HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-1064-21 問題集

1Z0-1064-21

試験コード:1Z0-1064-21

試験名称:Oracle B2B Service 2021 Implementation Essentials

最近更新時間:2025-10-04

問題と解答:全78問

1Z0-1064-21 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-1064-21 資格取得

質問 1:
Your customer has three service request child categories under the top-level service requestcategory
"Accounts":
* Gold Accounts
* Silver Accounts
* Basic Accounts
You now want to disable the "Silver Accounts" category.
Which option meets the requirement?
A. In Setup and maintenance > Service > Setup > Service Request > Manage Service Request Categories, search for the "Silver Accounts" Category and expand it, click the "Inactive" button.
B. In Setup and maintenance > Service > Setup > Service Request > manage service Request Childcategories, search for the "Accounts" category and deselect the "Active" Column.
C. In Setup and maintenance > Service > Setup > Service Request > Manage Service Request Categories, search for the "Accounts" Category and expand it, select the "Silver Accounts" child category and deselect the "Active" Column.
D. In Setup and maintenance > Service > Setup > Service Request > Manage Service Request Categories, search for the "Accounts" Category and expand it, select the "Gold Accounts" and "Basic Accounts" child categories and click the "Inactive" button.
正解:A

質問 2:
You have been instructed to implement the "My Knowledge" page for your customer's Engagement Cloud site.
Which is the correct first action inconfiguring "My Knowledge"?
A. Use the task "Manage Service Request knowledge Profile Options", search for the
"SVC_ENABLE_KNOWLEDGE_PAGE_EXTERNAL_USERS" profile option, and set "Site" value to
"Yes".
B. Use the task "Manage Administrator Profile Values", search for the "Enable My Knowledge Menu for All Users" profile option, and activate it.
C. Use the task "ManageService Request knowledge Profile Options", search for the
"SVC_ENABLE_ARTICLE_CREATION_EDITION" profile option, and set the "SITE" value to
"Yes".
D. Use the task "Manage Service Request knowledge Profile Options", search for the
"SVC_ENABLE_KNOWLEDGE_IN_SR" profile option, and set "SITE" value to "Yes".
E. Use the task "manage Administrator Profile Values", search for the "Enable My Knowledge Menu for Service" profile option, and activate it.
F. Use the task "Manage Administrator Profile Values", search for the "Enable My Knowledge Menu for Help Desk" profile option, and activate it.
正解:B

質問 3:
Your client needs to associate a product item to a product group but cannot make the association. Whatshould you check to identify the cause?
A. Validate that the product item is active and published.
B. Verify that Root Catalog is selected on the product groups.
C. Verify that Eligible for Service is selected on the product item.
D. Validate that AllowDuplicate is selected on the product item.
正解:A

質問 4:
Your customer noticed that all incoming messages containing MIME attachments that are either text or HTML are not beingreceived.
What is the problem?
A. Incoming messages have a custom filter.
B. An administrator needs to set the profile option SVC_EMAIL_PROCESS_UNKNOWN_CUST to Y and schedule the process.
C. The configured frequency to retrieve emails is too long.
D. Incorrect configuration of the inbound profile option:
SVC_INBOUND_EMAIL_MAX_ATTACH_SIZE.
正解:A

質問 5:
Because of capacity issues in your Call Center, you have been asked to modify the number of simultaneous chats that an agent can be assigned from 4to 2.
Which two steps do you have to follow to limit the channel capacity as required?
A. In the Work Assignments section, modify the defaultvalue in the Capacity field to a new value.
B. In the Qualifying Status Values window, select a status from the No Effect on Workload list and move it to the Adds to Workload list.
C. Modify the default values in the Capacity fields for the channels.
D. Select the Manage Capacities task.
正解:B,C

質問 6:
You have enabled email acknowledgement and have created a corresponding template. The acknowledgement e-mail is sent, but there is somestandard text appended to the email that is not part of the template:
Standard text appended:
"Your request has been received and is being reviewed by our support staff. The reference number for your service request is: SR0000003006. (SVC-5295081) Thank you for your patience. If you would like to communicate further about the service request, you can reply to this email and send it to the email address: [email protected]. {#
#SR0000003056# #}"
Which statement is true?
A. You can eliminate part of the standard message, butcannot remove the User Details section, by editing the message: SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
B. You have to edit the e-mail template and add HTML code to customize the standard text section.
C. You can completely eliminate the standard text appended by editing the message:
SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
D. You cannot completely remove the appended message text but you can edit the appended text by editing the message: SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
正解:A

