livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-327 問題集

1Z0-327

試験コード:1Z0-327

試験名称:Oracle Fusion Procurement Cloud Service 2016 Implementation Essentials

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全85問

1Z0-327 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-327 資格取得

質問 1:
A supplier sales representative wants to track and manage their agreements and have the ability to add and edit catalog content for agreements online.
Identify two duty roles that accomplish this requirement.
A. Purchase Document Analysis as Supplier Duty
B. Purchase Agreement Viewing as Supplier Duty
C. Purchase Order Changes as Supplier Duty
D. Contract Terms Deliverables Management Duty
E. Purchase Agreement Changes as Supplier Duty
正解:D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Identify two fields whose tolerance levels are ignored when data is entered while creating receipts using Enforce Blind Receiving.
A. Receiving Quantity
B. Receiving Date
C. Waybill
D. Packing Slip
E. UOM
正解:A,B

質問 3:
During Oracle Procurement Cloud implementation, all users have been assigned the seeded Employee role. This role inherits HCM-related links such as Benefits and Career.
However, the customer does not want these links to appear in the navigator for the employees. You have, therefore, been asked to hide these links so that users do not see them in the navigator when they log in.
Which configuration will you implement so that these links are not visible in the navigator?
A. "Manage Menu Customizations" in Functional SetupManager
B. Modify roles in Authorization Policy Manager
C. Select menus in Requisitioning Business options
D. Define user in Identify Manager
E. Select menus in Procurement Business options
正解:D

質問 4:
You created a sourcing two-stage sealed RFQ and invited five suppliers to participate.
The Technical stage is completed and the Commercial stage is unlocked.
At this time in the award negotiation section, in the Award Line you are able to see only three supplier's responses as active responses. You are not able to see the other two suppliers' data in the active responses.
Which two reasons are causing this?
A. Suppliers have entered the responses. Because the RFQ is sealed, you are not able to view these two suppliers' data.
B. Suppliers were already awarded.
C. Suppliers were not shortlisted in the Technical stage.
D. Supplier responses are closed.
E. You have entered these two suppliers' responses as surrogate responses by a buyer. In the Commercial stage, the buyer has not yet entered surrogate responses.
正解:C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Your client's business requires that only requester A is provided access to the punchout catalog and not requester B.
Identify the configuration to achieve this.
A. Assign the "punchout catalog request" role to procurement requester A and "procurement requester" role to requester
B. Setthe punchout catalog-associated content zone security to "Secured by worker" with the value "Requester A" and no setup for requester B.
C. Assign the "advance procurement requester" role to requester A and the "procurement requester" role to requester B.
D. Set the punchout catalog security in the punchout catalog definition page to "Secured by worker" with the value "Requester A" and nosetup for requester B.
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The Payables department has reported that a supplier is not appearing in the Submit
Payment Process Request. The payment method selected from the payment processing options at Submit Payment Process Request is Electronic.
Identify two reasons why the supplier is not appearing in the Submit Payment Process Request.
A. The supplier musthave a Blanket Purchase Agreement in place.
B. The From Date field value for the payment method Electronic is a future date.
C. The supplier does not have an active Purchase Order.
D. The payment method Electronic is end-dated on the Payment Method tabbed page of the supplier profile for the supplier.
E. The supplier has a default payment method of Check.
正解:A,B

質問 7:
Identify two tasks that can be performed in the Functional Setup Manager by a customer when configuring setup data.
A. importing and exporting data between instances
B. collecting data to populate the order orchestration and planning data repository
C. setting up and maintaining data by means of the Manage Admin menu
D. configuring Oracle CloudApplications to match business needs
正解:A,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
An organization has initiated a campaign for energy conservation and wants all its suppliers to declare their carbon emissions. The Qualification manager is asked to create an initiative to collect the information and the certificates from suppliers.
Identify the method to create a qualification area without any defined outcome for this requirement.
A. Create questions, but do not select "Response required" and "Critical question".
Createand add questions to a qualification area.
B. Create questions, but do not select "Response required". Create and add questions to a qualification area, but do not select the "Information only" check box.
C. Create questions. Create and add the questions to a qualification area, but do not select the "Information only" check box.
D. Create questions. Create and add the questionsto a qualification area and select the
"Information only" check box.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

1Z0-327 関連試験
1z0-963-JPN - Oracle Procurement Cloud 2017 Implementation Essentials (1z0-963日本語版)
1z0-1065-22-JPN - Oracle Procurement Cloud 2022 Implementation Professional (1z0-1065-22日本語版)
1Z1-1007 - Oracle Procurement Cloud 2018 Implementation Essentials
1z0-1065-22 - Oracle Procurement Cloud 2022 Implementation Professional
1Z0-1065-21 - Oracle Procurement Cloud 2021 Implementation Essentials
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a