HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

VMware 5V0-21.20 問題集

5V0-21.20

試験コード:5V0-21.20

試験名称:VMware HCI Master Specialist

最近更新時間:2026-10-21

問題と解答:全77問

5V0-21.20 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集5V0-21.20 資格取得

質問 1:
An administrator has been tasked with the shutdown process of one of the nodes in a 4-node vSAN Cluster, in order to replace a motherboard. The administrator must select the correct maintenance mode option to ensure all objects remain compliant with the vSAN Default Storage Policy. No changes have been made to this policy.
Which maintenance mode option should the administrator select?
A. Allow Reduced Redundancy
B. No Data Migration
C. Full Data Migration
D. Ensure Accessibility
正解:B

質問 2:
The vSAN Health Check 'Hosts disconnected from vCenter Server' is reporting an error state for one host in the vSAN Cluster. All other health checks in the Network category are in a green state.
Which VMware recommended remediation task should be taken by the administrator?
A. Right-click the affected host and click Connection > Connect.
B. Configure a vSAN-enabled VMkernel port on the affected host.
C. Restart the vSAN Management Daemon.
D. Right-click the affected host and click Remove from Inventory.
正解:C

質問 3:
An administrator needs to perform an urgent maintenance activity on a host that is part of a 3-node vSAN cluster. All the disk groups in the cluster are balanced. They need to choose a maintenance mode option to ensure:
*There is no downtime to any of the virtual machines running in the cluster
*Virtual Machine accessibility is maintained
*No data is left on the host that could possibly cause data loss
Which statement is true if the administrator chooses 'Ensure accessibility' as the maintenance mode option?
A. Data Migration is minimized even if VM becomes non-compliant with its storage policy.
B. Only VMs will be migrated with vMotion and no data migration will occur.
C. All VMs and data on host will be migrated to ensure that there is no data loss.
D. All data on the host going into maintenance mode will be evacuated.
正解:A

質問 4:
A storage administrator working for a large enterprise is consolidating multiple locations into 2 data centers running on a new HCI platform. vSphere Replication has been used with vSAN to migrate a large amount of data between two separate locations with high latency links. The administrator has been asked to plan the VM migration using vSphere Replication failover. The plan will involve stopping replication, failing the workloads over to the second site, and preparing for the next migration of VMs.
Which two statements are correct in this scenario? (Choose two.)
A. VMware Site Recovery Manager is required to perform the failover.
B. There will be a post migration task to manually cleanup vSAN namespaces at the target data store.
C. vSphere replication does not add additional load to the Storage solution.
D. When using vSphere Replication and vSAN, only virtual machines that are powered on are automatically replicated.
E. vSphere Replication will automatically run a post-failover clean up task following replication being stopped.
正解:C,E

質問 5:
Which two statements are true about a vSAN Cluster when the vCenter Server managing it is offline? (Choose two.)
A. vSAN health information is available through esxcli commands.
B. Use a Web browser to monitor vSAN through the vSphere Host Client.
C. vSAN continues to operate and all VMs inherit the default vSAN storage policy.
D. Manage and view vSAN health information using RVC commands.
E. vSAN continues to operate, but vSAN performance metrics will be lost.
正解:D,E

質問 6:
Refer to the exhibit.

An administrator is managing a 4-node, hybrid vSAN cluster. One of the hosts in the cluster went offline.
Referencing the information displayed in the section of the vSAN UI, what is the current state of this cluster?
A. Objects will be resynchronized when the Object Repair Timer expires.
B. Resync Throttling has caused data resynchronization scheduling.
C. Offline host reconnected to the cluster and all objects are synchronized.
D. Metadata resynchronization is scheduled to occur every 60 minutes.
正解:D

質問 7:
A higher level of resiliency has been requested for an existing vSAN Stretched Cluster. A key requirement will be the addition of a third site to protect against a potential double site failure of the two mirrored sites in the stretched cluster.
D18912E1457D5D1DDCBD40AB3BF70D5D
What solution would meet the resiliency requirement?
A. Add the third site to the existing vSAN Stretched Cluster.
B. Configure vSAN Stretched Cluster with FTT=2 to replicate to the third site.
C. Replicate to the third site at the vSAN datastore level using Site Recovery Manager.
D. Replicate to the third site at the VM level using vSphere Replication.
正解:A

質問 8:
Which two are requirements for Kubernetes cluster virtual machines when leveraging vSphere Cloud Native Storage (CNS)? (Choose two.)
A. minimum of 4 vCPUs per node
B. virtual machine hardware version 15 or higher
C. set the disk.EnableUUID advanced setting to
D. Set the Disk Mode to Independent
E. configure UEFI firmware
正解:B,C

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のVMware 5V0-21.20をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたVMware 5V0-21.20をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のVMware 5V0-21.20を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社の5V0-21.20問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料VMware 5V0-21.20サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料5V0-21.20サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこの5V0-21.20問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

5V0-21.20試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社のVMware 5V0-21.20を利用すれば試験に合格できます

弊社のVMware 5V0-21.20は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社は5V0-21.20問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

5V0-21.20無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のVMware 5V0-21.20を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

VMware 5V0-21.20 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Identify cluster configuration inconsistency ana remeaiate through health check
  • Configure
  • setup Network Diagnostics mode
  • option
トピック 2
  • Evaluate vSAN performance metrics (IOPS, congestion, latency, throughput, vsantop, resync)
  • Evaluate performance information in the UI and using vsantop
トピック 3
  • Manage firmware and driver versions using vSAN Health, VUM, ana Compatibility Guiae
  • Upgrade an HCI environment using VUM (AirGap environments)
トピック 4
  • Configure vSAN stretches cluster and 2-node configurations
  • Desipn a vSAN cluster
  • Deploy vRealize Operations with vSAN
トピック 5
  • Describe vSAN data placement changes
  • Use vSAN desipn and sizinp tools
トピック 6
  • Evaluate use case and apply appropriate maintenance moae option
  • Configure vsphere replication (effects of storage policies)
トピック 7
  • Interpret vSAN Health warnings
  • Describe effects of maintenance mode options
トピック 8
  • Define and demonstrate vSAN desipn considerations
  • Configure and validate vSAN services

参照:https://www.vmware.com/education-services/certification/vmware-ms-hci-exam.html

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社の5V0-21.20問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のVMware 5V0-21.20を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

TopExamは君に5V0-21.20の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

連絡方法  
 [email protected] サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Adobe
Apple
Avaya
CheckPoint
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EXIN
FileMaker
IBM
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
Oracle
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
3COM
BEA
Dell
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。