HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Symantec 250-371 問題集

250-371

試験コード:250-371

試験名称:Administration of Symantec NetBackup 7.5 for Windows

最近更新時間:2026-09-27

問題と解答:全255問

250-371 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集250-371 資格取得

質問 1:
How many instances of the Enterprise Configuration Service should be installed?
A. one per Windows domain
B. one per query engine
C. one per enterprise
D. two (cluster configuration)
正解:C

質問 2:
What is the process of assigning meta information to an asset?
A. dynamic asset grouping
B. tagging
C. CSV Import
D. implementing Reconciliation Rules
正解:B

質問 3:
For most organizations, the password for the database accounts is changed on a regular basis.
Which action is recommended for the account that is used by Symantec Control Compliance Suite
9.0 (CCS 9.0)?
A. Coordinate the password change to ensure database connectivity
B. Create a job that refreshes the settings information automatically
C. Require that the CCS 9.0 administrator also have database administrator rights
D. Require that the CCS 9.0 have a password exception
正解:A

質問 4:
A UNIX client has the mount points listed below.
/var
/usr
/opt
/home
A backup policy for this client has "Allow multiple data streams" enabled and contains a backup selections list with the ALL_LOCAL_DRIVES directive. It also contains an exclude list that excludes /home.
What happens when this backup policy runs?
A. The backup job for /home fails because /home is excluded.
B. The backup job for /home is partially successful because /home is excluded.
C. Backup jobs are created for all mount points except for /home.
D. All backup jobs complete successfully.
正解:A

質問 5:
Which term refers to organizational rules or requirements that provide guidance to employees?
A. framework
B. regulation
C. policy
D. standard
E. benchmark
正解:C

質問 6:
The configuration parameters MIN_GB_SIZE_PER_DUPLICATION_JOB and IMAGE_EXTENDED_RETRY_PERIOD_IN_HOURS are part of the configuration for which feature?
A. Catalog Replication
B. NetBackup Vault
C. Disk Staging
D. Storage Lifecycle Policy
正解:D

質問 7:
A master server controls five media servers, each running 100 jobs per day. The master server has two CPUs and 2 GB of RAM. A company purchases an additional media server and adds it to the Symantec NetBackup 7.5 domain. The performance of the master server is severely affected and jobs are now queuing.
Which action should an administrator take to resolve this problem?
A. add disk space to the master server
B. add HBAs to the master server
C. add memory to the master server
D. add CPUs to the master server
正解:A

質問 8:
A company needs to collect data from their AS/400 application servers.
Which data collection component will they need to deploy?
A. bv-Control for AS/400
B. bv-Control for UNIX
C. Symantec Enterprise Security Manager
D. Symantec RMS
正解:C

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のSymantec 250-371をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたSymantec 250-371をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のSymantec 250-371を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の250-371問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のSymantec 250-371を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

Symantec 250-371 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe how to configure various master
  • media
  • client settings and host properties using the Symantec NetBackup
トピック 2
  • Describe how to obtain and install Symantec NetBackup release updates
トピック 3
  • Analyze optimize and tune Symantec NetBackup and backup devices.

参照:https://www.symantec.com/en/ca/products-solutions/training/certification/path.jsp?pathID=250-371

弊社のSymantec 250-371を利用すれば試験に合格できます

弊社のSymantec 250-371は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は250-371問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

250-371無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のSymantec 250-371を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の250-371問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Symantec 250-371サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料250-371サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの250-371問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

250-371試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

TopExamは君に250-371の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

250-371 関連試験
250-319 - Administration of Symantec Enterprise Vault 11.x
250-412 - Administration of Symantec eDiscovery Platform 8.0 for Users
250-310 - Administration of Symantec Enterprise Vault 10.0 for Exchange
250-512 - Administration of Symantec Data Loss Prevention 11.5
250-252 - Administration of Veritas Storage Foundation 6.0 for Unix
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。