HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Oracle 1z0-470 問題集

1z0-470

試験コード:1z0-470

試験名称:Oracle Fusion Procurement 2014 Essentials

最近更新時間:2025-10-02

問題と解答:全70問

1z0-470 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集1z0-470 資格取得

質問 1:
A supplier sales representative wants to track and manage their agreements and have the ability to add and edit catalog content for agreements online.
Identify two duty roles that accomplish this requirement.
A. Purchase Document Analysis as Supplier Duty
B. Purchase Agreement Viewing as Supplier Duty
C. Purchase Order Changes as Supplier Duty
D. Contract Terms Deliverables Management Duty
E. Purchase Agreement Changes as Supplier Duty
正解:D

質問 2:
Identify three profile options that are used to configure Self Service Procurement.
A. PO_DEFAULT_PRC_BU
B. PO_DOC_BUILDER_DEFAULT_DOC_TYPE
C. POR_DISPLAY_CATEGORY_ITEM_COUNT
D. PO_PRC_AGENT_CATEGORY_ASSIGNMENT
E. POR_SEARCH_RESULTS_SKIN
正解:A,B,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Identify four actions that the Manage Requisition Approval task enables you to perform.
A. create rules by using simple or nested conditions
B. define rule actions by using Supervisory Hierarchy or Position Hierarchy
C. maintain user-defined attributes and use these attributes with rules
D. enable or disable a participant
E. register an internal and external Supplier
正解:A,B,C,D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
A buyer is creating a purchase requisition using 'Catalog Superstore', and intends to compare items before adding them to the shopping list. Identify the maximum number of items that are allowed by the application for side-by-side item comparison?
A. 8
B. 4
C. 6
D. 7
E. 5
正解:E

質問 5:
Identify two Business Intelligence metrics that help users to compare prices through Oracle Sourcing.
A. Realized savings
B. Projected savings
C. Price change
D. PO Price savings
正解:C,D

質問 6:
Which sequence of steps should you follow to configure an approval rule to automatically
approve without being sent to an approver?
A. Create the routing for the rule so that it is sent to the initiator, set the Auto ActionEnabledoption to True, and then enter Approve in the auto action field.
B. Create the routing for the rule so that it is sent to the initiator, enter Approve in the auto action field, and then set the Auto Action Enabled option to True.
C. Create the routing for the rule so that it is sent to the initiator, select the Routing type as Serial, and then set the Auto Action Enabled option to True.
D. Create the routing for the rule so that it is sent to the initiator, select the Routing type as Serial, and then set the Auto Action Enabledoption to True.
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Your customer frequently orders a specific item from a selected list of suppliers. Some of the suppliers provide the item at a negotiated price, whereas other suppliers change the price throughout the year. Howwould you set up this item in Fusion Procurement to address both the requirements?
A. Create a Blanket Purchase Agreement for the negotiated price supplier and a Contract Purchase Agreement for the varied price supplier.
B. Create a Planned Purchase Order for the fixed price supplier and do not create any kind of agreement for the varied price supplier.
C. Create a Contract Purchase Agreement for the fixed price supplier and a Blanket Purchase Agreement for the varied price supplier.
D. Create a Contract Purchase Agreement for the varied price supplier and do not create any kind of agreement for the fixed price supplier.
正解:A

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のOracle 1z0-470をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-470をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-470を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の1z0-470問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-470を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のOracle 1z0-470を利用すれば試験に合格できます

弊社のOracle 1z0-470は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-470問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

1z0-470無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-470を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-470問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Oracle 1z0-470サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-470サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-470問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

1z0-470試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君に1z0-470の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

Oracle Fusion Procurement 2014 Essentials 認定 1z0-470 試験問題:

1. Identify three application standard lookups that are available in the Setup and Maintenance task list "Define Supplier Configuration".

A) Manage FOB Lookup
B) Manage Requirement Section Lookup
C) Business Classification Lookup
D) Tax Organization Type Lookup
E) Minority Group Lookup
F) Manage Freight Terms Lookup


2. Identify four actions that the Manage Requisition Approval task enables you to perform.

A) create rules by using simple or nested conditions
B) define rule actions by using Supervisory Hierarchy or Position Hierarchy
C) maintain user-defined attributes and use these attributes with rules
D) enable or disable a participant
E) register an internal and external Supplier


3. A supplier has one corporate site location and three other site locations from where they supply goods to your client locations. Each site must have its own contract for negotiating and they must be restricted from viewing each other's negotiations.
How would you configure this?

A) by giving the Procurement Agent role to the supplier contract
B) by restricting supplier contract access to Supplier Level
C) by giving the Supplier Administrator role to the supplier contract
D) by restricting supplier contract access to a specific supplier site


4. Identify two control options that are enabled when a buyer selects the 'Group requisition lines' field while creating a Blanket Purchase Agreement.

A) Automatically submitfor approval
B) Group requisitions
C) Use need-by date
D) Use ship-to organization and location
E) Apply price updates to existing orders


5. Identify two features of the price break functionality provided in Blanket Purchase Agreement (BPA) document types.

A) condition-dependent reductions in price
B) priceincrease request from a supplier through the supplier portal
C) means to provide price discounts
D) payment method, which supports multiple-installment payment goods or services
E) change orders affecting pricing of specific lines


質問と回答:

質問 # 1
正解: C、D、E
質問 # 2
正解: A、B、C、D
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: C、D
質問 # 5
正解: A、B

1z0-470 関連試験
1z1-510 - Oracle ATG Web Commerce 10 Implementation Developer Essentials
1z1-470 - Oracle Fusion Procurement 2014 Essentials
1Z0-508 - Oracle Fusion Financials 11g General Ledger Essentials
1Z0-244 - Oracle EBS R12: Advanced Supply Chain Planning
1z1-418 - Oracle Fusion Global Human Resources 2014 Essentials
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。