HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-1066-23 問題集

1z0-1066-23

試験コード:1z0-1066-23

試験名称:Oracle Planning and Collaboration Cloud 2023 Implementation Professional

最近更新時間:2026-08-26

問題と解答:全111問

1z0-1066-23 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-1066-23 資格取得

質問 1:
During Implementation of Planning Central, your client has discovered that no Material Planners have been defined in Manage Material Planners in Planning Central.
In this situation, which three statements are true? (Choose three.)
A. The Planner field will be null for all items.
B. Your client has not been assigned the Material Planner role.
C. Planned Orders will not release successfully.
D. You have not been assigned the Materials Planner role.
E. Collect Planning Data has not been run for Material Planners.
正解:A,B,C

質問 2:
You are a demand planner and you want to generate forecast for all laptop and desktop products in the US business unit. You are using standard enterprise and product hierarchy. You have created a demand plan and now you must define plan scope.
Identify three valid steps. (Choose three.)
A. For forecasting items, select hierarchy as product, level as category level 1, and laptop and desktop categories as level members.
B. For plan organizations, select hierarchy as enterprise, level as country, and US as level member.
C. For plan organizations, select hierarchy as enterprise, level as business unit, and US and level member.
D. For forecasting items, select hierarchy as product, level as product, and all laptop and desktop products as level members.
E. For plan parameters, select forecasting calendar as Gregorian and time level as week.
F. For plan parameters, select forecasting calendar as Gregorian and time level as month.
正解:A,B,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Which attribute or attributes can you maintain via the Maintain Supply Network Model task?
A. For Customers. Suppliers, and Organizations: Time Zone
B. For Organizations: Supply Past Due. Customer, and ABC Assignment Group
C. For Carriers: Enabled
D. For Interlocation Shipping Networks: Carrier. Mode of Transport, and Service Level
正解:A

質問 4:
You are running a demand plan for the first time and you want to generate forecast for the next six months. Which two demand plans run options should be selected? (Choose two.)
A. Under data refresh options, select "Refresh with selected current data" and chose sales orders.
B. Select forecast shipments as forecast profiles.
C. Under data refresh options, select "Refresh with demand planning data."
D. Under data refresh options, select "Refresh with current data."
E. Select sales orders as forecast profile.
正解:D,E

質問 5:
Which release recommendation parameter can you utilize to govern the behavior of the auto-release process?
A. Auto-Release Interval in Days
B. Release Only by User
C. Compression Days Tolerance for Automatic Release
D. Auto-Release Planned Order Time Fence
E. Quick Release Time Fence
正解:E

質問 6:
You just ran a Data Collection and want to confirm that certain data was successfully collected. Identify three collected data sets that can be viewed on the Maintain Supply Network Model Page. (Choose three.)
A. Supplier Site and Service Level
B. Safety Stock and Subinventories
C. Customer Location and Carriers
D. Customers and Customer Sites
E. Calendar and Master Organization
正解:A,C,E

質問 7:
Each of your planners is responsible for a different geography and set of product lines, so each planner needs to see just their own set of data, analyses and dashboards.
How do you configure the application so each planner can have their own custom dashboard viewable only to themselves?
A. You cannot create custom dashboards by user.
B. Enable layout security checkbox in the Administer Planning Security
C. Create public page layouts that are tailored to specific business needs.
D. Create private page layouts that are tailored to specific business needs.
正解:D

質問 8:
Which is the proper fulfillment strategy to plan for supply using the appropriate lead times required for processing material at a third party, based on the manufacturing work definition?
A. back-to-back orders
B. outside processing operations
C. contract manufacturing
D. expense destination transfers
E. drop shipments
正解:B

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-1066-23問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に1z0-1066-23の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社のOracle 1z0-1066-23を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-1066-23は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-1066-23問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-1066-23無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-1066-23を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Oracle 1z0-1066-23サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-1066-23サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-1066-23問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-1066-23試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-1066-23をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-1066-23をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-1066-23を持っていることを保証します。

Oracle 1z0-1066-23 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Managing Sourcing and Approved Suppliers
  • Modelling and Analyzing the Supply Plan
トピック 2
  • Supply Planning Collaboration
  • Sales and Operations Planning
  • Configure Safety Stock Plan options
トピック 3
  • Configure Planning Analytics
  • Configure Replenishment Planning
  • Costing and Inventory Foundations
トピック 4
  • Evaluate and Execute Simulations
  • Contract Management Collaboration
  • Inventory rebalancing via clustering
トピック 5
  • Configure Production Scheduling
  • Describe Override Demand Forecast and Plan Approval

参照:https://education.oracle.com/oracle-planning-and-collaboration-cloud-2022-implementation-professional/pexam_1Z0-1066-23

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-1066-23問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-1066-23を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

1z0-1066-23 関連試験
1z0-1109-23 - Oracle Cloud Infrastructure 2023 DevOps Professional
1Z0-1095-23 - Oracle Maintenance Cloud 2023 Implementation Professional
1Z0-1124-24 - Oracle Cloud Infrastructure 2024 Networking Professional
1Z0-1049-26 - Oracle Compensation Cloud 2026 Implementation Professional
1Z0-1045-26 - Oracle Warehouse Management Cloud 2026 Implementation Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。