livechat
期間限定特別サービス、15%割引キャンペーン実施中、02:23:56において終了。お得な割引コード:TOPJP2025
HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0

IBM A2040-405 問題集

A2040-405

試験コード:A2040-405

試験名称:Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration Update

最近更新時間:2025-09-29

問題と解答:全96問

A2040-405 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集A2040-405 資格取得

質問 1:
Bob, an IBM Notes administrator, needs to show his users how to send a teamroom calendar to other users. How can Bob accomplish this?
A. Bob should demonstrate how to add the colleague to the teamroom ACL. The user would then be prompted to add the calendar to their client.
B. Bob should demonstrate the Add Calendar Action to the colleague.
C. Bob should demonstrate how to add the colleague to the Approved Users group for that Calendar.
D. Bob should demonstrate the "Forward overlaid teamroom calendar as email" functionality to send the calendar as an email.
正解:D

質問 2:
Barbra's company would like to reduce the number of passwords users have to remember, but still maintain a high level of security between systems. How can she do this?
A. Recertify the users' notes.id files with a new IBM Domino 9.0 certifier.
B. Configure IBM Notes federated login using SAML.
C. Update the users' Person documents with multiple passwords.
D. Add aliases to the users' Person documents.
正解:B

質問 3:
Which document is used to configure IBM Docs integration with IBM Domino?
A. Mail Policy Settings document
B. Person document
C. Server document
D. Server Configuration document
正解:A

質問 4:
If the widget developer created the widget, and published the widget to the corporate widget catalog, why would the IBM Notes and IBM iNotes 9.0 users be unable to install the widget from the catalog?
A. The administrator needs to assign the security policy to the users.
B. The users need to restart their Notes clients.
C. The widget developer needs to approve the widget.
D. The widget catalog administrator needs to approve the widget.
正解:D

質問 5:
Which statement describes the results of enabling "Do not allow users to set return receipts" Mail policy setting?
A. It controls the default behavior of whether or not a return receipt would be requested for incoming messages.
B. It disables return receipt settings for IBM Notes client users only. IBM iNotes users will still be able to manually request a return receipt foroutgoing messages.
C. It disables return receipt settings for both Notes and iNotes users so that they are not able to manually request a return receipt on outgoingmessages.
D. For incoming messages requesting a return receipt, it prevents the sending of the return receipt without notifying the user.
正解:C

質問 6:
When enabling the integration between IBM iNotes 9.0 and IBM Connections Files, which IBM Domino Policy must be configured to reflect the URL of the Connections Files server?
A. Mail
B. Desktop
C. Social
D. Security
正解:A

質問 7:
Bill's users are complaining they want to have certain calendar entries more prominent in the calendar view. How can Bill's users customize calendar entries to make certain entries more visible?
A. The user can utilize the Add Highlight Color action from the Calendar Action bar.
B. The user can choose to add the importance flag to a calendar entry upon creation.
C. The user can assign a calendar entry to Important Meeting view.
D. The user can use the "Color-code calendar entries by category" feature to highlight select calendar entries.
正解:D

質問 8:
On which IBM Domino server in the domain should Fault Analyzer be enabled?
A. any Domino server which is defined in the DDM server collection hierarchy
B. the Domino server hosting the Fault Reports mail-in database
C. all Mail servers in the domain.
D. the Administration server for the domain
正解:B

質問 9:
What tool is used to configure Tivoli Federated Identity Manager as the identity provider for IBM Domino?
A. IBM Notes client
B. Domino Web Administrator
C. Integrated Solutions Console
D. notes.ini file
正解:C

A2040-405 関連試験
A2040-406 - Assessment: IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition System Administration A
A2180-184 - Assessment: IBM WebSphere Message Broker V7.0, System Administration
C9510-401J - IBM WebSphere Application Server Network Deployment V8.5.5 and Liberty Profile, System Administration (C9510-401日本語版)
C9510-401 - IBM WebSphere Application Server Network Deployment V8.5.5 and Liberty Profile, System Administration
C2180-184 - IBM WebSphere Message Broker V7.0, System Administration
連絡方法  
 support@topexam.jp サポート

試用版をダウンロード

人気のベンダー
Apple
Avaya
CIW
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
3COM
ACI
すべてのベンダー
TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
 一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
 全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
 ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。
a