HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Avaya 3000.2 問題集

3000.2

試験コード:3000.2

試験名称:ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications

最近更新時間:2025-09-24

問題と解答:全103問

3000.2 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集3000.2 資格取得

質問 1:
On the IP Office SIP line, the customer has marked the Network Topology to "None". The IP Office STUN program is run on IP Office LAN1 and the results show "Symmetric Firewall" on LAN2. How would IP Office route SIP calls?
A. SIP call will not be routed.
B. SIP Calls will be routed by the IP Office NAT table.
C. SIP Calls will be routed by the IP Office routing table.
D. SIP calls will be routed on LAN 2 because "Open Internet" is a direct connection to the Internet.
E. SIP calls will be routed on LAN 1 because "Symmetric Firewall" provides "Security".
正解:C

質問 2:
A client requests VoiceMail Pro with UMS to be installed. During the installation process the option for UMS does not appear. What is the cause?
A. The UMS licenses have not been loaded.
B. The Windows account does not have permission.
C. The UMS service is installed automatically.
D. The server platform does not meet the requirements.
正解:D

質問 3:
A customer wants all incoming calls routed to the Embedded Voicemail (EVM) auto attendant call flow named AutoAtt. What will satisfy this requirement?
A. For the ARS, leave the Incoming Number field blank and in the Destination field select AutoAtt from the drop down list options.
B. Create a hunt group called AutoAtt and use hunt group AutoAtt as the Destination field of the Incoming Call Route.
C. For the Incoming Call Route, leave the Incoming Number field blank and in the Destination field select VM:AutoAtt from the drop down list options.
D. For the Incoming Call Route, leave the Incoming Number field blank and in the Destination field select AA:AutoAtt from the drop down list options.
正解:D

質問 4:
An IP Office with Embedded Voicemail (EVM) has the time set using the system phone. Each time the IP Office reboots the time changes to the wrong time. Which Windows command can be used to determine if there is a time server on the network causing the change?
A. net time
B. time
C. get time
D. time server
正解:A

質問 5:
The Customer Call Reporter (CCR) server IP address is 192.168.42.100. After installing CCR and creating a Supervisor, what is the correct link for a remote CCR Agent to login?
A. https://localhost/CCRWebAgent
B. http://192.168.42.100/CCRWebClient
C. http://192.168.42.100:8080/inyama/inyama.html
D. http://192.168.42.100:8888
E. http://localhost/CCRWebAgent
正解:B

質問 6:
Which two settings are required to receive emails as a QoS Alarm from a remote IP Office site? (Choose two.)
A. Go to System > SMTP tab, put the email address used by IP Office to send the message.
B. Go to System > "System event" tab > Alarm Tab, create the new alarm and insert the email address that must receive the QoS alarm message.
C. Go to System > SMTP tab, put email address to the destination of all messages.
D. Go to System > "System event" tab, choose the "email" option and put the email address used by IP Office to send messages then go to the SMTP tab and insert the email used by VMPRO.
E. Go to System > "System event" tab, choose the "email" option and put the email address used by IP Office to send message.
正解:A,B

質問 7:
What does "IMAP support" mean in the IP Office UMS service?
A. All messages are forwarded to my email account and deleted on my phone.
B. I can receive voicemail messages to my Outlook, Outlook Express and/or Lotus Notes programs running on my PC.
C. I can receive voicemail messages only using MS Outlook.
D. A message against new voicemail is sent to my email account. I can listen to it by dialing my phone number.
E. I can see/listen to voicemail messages by Web browser.
正解:B

質問 8:
A client requests to setup VoiceMail Pro to backup voicemails, user settings, and greeting and module recordings to another server on the LAN for safety on a weekly basis. Which three steps are required? (Choose three.)
A. Select the mapped drive as the destination on the VoiceMail Pro server.
B. Create a network share with permissions to store backups.
C. Select the UNC share as the destination on the VoiceMail Pro server.
D. Map a drive to an available network share.
E. Configure the backup settings on the VoiceMail Pro server.
正解:B,C,E

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の3000.2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Avaya 3000.2サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料3000.2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの3000.2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

3000.2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のAvaya 3000.2を利用すれば試験に合格できます

弊社のAvaya 3000.2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は3000.2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

3000.2無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のAvaya 3000.2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の3000.2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のAvaya 3000.2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に3000.2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のAvaya 3000.2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたAvaya 3000.2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のAvaya 3000.2を持っていることを保証します。

Avaya ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications 認定 3000.2 試験問題:

1. Which supported hardware is needed to protect an analog extension port that is in a different building than the control unit?

A) ITWLinx towerMAX DS/2
B) Analog surge protector
C) ITWLinx towerMAX SCL/8
D) IP Office Barrier Box


2. Which three clients are supported for IP Office IMAP services? (Choose three.)

A) Microsoft Office Communicator
B) Lotus Notes
C) MS Outlook Express
D) MS Outlook
E) Lotus Messages


3. Which two cards can give the IP500 control unit the full ability to interface to a T1/E1 ISDN trunk without additional licenses? (Choose two.)

A) Voice Compression Module
B) IP 500 PRI-U
C) Legacy Carrier Card
D) ISDN-U
E) PRI 24/30


4. Which two hunt groups support Forward Hunt Group Calls? (Choose two.)

A) Sequential
B) Collective Call Waiting
C) Collective
D) Rotary
E) Longest Waiting


5. A customer would like to use the Microsoft SAM Text to Speech (TTS) engine in VoiceMail Pro to allow callers to listen to order information using a "Speak Text" action in VoiceMail Pro Call Flow. Which license is required?

A) Voicemail Pro VB Script License
B) IP Office Essential Edition
C) IP Office Preferred Edition
D) VM Pro ScanSoft TTS
E) IP Office Ultimate Edition


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B、C、D
質問 # 3
正解: C、E
質問 # 4
正解: A、D
質問 # 5
正解: C

3000.2 関連試験
6005-1 - Avaya Communication Server 1000 Implementation Exam
3100 - Avaya Aura Communication Manager Administration Exam
37810X - Avaya Midmarket Solutions Design Exam
3171T - APDS Avaya Enterprise Team Engagement Solutions Online Test
3185X - Avaya Enterprise Team Engagement Solutions Design Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。