HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-1077-25 問題集

1z0-1077-25

試験コード:1z0-1077-25

試験名称:Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2025Implementation Professional

最近更新時間:2025-09-28

問題と解答:全152問

1z0-1077-25 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-1077-25 資格取得

質問 1:
Your organization continuously receives order revisions from customers, especially for additional products or services to support items they have already ordered on existing sales orders such as warranties or extended service agreements. Order Management supports order extensions that allow you to create a new line for a standard item or service that is not already related to an existing line of such a sales order.
Which four types of line actions can be executed by this extension feature?
A. Update
B. Return
C. Cancel
D. Copy
E. Create
F. Read
正解:A,B,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
What is the configuration required to automatically calculate the Jeopardy Score and priority when an orchestration process is planned or re-planned?
A. Check the Replan Instantly parameter in the orchestration process.
B. Schedule the process plan orchestration processes.
C. Schedule the process refresh and start the order promising server.
D. Check the change mode parameter to Advanced on the orchestration process.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
In the Cloud Order Management system, identify the function performed by the External Interface Layer.
A. It receives information from upstream order capture systems, sends information to downstream fulfillment systems, and interprets responses and updates from those systems.
B. It sends information to downstream fulfillment systems, and interprets responses and updates from those systems.
C. It manages the communication between Order Management and external or internal fulfillment systems.
D. It imports orders and processes them to fulfillment lines before assigning them to fulfillment systems.
正解:B

質問 4:
Your organization processes several types of highly specialized customer orders, which require you to create multiple types of configurator frameworks in order to support these various order types. As part of implementing and maintaining Configurator Cloud, you will be working heavily with workspaces.
Which three statements are true aboutworkspaces?
A. You can edit both the workspace name and description.
B. You can edit the workspace description, but not the name.
C. To add a model to a workspace, you must modify it first.
D. An effective date must be specified when you create a workspace.
E. While creating a workspace, the name must be unique.
正解:A,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Your procurement organization has a requirement to include order information from a sales order with their purchase order documents. Service mappings can be used to help meet their specific integration requirements for their supply chain tools.
If you need to integrate objects from a sales order with a purchase order, which three supply chain modules would be required?
A. Order Management Cloud
B. Supply Chain Orchestration Cloud
C. Business Process Management Cloud
D. Supply Planning Cloud
E. Procurement Cloud
正解:A,B,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
A customer has a product which they bill monthly.
Which price type would they use for this?
A. One Time
B. Monthly
C. Recurring
D. Subscription
E. Quarterly
正解:D

質問 7:
You are using the Check Availability feature to explore alternative ways of promising a batch of five fulfillment lines in simu-lation mode.
Which three attributes can you change to explore other promising options? (Choose three.)
A. Requested ship date
B. Scheduled ship date
C. Requested Quantity
D. Requested Ship-from warehouse
E. Allow substitute items
F. Requested shipping method
正解:D,E,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

弊社のOracle 1z0-1077-25を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-1077-25は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-1077-25問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-1077-25無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-1077-25を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-1077-25をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-1077-25をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-1077-25を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-1077-25問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-1077-25を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に1z0-1077-25の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-1077-25問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Oracle 1z0-1077-25サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-1077-25サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-1077-25問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-1077-25試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2025Implementation Professional 認定 1z0-1077-25 試験問題:

1. Your company is importing orders from an e-commerce system where a sales order is created for a laptop.
The ship-to-site of the customer determines the type of power cord to be shipped along with the laptop.
How will you enrich the sales order during import to append the item number corresponding to the particular model of the power cord?

A) Create a Compensation Pattern Rule.
B) Create an External Interface Routing Rule.
C) Create a Post Transformation Rule.
D) Create a Pre Transformation Rule.
E) Create a Product Transformation Rule.


2. Your organization frequently needs to manually specify a quantity-amount for allocation of items that are normally maintained automatically through percentage settings. You can achieve this requirement through the Global Order Promising REST service option to override an allocation percentage with a specific quantity.
For which interval does this feature enable organizations to override the allocated supply across multiple levels?

A) Weekly
B) All of the options
C) Monthly
D) Daily
E) User-defined


3. Your organization continuously receives order revisions from customers, especially for additional products or services to support items they have already ordered on existing sales orders such as warranties or extended service agreements. Order Management supports order extensions that allow you to create a new line for a standard item or service that is not already related to an existing line of such a sales order.
Which four types of line actions can be executed by this extension feature?

A) Update
B) Return
C) Cancel
D) Copy
E) Create
F) Read


4. Your customer wants to use Oracle Integration Cloud Service with Order Management to communicate business events. Select the option that shows the correct order in which the steps should be executed.

A) Manage business event trigger points, create a connection, create an integration, and track business events.
B) Manage business event trigger points, create an integration, create a connection, and track business events.
C) Track business events, manage business event trigger points, and create an integration.
D) You cannot use Oracle Integration Cloud service with Order Management to communicate business events.
E) Create an integration, create a connection, and track business events.


5. Available to promise rules are ______.

A) User defined in the global order promising module
B) System assigned base upon the item type, cumulative lead time and un consumed forecast
C) User defined using a matrix of selectable criteria
D) User defined in order management module
E) Seeded using APICS conventions


質問と回答:

質問 # 1
正解: E
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: A、B、D、E
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

1z0-1077-25 関連試験
1Z0-1077-20 - Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2020 Implementation Essentials
1Z0-1077-20-JPN - Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2020 Implementation Essentials (1Z0-1077-20日本語版)
1Z1-1001 - Oracle Order Management Cloud 2018 Implementation Essentials
1z0-1077-22 - Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2022 Implementation Professional
1z0-1077-23 - Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2023 Implementation Professional
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。