HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-468 問題集

1z0-468

試験コード:1z0-468

試験名称:Oracle Cloud Application Foundation Essentials

最近更新時間:2025-10-05

問題と解答:全75問

1z0-468 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-468 資格取得

質問 1:
Which configuration file must a user edit to configure Oracle HTTP Server?
A. magnus.conf
B. obj.conf
C. workers.properties
D. httpd.conf
E. oraclehttp.conf
正解:D

質問 2:
What is the first step towards creating an appliance?
A. introspection of a VM template
B. fileset capture
C. template creation
D. introspection of an installed system
正解:C

質問 3:
Your application is configured to use Service Guardian with default settings to protect against stuck service threads. The application runs a set of EntryProcessors to perform various types of calculations. These calculations can take a few milliseconds, but occasionally take up to 30 minutes to process.
Which statement is true?
A. The Service Guardian willprotect all of the applications EntryProcessor processes withoutdetecting any as stuck.
B. The Service Guardian does not protect threads running user code like EntryProcessors.
C. The EntryProcessor must issue manual heartbeats to the Service Guardian or risk being killed.
D. The Service Guardian must be disabled for these longer EntryProcessors.
正解:D

質問 4:
Identify four components of the Oracle Cloud Application Foundation. (Choose four.)
A. Virtual Assembly Builder
B. Exalogic Elastic Cloud Software
C. Database
D. WebLogic Server
E. Tuxedo
F. Coherence
正解:A,D,E,F

質問 5:
What are the three business drivers for cloud computing? (Choose three.)
A. elastic scalability
B. ease of administration
C. higher customer support quality
D. enterprise agility
E. better resource utilization
正解:A,B,E

質問 6:
A company relies on third-party web services for data.
Which two Coherence features can be applied to shield its customers from anticipated spikes in demand of the web services, without suffering potential performance degradation? (Choose two.)
A. caching the results of the web service call with a configured expiration
B. dynamically increasing the partition count on a running server
C. dynamically adding Coherence cache servers to the cluster
D. configuring an overflow scheme so that spikes are handled gracefully
正解:C,D

質問 7:
An application frequently requests data (from s Coherence cache configured with a cache loader) that may not be available in the underlying data source. The cost of looking up data via the cache loader is expensive in terms of time and resources.
To reduce these costs, which configuration should be used to cache the notion that an entry is not available?
A. Configure a "cache-miss-scheme" on the appropriate cache.
B. Modify the application to maintain a "misses" cache to keep track of the entries that were expected to be found in the other cache, but were recently not found.
C. This can't be achieved with Coherence.
D. Modify the cache loader to maintain a "map" of entries not found, and consult this map before attempting to load an entry from the external source.
正解:B

質問 8:
What three actions can you perform while using Oracle Virtual Assembly Builder (Studio and/or Deployer)? (Choose three.)
A. Create deployment plans.
B. Build and package.
C. Back up and restore.
D. Create appliances and assemblies.
E. Transfer and deploy via Deployer.
正解:A,D,E

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-468問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-468を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-468問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のOracle 1z0-468を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-468は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-468問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-468無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-468を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は無料Oracle 1z0-468サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-468サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-468問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-468試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-468をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-468をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-468を持っていることを保証します。

TopExamは君に1z0-468の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Oracle 1z0-468 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Coherence Development Fundamentals
トピック 2
  • Cloud Application Foundation (CAF) Fundamentals
トピック 3
  • Deploying and Debugging a Coherence Applicati

参照:https://education.oracle.com/es/oracle-cloud-application-foundation-essentials/pexam_1Z0-468

1z0-468 関連試験
1Z0-219 - Siebel Customer Relationship Management (CRM) 8 Business Analyst
1Z1-581 - Pillar Axiom 600 Storage System Essentials Exam
1z1-333 - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2016 Implementation Essentials
1Z0-549 - JD Edwards EnterpriseOne 9 Distribution Essentials
1Z1-597 - SPARC T4-Based Server Installation Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。