質問 7:
Which two options are true about reporting on milestones?
A. An as-delivered SLA Infolet shows near-overdue and overdue milestones.
B. No standard reports onmilestones are provided.
C. Milestone reporting is performed via the CRM Service Request Real-Time subject area.
D. Administrator-defined milestone data is not included in Analytics.
正解:A,D

質問 8:
What three things should you do once you have established a global default coverage?
A. Createan ESS job to Monitor Service Request Milestones.
B. Use Application Composer to configure warning emails about milestone compliance events.
C. Create an ESS job to Aggregate Service Requests.
D. Use Application Composer to include milestones on the Service Request Layout if desired.
正解:A,C,D

弊社は無料Oracle 1Z0-1064-21サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-1064-21サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-1064-21問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-1064-21試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のOracle 1Z0-1064-21を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-1064-21は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-1064-21問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-1064-21無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-1064-21を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-1064-21問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に1Z0-1064-21の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-1064-21をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-1064-21をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-1064-21を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-1064-21問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-1064-21を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Oracle B2B Service 2021 Implementation Essentials 認定 1Z0-1064-21 試験問題:

1. You have enabled email acknowledgement and have created a corresponding template. The acknowledgement e-mail is sent, but there is somestandard text appended to the email that is not part of the template:
Standard text appended:
"Your request has been received and is being reviewed by our support staff. The reference number for your service request is: SR0000003006. (SVC-5295081) Thank you for your patience. If you would like to communicate further about the service request, you can reply to this email and send it to the email address: [email protected]. {#
#SR0000003056# #}"
Which statement is true?

A) You can eliminate part of the standard message, butcannot remove the User Details section, by editing the message: SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
B) You have to edit the e-mail template and add HTML code to customize the standard text section.
C) You can completely eliminate the standard text appended by editing the message:
SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
D) You cannot completely remove the appended message text but you can edit the appended text by editing the message: SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.


2. To create a service request, you log in to Engagement Cloud, navigate to service > Service Request and then click "Create Service Request".
Which set of field must be completed to save the service request (assume as-delivered field properties have not been changed)?

A) Title, Category, Severity
B) Title, Status
C) Title
D) Title, Category, Severity, Status
E) Title, Status, Problem Description


3. Which two actions can you takewhen using Application Composer to create a new Trouble Ticket object?

A) You can create a trigger on the Trouble Ticket object usingthe Upon Import Into Database trigger event to update the custom "OpenTroubleTickets" of the Account object.
B) You can set a field rule to validate that the Priority field of the Trouble Ticket object is between 1 and 5
C) You can set an object rule to validate that a Trouble Ticket of Priority 1 cannot be saved without being assigned to a staff member.
D) You can create a field rule or a field trigger on a field of the Trouble Ticket object but not both on the same field.


4. Which statement is correct when describing the process of adding assignment rules from Service Setup?

A) Use the "Manage Service Assignment Rules" task, access and lock the appropriate rules sets, create new rule(s), add conditions and actions, save and close.
B) Use the "Manage Service Assignment Rules" task, access the appropriate rules sets, create new rule(s), add conditions and actions, save andpublish.
C) Use the "Manage Service Request Assignment Object" task, access and lock the appropriate objects, create new rule set(s), add conditions and actions, save and publish.
D) Use the "Manage Service Request Assignment Object" task, access the applicable service requests, create and apply new rule set(s) to the service requests, add conditionsand actions, save and close.


5. Your customer has informed you about a possible errorin the screen pop-up when receiving a call. The problem is that the edit contact screen pop is shown whenever a call is received but most of the time the calls are regarding open Service Requests. As a result, agents have to navigate to that page, losingtime and being ineffective.
What is causing the problem?

A) Screen pops are not configurable. When a call arrives, the system automatically opens the page of the object in question, these cases being the contact page.
B) A configuration in the pages tab of the screen pop is missing, the URL to the page to be displayed has not been provisioned. The URL is empty so the system shows the contact edit page.
C) Rules do not follow an order. When a call is received, the "edit contact" screen pop appears because it is the default rule that has been selected, regardless of the service request number or other tokens received.
D) Rules follow a priority order. When the system finds a contact token it automatically opens the "edit contact" page, because that rule has been configured before the Service request rule, regardless if a service Request token is alsoavailable.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: D
質問 # 3
正解: A、B
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: B

1Z0-1064-21 関連試験
1z0-1064-22 - Oracle B2B Service 2022 Implementation Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。