livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:55において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

Avaya 7141X 問題集

7141X

試験コード:7141X

試験名称:Avaya Equinox™ Solution with Avaya Aura® Collaboration Applications Integration Exam

最近更新時間:2025-10-07

問題と解答:全108問

7141X 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集7141X 資格取得

質問 1:
Which parameter enables Web Collaboration for meetings hosted in Avaya Equinox Conferencing?
A. Web Collaboration checkbox in Avaya Equinox Management under Users/Virtual Room
B. Web Collaboration checkbox in Avaya Equinox Media Server under Configuration/Conferences
C. Web Collaboration checkbox in Avaya Equinox Management under Settings/Meeting/Meeting Types
D. Web Collaboration checkbox in Avaya Equinox Management under Settings/Meetings/Policies
正解:C

質問 2:
Avaya Aura Web Gateway (AAWG) requires a dedicated Avaya Aura Media Server (AAMS).
How does AAWG get associated with an AAMS?
A. AAMS is assigned a location in System Manager, and the same location is assigned to the AAWG in AAWG web GUI.
B. AAWG IP/FQDN is configured under Trusted Servers in AAMS web GUI.
C. AAMS IP/FQDN address is configured under Trusted Servers in AAWG web GUI.
D. AAMS FQDN is discovered by AAWG via DNS and the AADS Dynamic Discovery process.
正解:A

質問 3:
Which Database service is used by Avaya Aura Device Services (AADS)?
A. AADS uses a separate PostgreSQL Database Server for data storage
B. AADS uses the Cassandra Database service embedded in the Session Manager
C. AADS uses a proprietary embedded database server inside AADS.
D. AADS uses an embedded instance of the standard Cassandra database
正解:D

質問 4:
In the Equinox Solution, how is Avaya Aura Device Services communicating with Equinox clients?
A. Directly using HTTPS
B. Directly using SIP Protocol
C. Using SIP via Session Manager
D. Using HTTPS via Session Manager
正解:B

質問 5:
Which two functions are performed by Avaya Aura Web Gateway (AAWG)? (Choose two.)
A. Provides Unified Portal functionality
B. Converts WebRTC media stream into an RTP media stream and vice versa
C. Converts SIP signaling into H.323 signaling and vice versa
D. Converts RTP media stream into SRTP media stream and vice versa
E. Converts WebRTC signaling into SIP signaling and vice versa
正解:A,B

質問 6:
How does Avaya Aura Web Gateway (AAWG) learn that Avaya Aura Device Services (AADS) it is associated with?
A. AADS IP Address is statically configured in AAWG web GUI
B. AADS is dynamically discovered by AAWG using DNS and AADS Dynamic Discovery process
C. AADS FQDN and Port are statically configured in AAWG web GUI
D. AAD is configured when the initial csa*.bin script in run
正解:B

質問 7:
The Avaya Aura Web Gateway (AAWG) needs to be configured to use an Avaya Aura Media Server (AAMS).
How does the Avaya Aura Web Gateway (AAWG) get associated to a particular Avaya Aura Media Server (AAMS)?
A. The Media Server IP Address(es) is/are statically configured under Media Settings in Avaya Aura Web Gateway (AAWG) web GUI
B. The Media Server FQDN(s) is/are statically configured in under Media Settings in Avaya Aura Web Gateway (AAWG) web GUI
C. The Media Server is configured to be in a Location using the SMGR web GUI and then that location is selected using the Avaya Aura Web Gateway (AAWG) web GU
D. The Media Server FQDN(s) is/are dynamically discovered by Avaya Aura Web Gateway (AAWG) using DNS and Avaya Aura Device Services (AADS) Dynamic Discovery process
正解:C

質問 8:
Which component provides secure access to Avaya EquinoxTM Conferencing H.323 Endpoints?
A. Avaya EquinoxTM Firewall Guard
B. Avaya EquinoxTM H.323 Edge
C. Avaya Path-puncher
D. Avaya Session Border Controller for Enterprise
正解:D

質問 9:
Which two components must be available and configured to allow text messages between two Avaya Equinox clients within the same trusted corporate network? (Choose two.)
A. Avaya Multimedia Messaging
B. Avaya Aura Web Gateway (AAWG)
C. Avaya Aura Messaging
D. LDAP Server
E. Presence Services
正解:B,D

7141X 関連試験
7495X - Avaya Oceana™ Solution Integration Exam
3309 - Avaya Aura® Experience Portal with POM Implementation and Maintenance Exam
71201T - Avaya Aura Core Components Implement
3605 - Avaya Ethernet Routing Switch Implementation and Maintenance Exam
6402 - Avaya IP Office Implementation
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a