HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。
カート(0)

IBM A2040-441 問題集

A2040-441
A2040-441日本語版
「クリックして表示」

試験コード:A2040-441

試験名称:Assessment: IBM Social Software & Unified Communications Fundamentals

最近更新時間:2026-10-22

問題と解答:全121問

A2040-441 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格: ¥6599 

無料問題集A2040-441 資格取得

質問 1:
What does the IBM WebSphere environment variable CONNECTIONS_CUSTOMIZATION_PATH define?
A. The customization directory that includes changes to static HTML, images, JavaScript, and JSP files that are shared across all Connections applications.
B. The directory path used to define all the customization paths for error and trace logs.
C. The directory path that contains the LotusConnections-Config.xml file.
D. The customization directory for all JAR updates and recent IBM Connection fixes.
正解:A

質問 2:
If the administrator has not yet federated the node to the Deployment Manager, which URL accesses the dispatcher?
A. http://Host_Name:Port/Context_Root/cognos/dispatch/ext
B. http://Host_Name:Port/Cognos/servlet/dispatch/ext
C. http://Host_Name:Port/Context_Root/servlet/dispatch
D. http://Host_Name:Port/Context_Root/servlet/dispatch/ext
正解:D

質問 3:
Which product automates the process of running traces and collecting the necessary data from a system to help IBM troubleshoot problems?
A. IBM Rational Unified Analyzer
B. IBM Rational Application Developer Support Tooling
C. IBM Support Assistant
D. IBM Connections Support Applications
正解:C

質問 4:
If the administrator needs to fix an IBM Lotus Quickr place, the QPTOOL server command can be used to lock it. What is the correct syntax to lock a place?
A. load qptoollock placename
B. load qptool lock -p placename
C. load qptool placename lock
D. load qptool lock placename
正解:B

質問 5:
Which qpconfig.xml setting must be adjusted if an IBM Lotus Quickr administrator wants to improve performance by using a servlet to combine all internal JavaScript requests into a single request and all .css requests into another single request?
A.
B.
C.
D.
正解:C

質問 6:
Which two components should be analyzed when performance problems exist for IBM Sametime Mobile users? (Choose two.)
A. IBM Sametime Community server
B. IBM Sametime Proxy server
C. IBM Sametime TURN server
D. IBM WebSphere Application Server Deployment Manager
E. IBM Sametime Gateway server
正解:A,B

TopExamは君にA2040-441の問題集を提供して、あなたの試験への復習にヘルプを提供して、君に難しい専門知識を楽に勉強させます。TopExamは君の試験への合格を期待しています。

一年間の無料更新サービスを提供します

君が弊社のIBM A2040-441をご購入になってから、我々の承諾する一年間の更新サービスが無料で得られています。弊社の専門家たちは毎日更新状態を検査していますから、この一年間、更新されたら、弊社は更新されたIBM A2040-441をお客様のメールアドレスにお送りいたします。だから、お客様はいつもタイムリーに更新の通知を受けることができます。我々は購入した一年間でお客様がずっと最新版のIBM A2040-441を持っていることを保証します。

安全的な支払方式を利用しています

Credit Cardは今まで全世界の一番安全の支払方式です。少数の手続きの費用かかる必要がありますとはいえ、保障があります。お客様の利益を保障するために、弊社のA2040-441問題集は全部Credit Cardで支払われることができます。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合、メールで社名に記入していただき送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社は無料IBM A2040-441サンプルを提供します

お客様は問題集を購入する時、問題集の質量を心配するかもしれませんが、我々はこのことを解決するために、お客様に無料A2040-441サンプルを提供いたします。そうすると、お客様は購入する前にサンプルをダウンロードしてやってみることができます。君はこのA2040-441問題集は自分に適するかどうか判断して購入を決めることができます。

A2040-441試験ツール:あなたの訓練に便利をもたらすために、あなたは自分のペースによって複数のパソコンで設置できます。

弊社は失敗したら全額で返金することを承諾します

我々は弊社のA2040-441問題集に自信を持っていますから、試験に失敗したら返金する承諾をします。我々のIBM A2040-441を利用して君は試験に合格できると信じています。もし試験に失敗したら、我々は君の支払ったお金を君に全額で返して、君の試験の失敗する経済損失を減少します。

弊社のIBM A2040-441を利用すれば試験に合格できます

弊社のIBM A2040-441は専門家たちが長年の経験を通して最新のシラバスに従って研究し出した勉強資料です。弊社はA2040-441問題集の質問と答えが間違いないのを保証いたします。

A2040-441無料ダウンロード

この問題集は過去のデータから分析して作成されて、カバー率が高くて、受験者としてのあなたを助けて時間とお金を節約して試験に合格する通過率を高めます。我々の問題集は的中率が高くて、100%の合格率を保証します。我々の高質量のIBM A2040-441を利用すれば、君は一回で試験に合格できます。

