HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1Z0-202 問題集

1Z0-202

試験コード:1Z0-202

試験名称:Siebel 8 Consultant Exam

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全146問

1Z0-202 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1Z0-202 資格取得

質問 1:
Which three are valid candidates for assignment through assignment rules? (Choose three.)
A. Organizations
B. Positions
C. Responsibilities
D. Persons
E. Accounts
正解:A,B,D

質問 2:
What are view Web template items?
A. Applets that have been bound to a view
B. Siebel tags used to define the applet parameters in a view
C. Controls that have been bound to an applet
D. View object definitions
正解:A

質問 3:
Which two are true regarding the Application Deployment Manager package descriptor file?
(Choose two.)
A. It is used by the deploy load command to map contents to the Management Server database.
B. It is automatically generated by the export processes.
C. It is generated via the admpkgr generate command.
D. It is manually moved to the package directory.
E. It is used by the deploy copy command to create the deployment session.
正解:A,C

質問 4:
Which two clients obtain initialization settings from both the configuration file and Application Object Manager component parameters? (Choose two.)
A. Wireless Web Client
B. Web Client
C. Dedicated Web Client
D. Mobile Web Client
E. Handheld Client
正解:A,B

質問 5:
How should required columns be handled during EIM data mapping when you do not have any legacy data that maps to the required columns?
A. These columns must be changed from equired to ptional before running the EIM process
B. Required columns that are left blank will automatically be assigned a value of system
C. Values must be provided for these columns.
D. Required columns can be left blank during EIM and will be updated with default values when the records are updated through the user interface.
正解:C

質問 6:
You need to search Service Requests in your workflow. You add a Siebel Operation step.
Which two are true? (Choose two.)
A. You set the Operation property to Query.
B. You set the Operation property to Search.
C. You set the Business Component property to Service Request.
D. You set the Business Object property to Service Request.
E. You set the Operation Property to Update.
正解:A,C

質問 7:
Which represents a business entity and groups data from one or more tables?
A. Business component
B. Business object
C. Application
D. Applet
正解:A

質問 8:
You are creating a new view which contains a list applet at the top and a form applet at the bottom. Both applets are based on the same business component.
For one set of users, all the data shown in both applets should be editable.
For another set of users the form applet should not allow deletes or updates.
What should you do?
A. Create two views and set the No Update property to TRUE for one of them.
B. Create two business components set the No Delete and No Update properties to TRUE for one of them.
C. Create two list applets and set the No Delete and No Update properties to TRUE for one of them.
D. Create two views and set Read Only View to TRUE when you add one to the responsibilities.
E. Create two form applets and set the No Delete and No Update properties to TRUE for one of them.
正解:E

質問 9:
You set the search specification on the Account business component to [Status] = Active and the search specification on the Account List Applet to [Status] = Red Customer What do you see when you navigate to the Account List View?
A. Only Red Customer accounts, because the search specification on the applet takes precedence.
B. Both Active and Red Customer accounts, because the search results are ORed together.
C. Nothing, because the search results are ANDed together.
D. Only Active accounts, because the search specification on the business component takes precedence.
E. An error message, because the application detects the conflicting search specifications.
正解:C

弊社は無料Oracle 1Z0-202サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-202サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-202問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1Z0-202試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君に1Z0-202の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-202問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のOracle 1Z0-202を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1Z0-202は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-202問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1Z0-202無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-202を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1Z0-202をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-202をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-202を持っていることを保証します。

Oracle 1Z0-202 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe the purpose of a responsibility
トピック 2
  • Modify an existing responsibility
トピック 3
  • Create a new responsibility

参照:http://education.oracle.com/pls/web_prod-plq-dad/db_pages.getpage?page_id=5001&get_params=p_exam_id:1Z0-202

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1Z0-202問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-202を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

1Z0-202 関連試験
1Z1-144J - Oracle Database 11g: Program with PL/SQL (1Z1-144日本語版)
1Z0-236 - 11i Applications DBA Fundamentals II
1Z0-533 - Oracle Hyperion Planning 11 Essentials
1Z1-202 - Siebel 8 Consultant Exam
1Z0-144 - Oracle Database 11g: Program with PL/SQL
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。