livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-206 問題集

1Z0-206

試験コード:1Z0-206

試験名称:Oracle E-Business Suite R12: System Administration

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全75問

1Z0-206 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-206 資格取得

質問 1:
Which two steps are included in the procedure for defining a value set? (Choose two.)
A. using existing value sets when possible
B. defining a list of values if appropriate
C. defining security and cross-validation rules
D. defining flexfield segments and structures
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which three statements are true about the Workflow Engine? (Choose three.)
A. If a blocking activity is encountered, the Workflow Engine proceeds to the next activity reporting an error on the blocked activity.
B. If a blocking activity is encountered, the Workflow Engine waits for an external program to complete and calls the API before proceeding to the next activity.
C. It calls the Notification System to drive through the remaining activities in the process with waiting for a user to complete the notification response.
D. It locates the "Start" activity in the process definition.
E. It calls the Notification System to deliver a notification message to an appropriate role.
正解:B,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
As a system administrator, you are requested to create a new responsibility called "Purchasing Buyer," which is identical to "Purchasing Manager" except that requisitions functionality is given only to purchasing manager.
You are able to satisfy the requirement using any of the options shown. Identify the option that aligned with best practices.
A. bycreatinga new menu, but using the responsibility exclusion feature
B. by creating a new responsibility and using the menu exclusion feature
C. by creating a new responsibility and a new menu
D. by notcreating a new responsibility and menu, but using exclusion features for both
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which two statements are true about Key and Description flexfeelds? (Choose two.)
A. Key flexfieldscould be used to gather additionalinformationabout thebusiness entities, beyond theInformation required by Oracle Applications.
B. Keyflexfieldcould beused to defineacustomstructure for many ofthe identifiers required byOracleApplications
C. Descriptiveflexfieldscould be used to gather additional information about the business entities,beyond theinformationrequired by OracleApplications.
D. Descriptive flexfieldscouldbeused to defineacustomstructurefor many of the identifiersrequired by OracleApplications.
正解:B,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Identify the capabilities of the SignOn Audit feature used for auditing system resources Applications. (Choose all that apply.)
A. It enables auditing at the user level.
B. It enables monitoring of user activity.
C. It provides online access to audit data through the Monitor Users form.
D. It enables determining how any data row or element obtained its current value.
E. Itenables auditing at the responsibility or form level.
正解:A,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
"XYZ" company decided to Implement Oracle user management, to have a flexible and scalable system for managing access privileges and user accounts. The company wants to delegate some of Managering and administrative tasks to local administrators.
The company wants to have three local administrators, one for each region (North America, Europe and Asia), to manage his/her region's user accounts which have the "employee" role only.
To implement the requirement, the system administrator did the following:
1.Created the "North America admin" role, "Europe admin" role and "Asia admin" role.
2.Granted the "Role administration privilege" for "North America admin" role, "Europe admin" role and "Asia admin" role to manage "employee" role.
3.Granted "North America admin" role to Jack, who is designated as the North America region local administrator.
4.Granted "Europe admin" role to Joe, who is designated as the Europe region local administrator.
5.Granted "Asia admin" role to John, who is designated as the Asia region local administrator.
What is true? (Choose all that apply.)
A. The requirement was NOT successfully implemented.
B. You can implement the requirement by using traditional functional security only.
C. Therequirement was successfully implemented.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which four statements are true about the Oracle Applications Manner (OAM) Setup global links? (Choose (four.)
A. The Knowledge baselink enables retrieval ofdocumentsfromOracle MetaLink.
B. The Dashboard Setup link enables alerts for the status of services.
C. The BusinessFlows link enables updation of seeded or custom business flows.
D. The KnowledgeBase link defines the credentials for accessing Oracle MetaLink.
E. TheConcurrent Requests link enables setting up of alertforlong running requests or pendingrequests.
F. The Concurrent Requests link helps enable and set up the frequency and thresholds of metriccollections for the Dashboard.
正解:A,B,C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
One of the Administrators indicated that even 10 minutes after staffing the Standard Manager, it is still not running any requests, and the pending jobs are piling up in the queue. The administrator has requested for your help.
You are looking at the Administer Concurrent Manager screen, and you notice the following:
For the Internal Manager the number of actual processes is 0, target processes is 0, and pending requests is 1.
For the Standard Manager the number of actual processes is 0, target processes is 3, and pending requests is 56.
For the Conflict Resolution Manager the number of actual processes is 0, target processes is 0, and pending requests is 1.
Analyze the state of the concurrent managers and identify the solution for resolving this issue.
A. The Internal Manageris not running,it must be started before therequest to start the Standard Managercan be executed. Place the cursor on the Internal Manager record andpress the Restartbutton.
B. TheInternal Manager is not running, it must be started before the request to starttheStandardManager can be executed. Entertheoperating system and start the Internal Manager.
C. The Conflict Resolution Manager is not running, it must be startbefore the request to start the Standard Manager can be executed. Place the cursor on theConflictResolutionManager record and press the Restart button.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a