livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:54において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-1081-22 問題集

1z0-1081-22

試験コード:1z0-1081-22

試験名称:Oracle Financial Consolidation and Close 2022 Implementation Professional

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全116問

1z0-1081-22 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-1081-22 資格取得

質問 1:
What member of the Consolidation dimension aggregates the Proportion member and the Elimination members?
A. FCCS_Contribution
B. FCCS_Entity Total
C. FCCS_Entity Consolidation
D. FCCS_Parent Currency
正解:A

質問 2:
When you set the Intercompany Account Attribute Value to Yes, which additional attribute must also be set?
A. Plug Account
B. Intercompany Entity
C. Intercompany Account
D. Is Plug Account
正解:D

質問 3:
The close cycle covers seven days and consists of three days of pre-close preparation tasks, one day to close the books, and then three days of reviewing, analyzing, and reporting.
To define a Close Manager task template to monitor all seven days, which day range should you define?
A. Day 1 to Day 7
B. Day -3 to Day 4
C. Day -2 to Day 4
D. Day -3 to Day 3
正解:A

質問 4:
How can Metadata be imported into any Financial Consolidation and Close (FCCS) application?
A. by selecting Dimension, then Import, and then Metadata
B. by selecting Tasks, then Metadata, and then Import
C. by selecting Application, then Overview, then Dimensions, and then Import
D. by selecting Application, then Overview, then Dimensions, and then Export
正解:C

質問 5:
For your
business process, owners of approval units should be able to lock and unlock data without going.
through an approval process.
Which action should you perform?
A. Select as owners only users with the Service Administrator or Power User security role.
B. Delete the default Approval Unit hierarchy.
C. Select the Consolidation Bottom Up template when setting up the Approval Unit hierarchy.
D. Select the Consolidation template when setting up the Approval Unit hierarchy.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
To have access to Dimension Management from directly within Financial Consolidation and Close (FCCS) which security rights are required?
A. System Administrator
B. Power User
C. Metadata Administrator
D. Metadata Supervisor
正解:C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which three tasks can users perform on Financial Consolidated Close Cloud data with Smart View in Excel? (Choose three.)
A. Submit data
B. Adjust data with Journals
C. Retrieve data
D. Run a rule such as Consolidate or Translate
正解:A,C,D

質問 8:
Which statement is correct regarding intercompany eliminations?
A. Intercompany eliminations are required for sustainability reporting to show the company's waste output.
B. Intercompany eliminations are generally required to remove the effect of transactions within the company.
C. Intercompany eliminations are needed when a company divests itself of a division.
D. Intercompany eliminations are optional in FCCS and use one of the custom dimensions when enabled.
正解:B

1z0-1081-22 関連試験
1Z0-1081-20-JPN - Oracle Financial Consolidation and Close 2020 Implementation Essentials (1Z0-1081-20日本語版)
1Z0-1081-20 - Oracle Financial Consolidation and Close 2020 Implementation Essentials
1z1-1081 - Oracle Financial Consolidation and Close 2019 Implementation Essentials
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a