HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Oracle 1Z0-858 問題集

1Z0-858

試験コード:1Z0-858

試験名称:Java Enterprise Edition 5 Web Component Developer Certified Professional Exam

最近更新時間:2026-09-27

問題と解答:全276問

1Z0-858 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-858 資格取得

質問 1:
One of the use cases in your web application uses many session-scoped attributes. At the end of the use case, you want to clear out this set of attributes from the session object. Assume that this static variable holds this set of attribute names:
201.
private static final Set<String> USE_CASE_ATTRS;
202.
static {
203.
USE_CASE_ATTRS.add("customerOID");
204.
USE_CASE_ATTRS.add("custMgrBean");
205.
USE_CASE_ATTRS.add("orderOID");
206.
USE_CASE_ATTRS.add("orderMgrBean");
207.
}
Which code snippet deletes these attributes from the session object?
A. for ( String attr : USE_CASE_ATTRS ) {
session.deleteAttribute(attr);
}
B. session.removeAll(USE_CASE_ATTRS);
C. for ( String attr : USE_CASE_ATTRS ) { session.remove(attr); }
D. session.deleteAllAttributes(USE_CASE_ATTRS);
E. for ( String attr : USE_CASE_ATTRS ) {
session.removeAttribute(attr);
}
正解:E

質問 2:
The Squeaky Bean company has decided to port their web application to a new J2EE 1.4 container. While reviewing the application, a developer realizes that in multiple places within the current application, nearly duplicate code exists that finds enterprise beans. Which pattern should be used to eliminate this duplicate code?
A. Intercepting Filter
B. Transfer Object
C. Front Controller
D. Business Delegate
E. Service Locator
F. Model-View-Controller
正解:E

質問 3:
You are creating a new JSP page and you need to execute some code that acts when the page is first executed, but only once. Which three are possible mechanisms for performing this initialization code? (Choose three.)
A. In the jspInit method.
B. In a JSP declaration, which includes an initializer block.
C. In the constructor of the JSP's Java code.
D. In a JSP declaration, which includes a static initializer block.
E. In the init method.
正解:A,B,D

質問 4:
DRAG DROP
Click the Task button.
Given a request from mybox.example.com, with an IP address of 10.0.1.11 on port 33086, place the appropriate ServletRequest methods onto their corresponding return values.

正解:


質問 5:
You want to create a valid directory structure for your Java EE web application, and your application uses tag files and a JAR file. Which three must be located directly in your WEBINF directory (NOT in a subdirectory of WEB-INF)? (Choose three.)
A. A directory called META-INF
B. A directory called TLDs
C. A directory called classes
D. A directory called tags
E. A directory called lib
F. The JAR file
正解:C,D,E

質問 6:
Which two prevent a servlet from handling requests? (Choose two.)
A. The servlet's init method sets the ServletResponse's content type to null.
B. The servlet's init method does NOT return within a time period defined by the servlet container.
C. The servlet's init method sets the ServletResponse's content length to 0.
D. The servlet's init method returns a non-zero status.
E. The servlet's init method throws a ServletException.
正解:B,E

質問 7:
Given the security constraint in a DD:
101.
<security-constraint>
102.
<web-resource-collection>
103.
<web-resource-name>Foo</web-resource-name>
104.
<url-pattern>/Bar/Baz/*</url-pattern>
105.
<http-method>POST</http-method>
106.
</web-resource-collection>
107.
<auth-constraint>
108.
<role-name>DEVELOPER</role-name>
109.
</auth-constraint>
110.
</security-constraint>
And given that "MANAGER" is a valid role-name, which four are true for this security constraint? (Choose four.)
A. DEVELOPER can do a GET on resources in the /Bar/Baz directory.
B. MANAGER can do a POST on any resource in the /Bar/Baz directory.
C. DEVELOPER can do only a POST on resources in the /Bar/Baz directory.
D. MANAGER can do a TRACE on any resource in the /Bar/Baz directory.
E. MANAGER can do a GET on resources in the /Bar/Baz directory.
F. DEVELOPER can do a TRACE on any resource in the /Bar/Baz directory.
正解:A,D,E,F

質問 8:
Your web application uses a simple architecture in which servlets handle requests and then forward to a JSP using a request dispatcher. You need to pass information calculated in the servlet to the JSP for view generation. This information must NOT be accessible to any other servlet, JSP or session in the webapp. Which two techniques can you use to accomplish this goal? (Choose two.)
A. Add parameters to the JSP's URL when generating the request dispatcher.
B. Add attributes to the session object.
C. Use the pageContext object to add request attributes.
D. Add attributes on the request object.
E. Add parameters to the request object.
正解:A,D

弊社は無料Oracle 1Z0-858サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-858サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-858問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-858試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のOracle 1Z0-858を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-858は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-858問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-858無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-858を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-858をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-858をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-858を持っていることを保証します。

