無料問題集1z0-1048-22 資格取得
質問 1:
What are the three possible types of time allocation?
A. Hours, Percentage, and Equally
B. Percentage, Number, and Proportionally
C. Hours, Week, and Bi-Weekly
D. Hours, Time Card Period, and Percentage
正解:A
質問 2:
You have 10 different Legislative Data Groups (LDG) defined. Each LDG has a different set of Payroll Time Types and Absence Types.
How should you configure a Layout Component to display the proper values in one single list on the Time Entry Layout?
A. Create a Multiple Attribute Time Card field, filtering the displayed values based on the LDG Filtering function.
B. Create a Multiple Attribute Time Card Field, filtering the list using Assignment ID.
C. Create a Multiple Attribute Time Card Field, filtering the list using Element Eligibility.
D. Cannot be done in one list. This requires two separate selection lists (Time Card fields), placed on the Time Entry Layout.
正解:A
質問 3:
Workers can be assigned a night shift allowance when reporting time between 08:00PM and 11:00PM.
Which two options should you perform to configure that?
A. You define a unit's x rate element in Global Payroll that the worker would be eligible for, submit the Generate Data Dictionary Time Attributes process, and manually assign one quantity of the payroll time type related to the night shift allowance on the worker's time card.
B. You define a unit's x rate element in Global Payroll that the worker would be eligible for, submit the Generate Data Dictionary Time Attributes process, define a time entry field dependent on the payroll time type time attribute using the units x rate time attribute, and manually assign one quantity of the dependent time attribute on the worker's time card.
C. You define a unit's x rate element in Global Payroll that the worker would be eligible for, submit the Generate Data Dictionary Time Attributes process, and define a time calculation rule to automatically generate the night shift allowance based on the night conditions.
D. You define an hours x rate element in Global Payroll that the worker would be eligible for, submit the Generate Data Dictionary Time Attributes process, and define a time calculation rule to automatically generate the night shift allowance based on the night conditions.
正解:A,D
質問 4:
A senior system designer has asked you to create time consumer sets for both Project Costing and Project Execution Management by using the delivered time category of All Projects Entries and for time to be transferred only when approved. How should you achieve this?
A. You would modify the delivered All Projects Entries time category to contain only absence entries and use this in both time consumer sets. Transferring only on approval is the default behavior for both time consumers.
B. This cannot be done because only absence entries can be transferred to Project Execution Management and time cards transferred to Project Execution Management are transferred when they are submitted.
C. This cannot be done because although All Projects Entries can be used for the time category, time cards can be transferred to Project Execution Management only when they are submitted.
D. This cannot be done because although the time consumer set can be configured to transfer time cards to Project Execution Management only when approved, the time category of All Projects Entries cannot be used.
正解:B
質問 5:
A customer requires Oracle payroll validation to run when a user goes from the time entry page to the time card review page, and for all payroll time types to be part of the transfer to payroll. Which two options should you use to configure this?
A. Use a time consumer set containing the delivered time category of "all payroll entries" and set "Validate on time card actions" to "Submit only."
B. Use a time consumer set containing the delivered time category of "all payroll plus absence entries" and set "Validate on time card actions" to Next.
C. Use a time consumer set containing the delivered time category of "all payroll plus absence entries" and set "Validate on time card actions" to "Submit and save."
D. Use a time consumer set containing the delivered time category of "all payroll entries" and set "Validate on time card actions" to "Submit and save."
E. Use a time consumer set containing the delivered time category of "all payroll entries" and set "Validate on time card actions" to Next.
正解:D,E
質問 6:
Which two time entry configurations on the manage time entry layout components task do you have to complete to report and calculate earned compensatory time and take compensatory absences?
A. Create a single attribute time card field that include the time attribute Absence Plan.
B. Create a multi-attribute time entry field that includes the time attributes Absence Management Type. The absence management type that decrements the employee's earned compensatory time the compensatory absence.
C. Create a multiple attribute time card for the payroll time type compensatory time earned, and another payroll time for compensatory time taken.
D. Create a multi-attribute time entry field that includes the time attribute Compensatory Time Absence Plan. The compensatory time absence plan that increments the employee's earned compensatory time.
正解:B,D
質問 7:
Which statement is true about the business processes that Oracle HCM Cloud Time and Labor provides?
A. Workers can create more than one time card for a given period.
B. Data entry clerks can key in batches of paper time cards and submit the batch.
C. Time cards can be created for a monthly period.
D. Managers have the ability to create time cards from templates.
E. Workers can enter time against the various projects that they have worked on.
正解:E
質問 8:
Which three capabilities are defined for workers in the Time Processing Profiles in Time and Labor?
A. consumer set, validation, approval, and transfer processing
B. time submission rule set
C. time entry and time calculation rule sets
D. time card period
E. rules for time card actions that control when workers can enter, update, and delete their time
正解:A,B,E
弊社のOracle 1z0-1048-22を利用すれば試験に合格できます
弊社のOracle 1z0-1048-22は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-1048-22問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-1048-22を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
TopExamは君に1z0-1048-22の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社の1z0-1048-22問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-1048-22を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-1048-22問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社は無料Oracle 1z0-1048-22サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-1048-22サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-1048-22問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
1z0-1048-22試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
Oracle 1z0-1048-22 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Build a collection of time entry layouts for entering, reviewing, and approving time
- Configure templates that enable the reuse of a formula to define multiple rules
|
トピック 2 | - Build worker time entry profiles that associate a layout set and time entry actions to control access to any time entries
- Explain Mass submit and approve Timecards processes
|
トピック 3 | - Build time consumer sets that specify approval periods, validation rules, and time transfer rules for each time consumer
- Configure mass time card creation and mass time entry
|
トピック 4 | - Describe the setup required to report, approve, and transfer absences enter on time cards
- Integrations with Absence Management, Payroll, and Projects
|
トピック 5 | - Explain Time Device Setup, Time Device Processing, Time Device Rules, and Time Entry Rules
- Describe how to set up time collection device integration to reduce administration and time entry errors
|
トピック 6 | - Describe the setup required to validate, approve, and transfer reported time from Time and Labor to Payroll for payment
- Configure time entry and time calculation rules based on rule templates
|
参照:https://education.oracle.com/oracle-time-and-labor-cloud-2022-implementation-professional/pexam_1Z0-1048-22
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のOracle 1z0-1048-22をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-1048-22をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-1048-22を持っていることを保証します。