質問 1:Which Business Object or Concept does not have a direct impact on Compliance Rule setup?
A. Product Classification Group
B. Control Code
C. Region
D. Service Parameter
正解:D
質問 2:Which is the technology that GTM < > Descartes integration uses?
A. database link
B. web service
C. Oracle Advance Queue
D. httppost
E. FTP
正解:D
質問 3:Based on the screenshot shown below, which two options are correct for Service Preference configuration? (Choose two.)
A. At the most sixty-four words can be specified in Exclude Words.
B. Exclude Words is used to specify words to exclude when ONLY "Dice" Match Engine is used.
C. It is not mandatory to specify Agency Code.
D. If the Data Version ID is not specified and if there is a Restricted Parties List with a Data Version with the "Current" flag set, it will be used for screening.
E. If the Data Version ID is not specified, then the system will throw an error during screening that Data Version ID needs to be specified.
正解:A,D
質問 4:A GTM table has been exported, and the contents of the table have been changed. Which three steps should be performed next to ensure that an error does not occur during data upload? (Choose three.)
A. Make sure that all data is in lowercase and spaces are replaced with the underscore symbol.
B. Make sure that all the commas in your data are enclosed in single quotation marks.
C. Make sure that all data is in uppercase.
D. Remove the columns labeled INSERT_DATE and UPDATE_DATE.
E. Remove the columns labeled INSERT_USER and UPDATE_USER.
正解:A,B,D
質問 5:Which three options can be used to specify User Preference in GTM? (Choose three.)
A. Date Format
B. Menu
C. Language
D. User Role
E. Business Monitor
正解:B,C,D
質問 6:Company A has a few systems keeping the Item Master, and GTM is requested to be flexible on Item creation. Which three options are true about Item creation in GTM? (Choose three.)
A. Items can be uploaded by CSV in GTM.
B. Items can be sent from an ERP system, such as Oracle ERP Cloud, to GTM.
C. Items can be manually created in the GTM UI.
D. Items can be downloaded from the External Content Provider.
E. Items can be uploaded by the Product Classification Template in GTM.
正解:A,C,D
質問 7:Which Balance Type do you use when you want to commit the license balance to a transaction and have it reported to the government?
A. Release
B. Hold
C. Assignment
D. Reservation
正解:A
質問 8:Which two statements are true about Regions created using CSV templates? (Choose two.)
A. A Region created using the UI cannot be updated using the CSV upload process.
B. You can upload a Region by using the CSV process only when you are creating Regions using Location ID and not Country ID.
C. The loaded flag has to be set to "N" when you are uploading a Region using CSV for the formulated Region to work.
D. You need to formulate a Region after it is uploaded using CSV.
E. The formulated Region has to be run only once when you load the Region by using CSV. Subsequent updates using CSV upload do not require formulating the Region.
正解:C,E
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のOracle 1Z0-995をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1Z0-995をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1Z0-995を持っていることを保証します。
TopExamは君に1Z0-995の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は無料Oracle 1Z0-995サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1Z0-995サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1Z0-995問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
1Z0-995試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
Oracle 1Z0-995 認定試験の出題範囲:
| トピック | 出題範囲 |
|---|
| トピック 1 | - Explain Global Trade Intelligence
- Explain Customs Declaration Process
- Explain Restricted Party Screening
|
| トピック 2 | - Configure And Execute A Policy For Trade Transaction
- Configure Recurring Process To Detect Invalid Product Classification
|
| トピック 3 | - Configure And Assign Product Classification Or Item Templates
- Explain Integration Methodolodiges In GTM
|
| トピック 4 | - Configure Sanctioned Territory Screening On Trade Transaction
- Configure Declaration Creation And Aggregation
|
| トピック 5 | - Configure And Set Up Download Of Product Classification Codes
- Enable Access To Global Trade Intelligence
|
| トピック 6 | - Set Up Data Configuration To Create Trade Transaction From OTM
- Create Trade Item, Party, And Registration In GTM
|
| トピック 7 | - Configure License Assignment On Trade Transaction
- Explain Sanctioned Territory Screening
- Describe GTM Deployment Options
|
| トピック 8 | - Configue Lookup Product Classification On Trade Transaction
- Configure Restricted Party Screening
|
参照:https://education.oracle.com/oracle-global-trade-management-2018-implementation-essentials/pexam_1Z0-995
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1Z0-995問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社の1Z0-995問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1Z0-995を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
弊社のOracle 1Z0-995を利用すれば試験に合格できます
弊社のOracle 1Z0-995は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1Z0-995問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1Z0-995を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。