livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-1081-21 問題集

1Z0-1081-21

試験コード:1Z0-1081-21

試験名称:Oracle Financial Consolidation and Close 2021 Implementation Essentials

最近更新時間:2025-10-03

問題と解答:全119問

1Z0-1081-21 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-1081-21 資格取得

質問 1:
Which explains why the Currency dimension does NOT display in your application?
A. Entity-specific security rights were not properly granted
B. Security has not been granted
C. Multi-Currency option was not selected at application creation
D. Security access to the Multi-GAAP dimension is required
正解:C

質問 2:
Once metadata is updated and the database refresh has completed successfully, how will the status for all entities be listed via the default Data Status grid?
A. Impacted
B. OK
C. System Changed (SC)
D. Need Translate
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
For data load rules in DataManagement, which two statements are FALSE?
A. End users can upload a file when running a data load rule.
B. If specified, the import format will be used; if not, then the location's format will be used.
C. A job must first run to import the data file before the user can run the data load rule.
D. Valid load types are Merge and Replace.
E. Data load rules cannot be shared across locations.
正解:C,D

質問 4:
Which two prebuilt calculations run on the Movement dimension to determine CTA by account?
A. Prior AverageRate minus Current Average Rate multiplied by FCCS_Mvmts_Subtotal
B. FCCS_Mvmts_Subtotalmultiplied by ending Rate minus FCCS_Mvmts_Subtotal multiplied by Average Rate
C. Prior Ending Rate minus Current Ending Rate divided by FCCS_Mvmts_Subtotal
D. FCCS_OpeningBalance multiplied by Ending Rate minus FCCS_OpeningBalance carry forward
正解:B,D

質問 5:
A client company has expanded quickly in the past year and has recognized the need to move their financial team off spreadsheets and to a more verifiable and automated solution.
Which two requirements from this team wouldOracle's Financial Consolidation and Close Cloud Service satisfy? (Choose two.)
A. provide the ability to collaborate during close and analyse transaction detail in real time
B. dashboard reportingwith daily revenue comparisons and KPI's that measure cost controls
C. leverage compliance efforts to fix process issues across all businesses and provide oversight for risk awareness
D. a configurable reporting solution with prebuild dimensions, KPIs, reports along with a process to adjust data, monitor the close status and view data and compliance results in dashboards
E. robust consolidation engine that provides automated aggregations, intercompany eliminations and translations without requiring a strong IT footprint
正解:B,D

質問 6:
By default, security access is set to "None" for which three dimensions? (Choose three.)
A. Account
B. Movement
C. Data Source
D. Year
E. Entity
正解:A,C,E

質問 7:
For which threelevels can Profiles be set in Data Management?
A. Application
B. User
C. System
D. Category
E. Source System
正解:A,B,C

質問 8:
Financial Consolidation and Close Cloud Service (FCCS) provides a consolidation path through which dimension combination?
A. Currency, Account, Movement
B. Consolidation, Currency, Account
C. Entity, Currency, Account
D. Entity, Consolidation, Currency
正解:A

質問 9:
When designing a report in Financial Reporting Studio, which condition should NOT be considered for a Financial Consolidation and Close (FCCS) report?
A. Expanded vs. single data segments
B. Report performance
C. Designing dynamic reports
D. Suppress missing blocks
正解:D

1Z0-1081-21 関連試験
1z0-1109-23 - Oracle Cloud Infrastructure 2023 DevOps Professional
1z0-1110-25 - Oracle Cloud Infrastructure 2025 Data Science Professional
1z0-1109-24 - Oracle Cloud Infrastructure 2024 DevOps Professional
1Z0-1081-24 - Oracle Financial Consolidation and Close 2024 Implementation Professional
1z0-1087-23 - Oracle Account Reconciliation 2023 Implementation Professional
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a