HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

Avaya 3000.2 問題集

3000.2

試験コード:3000.2

試験名称:ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications

最近更新時間:2026-10-21

問題と解答:全103問

3000.2 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥5999 

無料問題集3000.2 資格取得

質問 1:
A customer has an IP500 with one server running the IP Office Admin package (Manager, Monitor, System Status). Which application CANNOT be installed on the server without impacting the IP Office Admin package functionality?
A. Voicemail Pro
B. CCR
C. IIS
D. Contact Store
E. one-X Portal
正解:B

質問 2:
The design for an IP Office has two locations. They will need phones, voicemail, and meet-me conferencing ability. They will have a PRI located at the main office which will be used by the remote office for inbound and outbound calls. The main site has forty users and one fax machine; the remote site has fifteen users and one fax machine. Which cards and modules are required in the IP Office at the remote site where all phones are digital?
A. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32
B. IP500 Preferred edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card
C. IP500 Essential edition, one Analog Phone 2 Card, VCM32, one DS30 module
D. IP500 Essential edition, two Digital Station 8 Card, one Analog Phone 2 Card, VCM32
正解:A

質問 3:
After upgrading an IP Office to an IP500v2, a customer complains that their third-party call accounting software does not connect to the previously installed IP Office Delta Server. How can this be resolved?
A. Upgrade Delta Server to the latest release using the IP Office Admin software.
B. Change the default port of 8080 for the Delta Server to a different port number to avoid the port conflict.
C. Re-evaluate the accounting package since IP Office does not support Delta Server beyond 5.0.
D. Set the IP Office CDR Record Format to Enhanced using the IP Office Manager application.
正解:C

質問 4:
A customer has an IP500v2 and would like the ability to monitor the IP Office system resources from anywhere in the network. Which two will allow them to do this? (Choose two.)
A. Web session to the IP Office address
B. SSH session to the IP Office address
C. System Status Application
D. Telnet session to the IP Office
E. Call Status Application
正解:A,C

質問 5:
You have just installed the Customer Call Reporter (CCR) server. The customer wants to have the supervisor have real-time status of all groups and agents. They also want to set and see alarms (e.g., low agents logged-in) on the same view. Is this possible?
A. Yes, but you also need to keep the mailing client (e.g., Outlook, Lotus) open; an email will be sent in real-time.
B. Yes, but a supervisor has to install the CCV software.
C. Yes, but you can see real-time status against Queue and Agents in a View tab; alarms must show in another view.
D. Yes, provide the correct settings in Supervisor Views.
E. No, this feature only works using the Compact Contact Center.
正解:D

質問 6:
Which two licenses are required to support an Interactive Voice Response (IVR) and Text To Speech (TTS) enabled auto attendant? (Choose two.)
A. IP Office Essential System license
B. VMPro TTS (Generic)
C. IP Office Advanced System license
D. IP Office Preferred System license
E. Database license
正解:C,D

質問 7:
A customer has an existing network of three IP Office systems with Small Community Networking and Voicemail Pro at their main location. Each location has their own set of outside lines. They would like to add in redundancy for their voicemail server in case the network between the main office and the remote office goes down. Which two must be added to the IP Office network and configuration to accomplish this? (Choose two.)
A. Preferred Edition license at each location
B. VoiceMail Pro Server at each location
C. Backup Voicemail license at the remote locations
D. Distributed Voicemail license at the remote locations
E. Distributed Voicemail license at the main office
正解:A,B

質問 8:
A customer is implementing an IP Office with VoiceMail Pro. They would like the ability to control their voicemail boxes via the display on their IP hard phones at their desks. Which feature should be activated to accomplish this?
A. Visual Voice
B. Universal Messaging Service
C. Voicemail Display
D. Integrated Messaging
正解:A

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の3000.2問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料Avaya 3000.2サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料3000.2サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの3000.2問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

3000.2試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のAvaya 3000.2を利用すれば試験に合格できます

