質問 1:When are virtual links used in OSPF?
A. When two areas are connected to area 0, but there is no direct path between them.
B. When two areas need to communicate and there is no area 0.
C. When an area needs to connect directly to another area without using area 0.
D. When an area needs to traverse another area to reach area 0.
正解:D
質問 2:Which of the following devices inspects the MPLS header in the received packet, and exchanges it for a new MPLS header?
A. LER
B. PE
C. eLER
D. LSR
E. iLER
正解:D
質問 3:Which of the following defines an FEC in traditional IP?
A. A group of packets that arrive at the router on the same interface,
B. A group of packets that arrive at the router on the same interface, from the same source.
C. A group of packets that will be forwarded by the router in the same manner, over the same path.
D. A group of packets that leave the router on the same interface.
正解:C
質問 4:Which of the following statements regarding OSPF routing updates on a point-to-point link is true?
A. On a point-to-point link, a DR and BDR are elected. To ensure resiliency, both the DR and BDR send link-state advertisements describing the network.
B. On a point-to-point link, there is no need for a DR and BDR election; all routing updates are sent to
224.0.0.5.
C. On a point-to-point link, there is no need for a DR and BDR election. All routing updates are sent to the unicast address of the neighbor's interface.
D. On a point-to-point link, a DR and BDR are elected. The DR sends link-state advertisements describing the network.
正解:B
質問 5:Which of the following statements apply to link state protocol behavior? Choose three answers.
A. An adjacency database is maintained by each router.
B. Routers broadcast the entire route table to all neighbors.
C. The topological database is the same for all routers in a single area.
D. Information about directly connected links is sent to all neighbors.
E. The sequence number for an update is incremented as it is flooded from router to router.
正解:A,C,D
質問 6:Click the exhibit.

Routers RR1 are RR2 are redundant route reflectors for clients R3 and R4. Which of the following is a valid configuration on router RR1?
A. Option A
B. Option C
C. Option D
D. Option B
正解:B
質問 7:When an OSPF adjacency is stuck in the "ExchStart" state, what is the most likely cause?
A. A OSPF Hello has not been received from the neighbor
B. The Router ID is the same on both routers
C. The MTU does not match on both interfaces
D. OSPF is not enabled on one of the routers
正解:C
質問 8:Which of the following about the Link LDP discovery process on the Nokia 7750 SR is FALSE?
A. LDP Hello messages are exchanged between all directly connected LDP enabled routers.
B. LDP Hello messages are sent to the All Routers address 224.0.0.2.
C. LDP Hello messages are sent over TCP.
D. Each LDP enabled router must have its own unique system IP address.
正解:C
質問 9:A confederated AS is comprised of three members. One member is comprised of 4 routers, while the other two members are comprised of 3 routers each. Assuming member ASs are fully meshed and use full mesh iBGP, what is the required number of BGP sessions within the confederation?
A. 12
B. 15
C. 13
D. 14
正解:B
安全的な支払方式を利用しています
Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の4A0-C04問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。
領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。
TopExamは君に4A0-C04の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。
Nokia 4A0-C04 認定試験の出題範囲:
トピック | 出題範囲 |
---|
トピック 1 | - Nokia Border Gateway Protocol Fundamentals for Services: For network architects and service providers using Nokia equipment, this domain focuses on BGP (Border Gateway Protocol) and its application in service environments. It probably covers BGP basics, route reflection, BGP communities, and service-specific BGP implementations on Nokia platforms.
|
トピック 2 | - Nokia Services Architecture: For service architects and network designers utilizing Nokia's service-oriented solutions, this section covers Nokia's approach to service architecture. It probably encompasses topics like service types, Quality of Service (QoS) implementations, and service deployment strategies on Nokia platforms.
|
トピック 3 | - Nokia Multiprotocol Label Switching: For network engineers and designers working with Nokia MPLS solutions, this part of the exam delves into MPLS technology. It likely includes MPLS fundamentals, Label Distribution Protocol (LDP), MPLS Traffic Engineering, and MPLS VPN configurations on Nokia devices|.
|
トピック 4 | - Nokia OSPF Routing Protocol: For network engineers and administrators working with Nokia systems, this section of the exam covers the fundamentals of OSPF (Open Shortest Path First) routing protocol. It likely includes topics such as OSPF operation, area types, LSA types, and OSPF configuration on Nokia routers.
|
参照:https://www.nokia.com/networks/training/src/exams/nrsii-composite-C04/
弊社は無料Nokia 4A0-C04サンプルを提供します
お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料4A0-C04サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの4A0-C04問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。
4A0-C04試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。
一年間の無料更新サービスを提供します
君が弊社のNokia 4A0-C04をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたNokia 4A0-C04をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のNokia 4A0-C04を持っていることを保証します。
弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します
我々は弊社の4A0-C04問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のNokia 4A0-C04を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。
弊社のNokia 4A0-C04を利用すれば試験に合格できます
弊社のNokia 4A0-C04は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は4A0-C04問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のNokia 4A0-C04を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。