Leave a message
livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:54において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-070 問題集

1z0-070

試験コード:1z0-070

試験名称:Oracle Exadata X5 Administration

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全105問

1z0-070 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-070 資格取得

質問 1:
Which three must be true for a Smart Scan to occur for a table?
A. The query must be executed in parallel.
B. The ASM diskgroup containing the table's tablespace must have a 4 Mbyte AU size.
C. Direct path reads must be used at run time.
D. cell_offload_processing must be true in sessions issuing SQL statements that access the table.
E. The ASM diskgroup containing the table's tablespace must have cell.smart_scan_capable set to true.
F. The query must be executed serially.
正解:C,D,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which four are true about Exadata features?
A. Hybrid Columnar Compressed tables can be compressed and decompressed on the database servers.
B. Storage Indexes persist across database server reboots.
C. Data Warehouse workloads will benefit from Smart Flash Cache configured in Write-Through mode.
D. OLTP workloads will benefit from Smart Flash Cache configured in Write-Back mode.
E. Storage Indexes persist across Exadata storage server reboots.
F. Hybrid Columnar Compressed tables can be compressed and decompressed on Exadata storage servers.
正解:A,B,D,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
You have partitioned an X5-2 full rack into two four-node RAC clusters called CLUSA and CLUSB.
No virtualization is used and the storage grid has not been partitioned.
Which two set of files on which servers must be modified after connecting an Exadata storage expansion rack to your X5-2 Exadata Database Machine on the InfiniBand network so that the storage servers in the expansion rack are added to the storage grid?
A. the CELLIP.ORA files on all newly added Exadata storage servers
B. the CELLINIT.ORA files on the database servers in CLUSB
C. the CELLIP.ORA files on the database servers in CLUSA
D. the CELLIP.ORA files on all existing Exadata storage servers
E. the CELLIP.ORA files on the database servers in CLUSB
F. the CELLINIT.ORA files on the database servers in CLUSA
正解:C,E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An Exadata storage server physical disk on an X5 high-capacity full rack entered the predictive failure state.
Identify the two steps that you must perform to replace this failed physical disk.
A. Add the griddisks back into the ASM diskgroup they used to be a member of.
B. Replace the failed physical disk.
C. Create a new celldisk and new griddisks on the replaced physical disk.
D. Verify that the griddisks located on the physical disk have been successfully dropped from the associated ASM diskgroups.
E. Identify the griddisks located on the failed physical disk and drop them from the associated ASM diskgroups.
正解:B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A file contains a script with several EXACLI commands that must be executed on each cell in an X5 full rack.
The script must run on each cell simultaneously.
How would you achieve this?
A. Execute it on all cells using the DBMCLI command specifying the file name containing the EXACLI script.
B. Copy the script to all cells using the DCLI command and manually execute it on each cell using the DCLI command.
C. Copy the script to the cells using the EXACLI command and execute the script on all cells using the EXACLI command.
D. Copy the script to all cells using the CELLCLI command and execute it on all cells in parallel using the CELLCLI command.
E. Execute it on all cells using the EXADCLI command specifying the file name containing the EXACLI script.
正解:E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Which two statements are true about the EXACLI utility?
A. It supports all CELLCLI commands.
B. It can be executed using the EXADCLI utility.
C. It can be executed directly on cells.
D. It requires the same privileges as the celladmin linux user to create CELLDISKS and GRIDDISKS.
E. It requires access through a cell user that has role-based privileges granted.
F. It can execute commands on multiple cells in parallel.
正解:B,F
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Identify three valid configuration options that can be implemented during the initial configuration process of a new X5 Database Machine by using the Exadata Deployment Assistant.
A. Virtualized Compute Node configuration
B. The size for the system area on the first two disks in each cell
C. Virtualized Storage node configuration
D. Cluster configuration for up to 32 clusters
E. OS users that own the Grid Infrastructure installation
正解:A,B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
You plan to migrate an Oracle database supporting an online transaction processing (OLTP) workload to an X5 Exadata Database Machine.
The database machine is running database version 12.1.0.2.
The source database has these attributes:
Database version: 12.1.0
Byte order: Big Endian
Database size: 24 TB
You have decided to perform physical migration using the Transportable Tablespace method.
Examine this list of possible steps to accomplish this task.
1. Create a new 12.1.0.2 Exadata-based database.
2. Export the source system metadata using Transportable Tablespace (TTS).
3. Transfer the files to the Database Machine and use the RMAN CONVERT command to change them to the little endian format.
4. Import the metadata into the target database.
5. Use the RMAN CONVERT to change the database files to the little endian format on the source system.
Identify the required steps in the correct order.
A. 1, 2, 4, 5
B. 1, 2, 3, 4, 5
C. 1, 2, 5, 3, 4
D. 1, 2, 5, 4
E. 1, 2, 3, 4
F. 1, 2, 5, 4, 3
正解:E
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

1z0-070 関連試験
1z1-070 - Oracle Exadata X5 Administration
1z1-338 - Oracle Exadata Database Machine and Cloud Service 2017 Implementation Essentials
1z0-338 - Oracle Exadata Database Machine and Cloud Service 2017 Implementation Essentials
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a