookup codes should you use for your Badge In and Badge Out events?

A) BADGE_READERS_INC_IN
B) OUT_BADGE_READERS_INC
C) IN_BADGE_READERS_INC
D) BADGE_READERS_INC_IN_OR_OUT
E) BADGE_READERS_INC_OUT


4. You are managing your team schedule andyou cannot see one of your worker's schedule. This worker has a work schedule typed as duration. What is causing this?

A) The worker's work schedule is assigned to hisprimary assignment.
B) Shift limits have not been set for the shifts that composed the worker's work schedule.
C) Duration work schedules are not supported in the Planned and Published Schedules.
D) Shift short name has not been set for the shifts that composed the worker's work schedule.


5. What When executingthe Generate Time Card Fields process, that will be setting the parameter "Include Absence Types" to Yes accomplish?

A) none of the above
B) enables entry of Absence Plans directly on the time entry and calendar entry layouts
C) creates a multiple-attribute time card field with Absence Management type and Payroll Time type time attributes
D) enables Absence entries on the time entry and calendar entry layouts
E) createsa multiple-attribute time card field with only the Absence Management type time attribute
F) updates available absence values for selection within the existing time card fields


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B、C
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: D

1Z0-1048-21 関連試験
1z0-1048-22 - Oracle Time and Labor Cloud 2022 Implementation Professional
1Z0-1048-20 - Oracle Time and Labor Cloud 2020 Implementation Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。