HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-1081-24 問題集

1Z0-1081-24

試験コード:1Z0-1081-24

試験名称:Oracle Financial Consolidation and Close 2024 Implementation Professional

最近更新時間:2026-07-06

問題と解答:全173問

1Z0-1081-24 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-1081-24 資格取得

質問 1:
Which two statements are true regarding the Copy Data function?
A. You can copy data for historical rate and amount overrides.
B. You can select which Consolidation dimension member to copy.
C. You cannot select which Account members to copy.
D. When you select the Regular Data option, journals data is included.
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which three key requirements does the Financial Consolidation and Close Cloud Service (FCCS) deliver to ensure a modern consolidation and close solution? (Choose three.)
A. Integrate with source systems.
B. Ensure security of sensitive data.
C. Provide predictive analysis and modeling.
D. Provide a strong compliance framework that includes auditing and segregation of duties.
正解:A,B,D

質問 3:
Which four statements are true about the members in the FCCS_Cash Flow hierarchy in the Movement dimension? (Choose four.)
A. The Cash Change hierarchy cannot be modified.
B. Standard cash accounts are members of the FCCS_CashFlow_Operating hierarchy.
C. The seeded member FCCS_Mvmts_AccountsPayable found within the FCCS_CashFlow hierarchy has a Subtraction operator.
D. All primary Movement members under the FCCS_Mvmts_Subtotal member must be included in the FCCS_CashFlow hierarchy.
E. Input level members under the FCCS_Mvmts_Subtotal are Shared members in the FCCS_CashFlow hierarchy.
F. Siblings can be added to the FCCS_CashFlow_Investing member.
正解:B,C,E,F

質問 4:
Which statement about Opening Balance Override rules is true?
A. You can select which accounts to include in the rule scope.
B. They are available only if Intercompany Data with Tracking is enabled for the business process.
C. Opening Balance Override rules execute for the first period in the year only.
D. You can select which entities to include in the rule scope.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which three can be manually edited on the Manage Ownership page in a Financial Consolidation and Close business process with Ownership Management enabled? (Choose three.)
A. Control
B. Consolidation Method
C. Minority Interest Percentage
D. Consolidation Percentage
E. Ownership Percentage
正解:B,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which financial close related component is NOT a part of the Financial Consolidation and Close Cloud integrated product suite?
A. Supplemental Data Management
B. Account Reconciliation Management
C. Financial Close Management
D. Process Management
E. Data Management
正解:B

質問 7:
On what days during the month does Oracle apply patch updates to fix bugs, apply code optimizations, and add new features?
A. the first and third Friday of each month; first Friday for TEST and third Friday for PROD
B. the third Friday of each month to apply to both TEST and PROD simultaneously
C. the second and fourth Friday of each month; second Friday for TEST and fourth Friday for PROD
D. the first and third Monday of each month; first Monday for TEST and third Monday for PROD
正解:A

弊社は無料Oracle 1Z0-1081-24サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-1081-24サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-1081-24問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-1081-24試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のOracle 1Z0-1081-24を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-1081-24は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-1081-24問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-1081-24無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-1081-24を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-1081-24をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-1081-24をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-1081-24を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-1081-24問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-1081-24を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に1Z0-1081-24の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-1081-24問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Oracle Financial Consolidation and Close 2024 Implementation Professional 認定 1Z0-1081-24 試験問題:

1. Which components are pre-built into Financial Consolidation and Close Cloud Service to provide a configurable and scalable consolidation solution?

A) pre-built integrations to combine narrative and data to produce both internal and external reporting packages
B) calculations, dashboards and reports as well as detailed data source tracking and an automated cash flow
C) calculations, dashboards and reports built on planning frameworks to provide cash flow planning
D) calculations, dashboards and reports to provide analysis for cash flow modeling


2. A company would like to capture Fixed Asset additions and disposals within the Movement dimension.
Which three tasks are necessary to achieve this goal? (Choose three.)

A) Load detailed Fixed Asset data to Movement members.
B) Build a custom Movement member for Fixed Assets with dependent custom members for Additions and Disposals
C) Add custom members for Additions and Disposals as dependents of FCCS_Mvmts_CapitalExpenditures.
D) Create a Roll Forward in the account dimension.
E) Add custom Movement members to the FCCS_CashFlow hierarchy.


3. For which four dimensions does Financial Consolidation and Close maintain calculation status? (Choose four.)

A) Consolidation
B) Data Source
C) Period
D) Scenario
E) Year
F) Entity


4. You have
created a navigation flow named Analysts that should be the default navigation for users in the Analysts user group.
How can the Analysts navigation flow be made the default for the Analysts user group?

A) Because the navigation flow was given exactly the same name as the user group, it is assigned automatically to the group
B) In the Analysts navigation flow, select the Analysts user group in the Assign To field.
C) In Application Settings, assign Analysts to the Analysts user group in the System Settings section.
D) In their User Preferences settings, members of the Analysts user group should select Analysts in the Navigation Flow list.


5. When you set the Intercompany Account Attribute Value to Yes, which additional attribute must also be set?

A) Plug Account
B) Intercompany Entity
C) Intercompany Account
D) Is Plug Account


質問と回答:

質問 # 1
正解: B
質問 # 2
正解: A、B、C
質問 # 3
正解: C、D、E、F
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: D

1Z0-1081-24 関連試験
1Z0-1066-26 - Oracle Planning and Collaboration Cloud 2026 Implementation Professional
1z0-1084-24 - Oracle Cloud Infrastructure 2024 Developer Professional
1Z0-1078-26 - Oracle Product Lifecycle Management 2026 Implementation Professional
1Z0-1085-21 - Oracle Cloud Infrastructure Foundations 2021 Associate
1z0-1072-23-JPN - Oracle Cloud Infrastructure 2023 Architect Associate (1z0-1072-23日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。