HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-474 問題集

1z0-474

試験コード:1z0-474

試験名称:Oracle Taleo Recruiting Cloud Service 2012 Essentials

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全76問

1z0-474 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-474 資格取得

質問 1:
What is the primary advantage of using the elements in the competency library when constructing prescreening on a job requisition template?
A. The competency library provides a standard set of measures for years of experience and proficiency that can be leveraged in a structured data search, ACE Thresholds, and candidate compare.
B. The competency library provides the recruiter with a selection job-specific skills for prescreening candidates that they may not have identified when creating prescreening questions.
C. The competency library provides the recruiter with a standard measure for the interest level associated with the competency.
D. The competency library has been translated in all supported languages.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
When configuring a CSW, why is it important to designate a completion status within a step?
A. The Completion Status will terminate the candidate selection process.
B. The Completion Status will require that all mandatory actions be completed before a hire can be completed.
C. The Completion Status indicates that a candidate can move from one step to another even if some activities are not completed in the step.
D. The Completion Status will allow the candidate to progress to the next step in the CSW.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Users that have access to the Questions, Disqualification Questions, and Competencies Libraries can:
A. Access only the items in their assigned Organization
B. Access all the items in the Libraries
C. Access only the items in their assigned Job Field
D. Access only the items in their assigned Location
正解:A

質問 4:
What is the name of the search utility that uses patterns and themes to search the database for candidates?
A. Conceptual
B. Simultaneous
C. Collaborational
D. Relational
正解:D

質問 5:
Your client would like to insert text on the header of the Background Check Consent page in the Application Flow on their Hourly career Section. What steps must you take in order to insert the text?
A. Deactivate the Application Flow.
B. Edit the Background Check Consent Block to insert the text.
C. Dissociate the Application Flow from the Career Section.
D. Edit the Page Properties for the Background Check Page to insert the text.
E. Edit the User Defined Labels in the Background Check Block to insert the text.
正解:A,D

質問 6:
Your client has decided that they would like to collect the candidate's Date of Birth and Social Security number for their background checking vendor in a secondary Application Flow that the recruiter will execute prior to requesting the screening service. Once you have completed building the new form with the data collection fields, what are the two steps that you must take in order to change which form displays to the candidate?
A. Configure the Default Languages
B. Edit the Page Properties
C. Deactivate the Application Flow
D. Edit the Block Properties
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
When configuring a Candidate Selection Workflow (CSW) what is an advantage if it is associating it with Foundation Elements?
A. The system will automatically select the CSW that provides the highest degree of compatibility based on the staffing type of the requisition.
B. The system will automatically select the CSW that provides the highest degree of compatibility based on the Organization-Location-Job Field of the requisition.
C. The system will automatically select the CSW that provides the highest degree of compatibility based on the user's User Group Organization-location-Job Field association.
D. The system will automatically present the CSW for all requisitions.
正解:B

質問 8:
What is used to determine the required fields that remain to be completed when saving, posting, or routing a requisition for approval?
A. More Actions Menu
B. Quick Filters
C. Action Bar
D. Diagnostic Tool
正解:A

弊社のOracle 1z0-474を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-474は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-474問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-474無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-474を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-474をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-474をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-474を持っていることを保証します。

弊社は無料Oracle 1z0-474サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-474サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-474問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-474試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-474問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

TopExamは君に1z0-474の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-474問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-474を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Oracle Taleo Recruiting Cloud Service 2012 Essentials 認定 1z0-474 試験問題:

1. Identify the option that can be contextualized to a foundation element?

A) Paragraphs
B) User Types
C) Center Stages
D) User Groups
E) Configuration Profiles


2. When "minimum or greater" prescreening logic is applied to a single answer question on requisition, how should the ACE Threshold be set to ensure that all possible answers record the candidate as having met the requirement?

A) The answers that represent the minimum to the maximum range must all be marked as assets.
B) The answer that represents the maximum must be marked as required with the rest of the answers in the range being marked as assets.
C) Each answer that represents the minimum to the maximum must be marked as required.
D) The answer that represents the maximum requirement should be weighted.


3. When configuring a screening service, your client may not want to provide both summary and detailed screening results to hiring managers as opposed to HR who should have access to both. How is this accomplished?

A) The permission to Access Taleo partner detailed results must be enabled for the Recruiter's user type.
B) The permission to Access Taleo partner summary results must be enabled for the Recruiter's user type.
C) The screening vendor must agree to send back only summary fields via the integration.
D) The permission to Access Taleo partner detailed results must be revoked for the Manager's user type.
E) The permission to Access Taleo partner summary results must be enabled for the Manager's user type.


4. Users that have access to the Questions, Disqualification Questions, and Competencies Libraries can:

A) Access only the items in their assigned Organization
B) Access all the items in the Libraries
C) Access only the items in their assigned Job Field
D) Access only the items in their assigned Location


5. What are two scenarios in which you would build qualifiers into your Candidate Selection Workflow?

A) Your client would like to collect data on why candidates are being rejected by their recruiters.
B) Your client is trying to collect data on how much the competition is offering their candidate pool.
C) Your client would like to collect data on how long it took to move from one step to another in the workflow.
D) Your client would like to collect data on why the candidates are declining their offers.


質問と回答:

質問 # 1
正解: E
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A、D

1z0-474 関連試験
1Z0-024 - Performance Tuning
1z0-590 - Oracle VM 3.0 for x86 Essentials
1z1-100 - Oracle Linux 5 and 6 System Administration
1Z0-020 - Oracle8l:new features for administrators
1z0-499 - Oracle ZFS Storage Appliance 2017 Implementation Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。