livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:54において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-435 問題集

1z0-435

試験コード:1z0-435

試験名称:Oracle Business Process Management Suite 12c Essentials

最近更新時間:2025-10-01

問題と解答:全76問

1z0-435 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-435 資格取得

質問 1:
What does the case engine use as the content store if a content management system is not specifically configured for case management?
A. a file system
B. a database
C. a CMIS content store
D. Oracle WebCenter Content
正解:B
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which two statements are true about using Process Player to test a process? (Choose two.)
A. As a process runs in Process Player, the BPMN diagram is animated to show the flow through the model.
B. When you are running a process by using Process Player and it reaches a user task that has an associated form, you must display the form to select the task outcome.
C. Before running Process Player, you must map all roles in your process to at least one user or group in your organization.
D. All activities must be implemented for a process before you can run it with Process Player.
正解:B,C

質問 3:
By default, which two tasks participant roles can change the outcome of a task? (Choose two.)
A. Owner
B. Approvers
C. Assignees
D. Admin
E. Reviewer
F. Creator
正解:A,C
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
Which statement describes how web forms are built?
A. End users createweb forms by using BPM Process Workspace and then technical developers sometimes edit them by using BPM Process Composer.
B. Technical developers create web forms by using BPM Process Composer and then business analysts sometimes edit them by using BPM Studio.
C. Business analysts create web forms by using BPM Process Composer and then technical developers sometimes edit them by using BPM Composer.
D. Technical developers create web forms by using BPM Studio and then business analysts edit them by usingBPM Process Composer.
正解:B

質問 5:
Which component enables a shared work environment for a BPM Suite 12c project where process analysts use Process Composer and process developers use BPM Studio?
A. Process Asset Manager
B. Meta Data Services
C. Oracle Enterprise Repository
D. Apache Derby DB
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which statement is true about using a data-first approach in the Web Form Designer?
A. As widgets are dragged onto the form from the palette, the form's underlyingXSD is automatically updated.
B. A corresponding process data object is automatically created and mapped into and out of the human task.
C. The process must already have an object-based process variable created.
D. The human task must already have an object-based data element defined.
正解:B

質問 7:
You are analyzing the different methods available to manage the life cycle of the OWSM policies in your SOA/BPM environment. Identify two statements that correctly describe OWSM policy attachments. (Choose two.)
A. OWSM policies can be attached and detached with WLST.
B. Although you can boss attach and detachsecurity policies in JDeveloper, you can detach them only in Enterprise Manager.
C. An application developer typically uses JDeveloper to create new security policies rather than select them from a prebuilt list.
D. When you use JDeveloper to associate a security policy with a web service, the policy is not really attached until application development.
正解:A,D

質問 8:
Which is a capability of Web Form rules?
A. altering execution of an unbounded ADF task flow
B. encoding-business policies that can be easily modified by end users at run time
C. populating a dynamic drop-down list by accessing a RESTful service
D. inserting validation rules into an ADF page that a BPM Studio wizard has generated
正解:C

1z0-435 関連試験
1z0-808J - Java SE 8 Programmer I (1z0-808日本語版)
1z1-808J - Java SE 8 Programmer I (1z0-808日本語版)
1Z1-804J - Java SE 7 Programmer II Exam (1Z1-804日本語版)
1Z1-804 - Java SE 7 Programmer II Exam
1z1-481 - Oracle GoldenGate 11g Certified Implementation Exam Essentials
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a