弊社のAvaya 3000.2は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は3000.2問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

3000.2無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のAvaya 3000.2を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の3000.2問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のAvaya 3000.2を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に3000.2の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のAvaya 3000.2をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたAvaya 3000.2をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のAvaya 3000.2を持っていることを保証します。

Avaya 3000.2 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: セキュリティと管理- 管理運営
  • 1. アクセス制御と権限
  • 2. ユーザーおよびシステムのセキュリティ
  • 3. システム管理のベストプラクティス
トピック 2: アプリケーションとサービス- コミュニケーションサービス
  • 1. ボイスメールの構成
  • 2. ユニファイドコミュニケーション機能
  • 3. コールルーティングとハントグループ
トピック 3: インストールと構成- システム展開
  • 1. ネットワークとテレフォニーの統合
  • 2. ユーザー、内線、およびトランクの構成
  • 3. 初期インストールとライセンス設定
トピック 4: 保守とトラブルシューティング- システムサポート
  • 1. バックアップ、復元、およびソフトウェアのアップグレード
  • 2. ログ分析と障害の切り分け
  • 3. 監視と診断
トピック 5: SMEコミュニケーションソリューションアーキテクチャ- プラットフォームの概要
  • 1. SMEコミュニケーションソリューション設計
  • 2. システム容量と導入に関する考慮事項
  • 3. IP Officeのアーキテクチャとコンポーネント

Avaya ACSS Small and Medium Enterprise (SME) Communications 認定 3000.2 試験問題:

問題 #1
Which two methods will avoid corruption of the data on the SD card when removing the SD card? (Choose two.)

A. Use the Manager application to shutdown the card before removing the SD card.
B. Dial the shutdown short code to shutdown the card before removing the SD card.
C. Just pull out the card; special shutdown is not required.
D. User System Monitor to shutdown the card before removing the SD card.
E. Use the System Status Application to shutdown the card before removing the SD card.


問題 #2
A client requests to setup VoiceMail Pro to backup voicemails, user settings, and greeting and module recordings to another server on the LAN for safety on a weekly basis. Which three steps are required? (Choose three.)

A. Select the mapped drive as the destination on the VoiceMail Pro server.
B. Create a network share with permissions to store backups.
C. Select the UNC share as the destination on the VoiceMail Pro server.
D. Map a drive to an available network share.
E. Configure the backup settings on the VoiceMail Pro server.


問題 #3
A customer dials 9 to access an outside line on their system. They are reporting a problem when attempting to use the call log feature on their IP Phones where the 9 is not being dialed, so these calls are failing to complete. What should be done to resolve this issue?

A. Add a 9 to the prefix field on the line form of the outgoing trunks.
B. This is not supported on Avaya IP phones.
C. Add an extra 9 in the telephone number field of the ARS Short Code.
D. Add a Short Code to the User for secondary Dial tone.


問題 #4
An IP Office with Embedded Voicemail (EVM) has the time set using the system phone. Each time the IP Office reboots the time changes to the wrong time. Which Windows command can be used to determine if there is a time server on the network causing the change?

A. net time
B. time
C. get time
D. time server


問題 #5
What does it mean when the system status light on an IP Office expansion (e.g. ATM16, DS/DT30) module is flashing green?

A. The .bin files are not loaded into the module.
B. No lines/stations are in use on the module.
C. A line/station is in use on the module.
D. There is no communication with the IP Office.


解説:

問題 #1
正解: A、E
問題 #2
正解: B、C、E
問題 #3
正解: A
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: D

3000.2 関連試験
3381X - Avaya Customer Engagement Solutions Design Exam
3480X - Avaya Oceana® Solution Design Exam
3782X - Avaya IP Office™ Contact Center Design Exam
6102 - Avaya Virtual Services Platform 9000 Implementation Exam
3100.1 - Avaya Aura Communication Manager Administration Exam
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。