無料問題集1z0-497 資格取得
質問 1:
When you start up a CDB, which operations are performed automatically and in what order?
a - The instance is started.
b - Control files are opened.
c - The root container is opened (redo logs and root data files).
d - Seed pluggable database is in READ ONLY mode.
e - Other PDBs are still in MOUNTED mode.
f - Triggers may fire if they exist to open other PDBs.
A. a, b, c, d
B. b, c, a, d, e, f
C. c, b, a, d, f, e
D. b, c, a, d
E. a, b, c, d, e, f
正解:A
質問 2:
Which two statements are true about a buffer cache?
A. A buffer cache always resides completely in System Global Area (SGA).
B. Buffer access is kept efficient by maintaining a least recently used (LRU) list for dirty and clean buffers.
C. A buffer cache stores copies of data blocks from all files of the database.
D. When a buffer is read from a buffer cache, it may be inconsistent and require undo data to make it consistent.
E. A buffer cache contains exactly three pools: default, keep, and recycle pool.
正解:D,E
質問 3:
Which command do you use to create a local role while you are connected as the local user?
A. create local role l_hr;
B. create role l_hr container=all;
C. create role c##_hr container=current;
D. create role l_hr container=current;
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
Which three tasks can you perform in Database Express?
A. Start up the database.
B. View performance and status information about the database instance.
C. Shut down the database.
D. Create database structures.
E. Manage users and security.
正解:B,D,E
質問 5:
Identify three types of important statistics collection that you can disable in Oracle Database 12c by setting the STATISTIS_LEVEL parameter to BASIC.
A. Automatic SGA Memory Management
B. object-level statistics
C. Oracle Database Trace files
D. all server-generated alerts
E. Oracle Database alert.log file
正解:A,B,D
質問 6:
You execute the following command:
SQL> ALTER USER skd ACCOUNT LOCK;
Which two statements are correct?
A. The SKD user's password expires and the user is forced to change the password at the next login.
B. The objects owned by the SKD user are not accessible to any user.
C. The SKD user cannot log in to the database instance.
D. Other users can access objects owned by the SKD user, to which they have access.
正解:C,D
質問 7:
Examine the statements:
SQL> CREATE TABLESPACE MYTBS DATAFILE '/disk1/mytbs_l.dbf ' SIZE 10M;
SQL> CREATE TABLE mytab (id NUMBER, descr VARCHAR2 (100) )
PARTITION BY RANGE(id) (
partition pi values loss than (100000) tablespacemytbs storage (initial lm),
partition p2 values less than (MAXVALUE) tablespacemytbs storage (initial 1m)
);
When inserting data, you get the error:
ORA-01688: unable to extend table SYS.MYTAB partition P2 by 128 in tablespace MYTBS
Which three operations would allow you to insert data without getting the error message?
A. Extend the logical volume by 10 MB where the data files are stored;
# lvextend -L+10M /diskl
B. Add a data file:
SQL>ALTER TABLESPACE MYTBS ADD DATAFILE ' /disk1/mytbs_2 .dbf SIZE 10M;
C. Move a partition to another tablespace:
SQL> CREATE TABLESPACE ADDITIONAL_TBS DATAFILE '/disk1/additional_tbs_1 .dbf' SIZE
10M;
SQL> ALTER TABLE MYTAB MOVE PARTITION P2 TABLESPACE ADDlTIONAL_TBS;
D. Resize the existing data file:
SQL> ALTER DATABASE DATAFILE '/diskl/mytbs_l .dbf' RESIZE 20M;
E) Remove a data file:
SQL> ALTER TABLESPACE MYTBS DROP DATAFILE '/diskl/mytbs_l - dbf';
正解:B,C,D
質問 8:
You are about to install Oracle Database 12c Enterprise Edition. Which statement is true?
A. Oracle recommends that you back up the root. sh script after you complete the installation.
B. Cloning an Oracle home is useful if you are performing multiple Oracle Database Installations.
C. You should not install the Oracle Database software into an existing Oracle home from a different release.
D. You can stop existing Oracle processes, including the listener and the database running in the Oracle home, before the database software installation.
E. A multitenant container database (CDB) can have several pluggable databases (PDBs) with different character sets.
正解:E
質問 9:
Which statement about Oracle patches is false?
A. Interim patches, also known as "one-off" patches, are created to provide a specific fix between the releases of patch sets.
B. Patch Set Update (PSU) is a collection of proactive, stabilizing, cumulative patches for a particular product version (base release or patch set). PSUs are cumulative and include all the security fixes from CPU patches, plus additional fixes.
C. Patch Set is the main way in which Oracle provides bug fixes in between releases. Oracle bundles a number of fixes, tests them thoroughly together, and packages, then together for easy download and installation.
D. Terminal Patch Set is an unsupported patch set by Oracle Lifetime Support policies.
E. Security Patch Update (SPU) is the primary means of releasing security fixes for Oracle products. SPUs are cumulative with respect to prior SPUs and generally contain only security fixes.
正解:D
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)
弊社のOracle 1z0-497を利用すれば試験に合格できます
弊社のOracle 1z0-497は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は1z0-497問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のOracle 1z0-497を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の1z0-497問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のOracle 1z0-497をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたOracle 1z0-497をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のOracle 1z0-497を持っていることを保証します。
TopExamは君に1z0-497の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
弊社は無料Oracle 1z0-497サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料1z0-497サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの1z0-497問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
1z0-497試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
Oracle 1z0-497 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Choose the appropriate high availability architecture based on various planned and unplanned scenarios
- Define the main components of an Oracle Instance
|
トピック 2 | - Explain the benefits of multitenant architecture for database consolidation
- Describe the various steps of a database transaction
|
トピック 3 | - Describe the EM Cloud Control and EM Express architecture as it relates to the database
- Use the Data Recovery Advisor for backup and recovery solutions
|
トピック 4 | - Articulate the difference between a Container database and a Pluggable database
- Grant Enterprise Manager administrative privileges
|
トピック 5 | - Describe the various stages of a database instance
- Implement the various Data Guard configurations available
|
トピック 6 | - Design a database, identify requirements, create the logical design and physical database design
- Summarize locking behavior in an Oracle database
|
参照:https://education.oracle.com/oracle-database-12c-essentials/pexam_1Z0-497
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社の1z0-497問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のOracle 1z0-497を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。