TopExamは君に1Z0-858の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-858問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-858を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-858問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Oracle 1Z0-858 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: Servletテクノロジーモデル15%- Servletの設定と初期化
- Servletのライフサイクル
- リクエストとレスポンスの処理
トピック 2: Webコンテナモデル10%- フィルターとインターセプター
- コンテナの提供機能
- イベントリスナー
トピック 3: 式言語(EL)と標準アクション10%- JSPの標準アクション
- ELの構文と演算子
- JavaBeansおよびコレクションへのアクセス
トピック 4: 設計パターンとアーキテクチャ8%- MVCパターン
- Service Locator、Business Delegate
- Intercepting Filter、Front Controller
トピック 5: セッション管理10%- セッション追跡の仕組み
- セッション属性とスコープ
- セッションのライフサイクル
トピック 6: JSTLとカスタムタグの開発12%- タグファイルと記述子
- タグハンドラーのライフサイクル
- JSTLのコアタグおよび書式設定タグ
トピック 7: JSPテクノロジーモデル13%- JSPのライフサイクル
- 構成要素と構文
- 暗黙的オブジェクト
トピック 8: Webアプリケーションのセキュリティ12%- データ保護と通信経路のセキュリティ
- 認証方式
- 認可とロール
トピック 9: Webアプリケーションの構造とデプロイメント10%- 設定用アノテーション
- デプロイメント記述子(web.xml)
- WARファイルの構造

Oracle Java Enterprise Edition 5 Web Component Developer Certified Professional 認定 1Z0-858 試験問題:

問題 #1
What is true about Java EE authentication mechanisms?

A. If your deployment descriptor correctly declares an authentication type of CLIENT_CERT, your users must have a certificate from an official source before they can use your application.
B. If your deployment descriptor correctly declares an authentication type of BASIC, the container automatically requests a user name and password whenever a user starts a new session.
C. If you want your web application to support the widest possible array of browsers, and you want to perform authentication, the best choice of Java EE authentication mechanisms is DIGEST.
D. To use Java EE FORM authentication, you must declare two HTML files in your deployment descriptor, and you must use a predefined action in the HTML file that handles your user's login.


問題 #2
Given an EL function declared with:
11.
<function>
12.
<name>spin</name>
13.
<function-class>com.example.Spinner</function-class>
14.
<function-signature>
15.
java.lang.String spinIt()
16.
</function-signature>
17.
</function>
Which two are true? (Choose two.)

A. The function method must have the signature: public String spin().
B. The function method must have the signature: public String spinIt().
C. The function method must have the signature public static String spin().
D. The function method must have the signature: public static String spinIt().
E. The method must be mapped to the logical name "spin" in the web.xml file.
F. The function class must be named Spinner, and must be in the package com.example.


問題 #3
Given a Filter class definition with this method:
21.
public void doFilter(ServletRequest request,
22.
ServletResponse response,
23.
FilterChain chain)
24.
throws ServletException, IOException {
25.
// insert code here
26.
}
Which should you insert at line 25 to properly invoke the next filter in the chain, or the target servlet if there are no more filters?

A. request.doFilter(request, response);
B. chain.forward(request, response);
C. request.forward(request, response);
D. chain.doFilter(request, response);


問題 #4
The JSP developer wants a comment to be visible in the final output to the browser. Which comment style needs to be used in a JSP page?

A. <%-- this is a comment --%>
B. <!-- this is a comment -->
C. <% /** this is a comment **/ %>
D. <% // this is a comment %>


問題 #5
Which three are true about servlet filters? (Choose three.)

A. A filter must implement the destroy method.
B. For each <filter> element in the web application deployment descriptor, multiple instances of a filter may be created by the web container.
C. A servlet that is to have a filter applied to it must implement the javax.servlet.FilterChain interface.
D. A filter that is part of a filter chain passes control to the next filter in the chain by invoking the FilterChain.forward method.
E. A servlet may have multiple filters associated with it.
F. A filter must implement the doFilter method.


解説:

問題 #1
正解: D
問題 #2
正解: D、F
問題 #3
正解: D
問題 #4
正解: B
問題 #5
正解: A、E、F

1Z0-858 関連試験
1Z0-861 - Java Enterprise Edition 5 Business Component Developer Certified Professional Upgrade Exam
1Z0-351 - Java Platform, Enterprise Edition 6 JavaServer Pages and Servlet Developer Certified Professional Exam
1Z0-855 - Java Standard Edition 6 Developer Certified Master Downloadable Project (Step 1 of 2)
1Z0-867 - Java Enterprise Architect Certified Master Assignment for Resubmission
1Z0-352 - Java Platform, Enterprise Edition 6 Enterprise JavaBeans Developer Certified Professional Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。