IBM A2040-441 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: IBM Connections- IBM Connectionsアプリケーションと管理
  • 1. 構成と導入の概念
    • 2. プロファイル、コミュニティ、ブログ、ウィキ、ブックマーク、ファイル、アクティビティ
      トピック 2: IBM Sametime- インスタントメッセージングと統合コミュニケーションの概念
      • 1. Sametimeサーバーとコンポーネント
        • 2. 管理と統合
          トピック 3: IBM Connections Mailと統合- メール統合の概念
          • 1. 対応メールサーバーと認証
            トピック 4: IBM Quickrとコラボレーション技術- IBM Quickrの概念と管理
            • 1. セキュリティと統合機能

              IBM Assessment: IBM Social Software & Unified Communications Fundamentals 認定 A2040-441 試験問題:

              問題 #1
              Which step is required before installing IBM Connections 4.0?

              A. set up federated repositories
              B. create the initial search index
              C. review the JVM heap size
              D. configure the Homepage administrator


              問題 #2
              Joe must change the default text of Contact your Administrator to include details about who to contact, including an e-mail address and phone number. What must he do to accomplish this task for all the IBM Connections applications?

              A. Update an existing copy of the error.jsp from one of the applications to include the new details and place it into the customizationDir/common/nav/templates directory.
              B. Use the Connections administrative console to update the administrator contact information.
              C. Update an existing copy of the error.jsp from one of the applications to include the new details and place it into the customizationDir/connections/nav/templates directory.
              D. Update the contactInfo.jsp located in each of the applications and restart all the Connections applications.


              問題 #3
              At a minimum, what version must a current IBM Sametime server be in order to upgrade to Sametime 8.5.2?

              A. Sametime 8.0
              B. Sametime 8.5
              C. Sametime 7.5.1
              D. Sametime 7.0


              問題 #4
              Which two IBM Connections applications can use IBM Lotus Quickr places to publish documents and store and manage files? (Choose two.)

              A. Profiles
              B. Files
              C. Activities
              D. Communities
              E. Blogs


              問題 #5
              The IBM Connections Homepage allows for administration directly on the Homepage user interface. Which three administration tasks can be done from this interface? (Choose three.)

              A. enable and disable widgets
              B. change the branding of the Homepage
              C. provide access to content on the Homepage
              D. change navigation flows of the page
              E. enable and disable the My Page view
              F. add custom widgets for use on the Homepage


              解説:

              問題 #1
              正解: A
              問題 #2
              正解: A
              問題 #3
              正解: C
              問題 #4
              正解: C、D
              問題 #5
              正解: A、E、F

              A2040-441 関連試験
              C2040-417 - IBM Kenexa Engagement and Rewards Fundamentals
              A2040-440 - Assessment: IBM WebSphere Portal & Portal Products Fundamentals
              C4040-227 - Associate AIX 7 Administration
              C2090-012J - IBM SPSS Modeler Data Analysis for Business Partners v2 (C2090-012日本語版)
              C9560-503J - IBM Tivoli Monitoring V6.3 Fundamentals (C9560-503日本語版)
              連絡方法  
               [email protected] サポート

              試用版をダウンロード

              人気のベンダー
              Adobe
              Apple
              Avaya
              CheckPoint
              Citrix
              CIW
              CompTIA
              EC-COUNCIL
              EXIN
              FileMaker
              IBM
              Juniper
              Lotus
              Lpi
              Network Appliance
              OMG
              Oracle
              PMI
              SNIA
              Symantec
              VMware
              XML Master
              Zend-Technologies
              The Open Group
              H3C
              F5
              3COM
              BEA
              Dell
              ACI
              すべてのベンダー
              TopExam問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
               品質保証TopExamは我々の専門家たちの努力によって、過去の試験のデータが分析されて、数年以来の研究を通して開発されて、多年の研究への整理で、的中率が高くて99%の通過率を保証することができます。
               一年間の無料アップデートTopExamは弊社の商品をご購入になったお客様に一年間の無料更新サービスを提供することができ、行き届いたアフターサービスを提供します。弊社は毎日更新の情況を検査していて、もし商品が更新されたら、お客様に最新版をお送りいたします。お客様はその一年でずっと最新版を持っているのを保証します。
               全額返金弊社の商品に自信を持っているから、失敗したら全額で返金することを保証します。弊社の商品でお客様は試験に合格できると信じていますとはいえ、不幸で試験に失敗する場合には、弊社はお客様の支払ったお金を全額で返金するのを承諾します。(全額返金)
               ご購入の前の試用TopExamは無料なサンプルを提供します。弊社の商品に疑問を持っているなら、無料サンプルを体験することができます。このサンプルの利用を通して、お客様は弊社の商品に自信を持って、安心で試験を準備することができます。