HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

EC-COUNCIL 312-49v11 問題集

312-49v11
312-49v11日本語版
「クリックして表示

試験コード:312-49v11

試験名称:Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI-v11)

最近更新時間:2025-10-09

問題と解答:全1006問

312-49v11 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集312-49v11 資格取得

質問 1:
Which of the following registry hive gives the configuration information about which application was used to open various files on the system?
A. HKEY_CLASSES_ROOT
B. HKEY_CURRENT_CONFIG
C. HKEY_USERS
D. HKEY_LOCAL_MACHINE
正解:A

質問 2:
What does the command "C:\>wevtutil gl <log name>" display?
A. Event logs are saved in .xml format
B. Configuration information of a specific Event Log
C. Event log record structure
D. List of available Event Logs
正解:B

質問 3:
The Electronic Serial Number (ESN) is a unique __________ recorded on a secure chip in a mobile phone by the manufacturer.
A. 32-bit identifier
B. 64-bit identifier
C. 24-bit identifier
D. 16-bit identifier
正解:A

質問 4:
A system with a simple logging mechanism has not been given much attention during development, this system is now being targeted by attackers, if the attacker wants to perform a new line injection attack, what will he/she inject into the log file?
A. HTML tags
B. Plaintext
C. Single pipe character
D. Multiple pipe characters
正解:B

質問 5:
Kyle is performing the final testing of an application he developed for the accounting department.
His last round of testing is to ensure that the program is as secure as possible. Kyle runs the following command.
What is he testing at this point?
#include #include int main(int argc, char
*argv[]) { char buffer[10]; if (argc < 2) { fprintf (stderr, "USAGE: %s string\n", argv[0]); return 1; } strcpy(buffer, argv[1]); return 0; }
A. Kernal injection
B. Buffer overflow
C. SQL injection
D. Format string bug
正解:B

質問 6:
To calculate the number of bytes on a disk, the formula is: CHS**
A. number of cylinders x number of heads x number of sides x 512 bytes per sector
B. number of cylinders x number of halves x number of shims x 512 bytes per sector
C. number of circles x number of halves x number of sides x 512 bytes per sector
D. number of cells x number of heads x number of sides x 512 bytes per sector
正解:A
解説: (Topexam メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A large multinational corporation suspects an internal breach of its data center and hires a forensic investigator. The investigator is required to conduct a search on the emails of an employee who is a US citizen, believed to be communicating classified information with a foreign entity. The forensic investigator, while respecting international laws and US privacy laws, should:
A. Use the Foreign Intelligence Surveillance Act of 1978 (FISA) to get judicial authorization for electronic surveillance
B. Apply the provisions under the Cybercrime Act 2001 of Australia to initiate electronic surveillance
C. Refer to the Protect America Act of 2007 to conduct surveillance without a specific warrant on the employee's electronic communication
D. Utilize the Privacy Act of 1974 to access the individual's personal records without their written consent
正解:A

質問 8:
The newer Macintosh Operating System (MacOS X) is based on:
A. OS/2
B. BSD Unix
C. Linux
D. Microsoft Windows
正解:B

質問 9:
Which of the following statements is TRUE with respect to the Registry settings in the user start- up folder HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\.
A. The string specified in the value run executes when user logs on
B. All the values in this key are executed at system start-up
C. All the values in this subkey run when specific user logs on, as this setting is user-specific
D. All values in this subkey run when specific user logs on and then the values are deleted
正解:D

弊社は無料EC-COUNCIL 312-49v11サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料312-49v11サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの312-49v11問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

312-49v11試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のEC-COUNCIL 312-49v11を利用すれば試験に合格できます

弊社のEC-COUNCIL 312-49v11は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は312-49v11問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

312-49v11無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のEC-COUNCIL 312-49v11を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

TopExamは君に312-49v11の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のEC-COUNCIL 312-49v11をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたEC-COUNCIL 312-49v11をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のEC-COUNCIL 312-49v11を持っていることを保証します。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の312-49v11問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のEC-COUNCIL 312-49v11を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の312-49v11問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

EC-COUNCIL Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI-v11) 認定 312-49v11 試験問題:

1. What will the following command accomplish?
C:\> nmap -v -sS -Po 172.16.28.251 - data_length 66000 - packet_trace

A) Test the ability of a router to handle fragmented packets
B) Test the ability of a router to handle under-sized packets
C) Test the ability of a WLAN to handle fragmented packets
D) Test ability of a router to handle over-sized packets


2. A digital forensic investigator examines a Windows system to identify suspicious activity related to a recent cyber incident. She has collected volatile and non-volatile registry hives for analysis. The investigator has noticed modifications in a user's profile settings, including changes in desktop wallpaper and screen colors. Which hive and component cells in the registry should she examine more closely for further evidence of user-specific activity?

A) Examine HKEY_CURRENT_CONFIG: focus on subkey list cells and value cells
B) Examine HKEY_CURRENT_USER; focus on key cells and value list cells
C) Examine HKEY_CLASSES_ROOT; focus on security descriptor cells and value cells
D) Examine HKEY_LOCAI MACHINE; focus on value cells and subkey list cells


3. Steganography is a technique of hiding a secret message within an ordinary message and extracting it at the destination to maintain the confidentiality of data.

A) False
B) True


4. Which is not a part of environmental conditions of a forensics lab?

A) Open windows facing the public road
B) Good cooling system to overcome excess heat generated by the work station
C) Large dimensions of the room
D) Allocation of workstations as per the room dimensions


5. What must an attorney do first before you are called to testify as an expert?

A) Qualify you as an expert witness
B) Read your curriculum vitae to the jury
C) Prove that the tools you used to conduct your examination are perfect
D) Engage in damage control


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: A

312-49v11 関連試験
312-49v11-JPN - Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI-v11) (312-49v11日本語版)
312-38_JPN - EC-Council Certified Network Defender CND (312-38日本語版)
連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。